Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стеф92 Технолоджи ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Бургас,жк. ЗОРНИЦА бл. 15 вх.Г ап.24&markers=Бургас,жк. ЗОРНИЦА бл. 15 вх.Г ап.24

Стеф92 Технолоджи ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 47 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 47


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Мило момиче Кристиана,
разбирам колко много болка има в това да загубиш работата си.
Ти беше при нас по-малко от 2 месеца и те освободихме в изпитателен срок за това, че не можеш да напишеш едно свястно писмо на английски език. Въпреки претенциите, които имаше.
Няма да коментирам нищо от това, което си писала. Изреченията ти зеленеят от злоба. Ще се разболееш, и без това си си кекава.
Достатъчно съм писала колко служители имаме и колко са ни офисите. До месец влизаме в нов, луксозен около 400 кв.м. - ще те поканя специално, тъй като според теб е въображаем.
Много добре разбирам ужасът в главата ти - сега вече видя за какво става въпрос и как се намира работа. Падането е бързо и лесно, катеренето обратно - трудно, понякога невъзможно.
Никого не плашиш с камерите на СОТ, които имаме във всички офиси. Никой не си е правил труд и да те гледа - достатъчно си малка някой да си губи времето с теб.
Вярно, че при нас се влиза трудно, но изискванията са такива. Всяка работа е специфична, намери твоята. Може би някой кол-център ще те вземе за 500-600 лева.
Винаги съм те защитавала пред ръководството, знаеш го. Доста преди да те изхвърлят искаха да го направят, но аз ги задържах. Е, не се представи добре, даже ме изложи.
Мило момиче, насочи енергията си в това да станеш по-добра. Повтарям ти - никой не се плаши от писанията ти. Който иска да ни види и да се запознае с мен - може да ми пише на [email protected]
Главен счетоводител съм от доста години на фирмата. Развиваме се доста добре, а като стане офисът във Виена през 2015 специално ще те поканя на виенско кафе :)
Желая ти да не се разболееш и се пази вечер като се прибираш, че София е доста опасна.
 
 
 


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
-5

Бих искала да напиша специално за бъдещите кандидатки (женски род, защото са само момичета) няколко факта (малка част разбира се), които ме накраха да напусна работата си във фирмата Стеф92.
1. Видеонаблюдение. Не може човек да работи знаейки, че шефът в другата стая си няма друга работа освен да те наблюдава. Нещата които се гледат са- дали не си поглеждаш телефона, камо ли да напишеш съобщение; дали случайно си излязал на въздух за 5-10 минутки, камо ли, да си излезнал да пушиш.
2. Нещата, които не се виждат на камерата са докладвани от жената на шефа- Мирослава. Т.е. всичко, което става- се коментира, изопачава в неизгода на служителя. В крайна сметка това води до тягостна обстановка, където никой не говори с никого. Не може в едно модерно общество служителите да не обелват дума по цял ден, да не можеш да излезнеш без обяснение къде отиваш и т.н.
3. След като всичко е докладвано, шефът несдържано коментира с някоя от колежките, зад гърба на потърпевшата, и изопачава всяко едно нещо, настройвайки колектива един срещу друг. Разделяй и владей- нали така беше. Да, но това в интерес на истината ВИНАГИ има обратен ефект.
4. Както можете да си представите това води до напрежение в работата. Една изключително напрегната обстановка, в която трудно се работи.
5. Ако служителят се разболее в напрегнат момент за фирмата, шефът има тенденция да се разсърди. Точно така- сърдене, което продължава около 1 седмица и изключване от задачите- тоест карат служителят да се чувства аутсайдер. Когато той оздравее му се казва, че не е трябвало да се разболява. Защото, разбира се, той нарочно го е направил.
6. Взимането на отпуска освен, че става много трудно, но и отново има голяма тендеция за сърдене от страна на шефа- поради незнайни причини. Най-вероятните, по мои наблюдения са фактът, че служителят просто не е отдаден така на работата си, защото излиза в отпуска. Тоест изисква се да живееш в офиса.
7. Пушенето не се толерира, както се подразбра в точка 1.
8. Не може човек да си тръгне 5-10 минутки по-раничко. Трябва специално разрешение и обяснение къде и защо. Това се запомня за бъдещи коментари от страна на шефа. Ако си тръгнеш навреме също е лошо! Значи пак не си отдаден на работата си! 
9. Неколкократно се е намеквало, за фактът, че служителките не бива да  имат сериозни връзки- по-добре е да нямате, за да имате повече време за работа. Ако пък живеете заедно и решите да си имате бебе- считайте, че сте уволнена.
10. Обаждания през уикенда от шефа, за маловажни и отложни неща.
11. Плащане на извънредна работа по УСМОТРЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛЯ! Това е изключително важна точка, защото служителят може да е работил 4 часа след работа всеки ден и да му се плати по-малка сума от на друг служител, който е работил 2 часа след работа. Субективност голяма.
12. Неподходящи коментари относно облеклото- какви полички, роклички и т.н.
В общи линии, нещата се свеждат до това, че работодателят има изключително егоестично, старомодно и затворено мислене. Колкото и въображаеми офиси да има, колкото и да се желае развитие с много голям екип- никога няма да има постоянство, а ще се наблюдава текучество.  Дори и 3000лв да ми дават- аз пак не бих останала. За уточнение- сама напуснах. 
Очаквам веднага да има отговор на моят коментар, разбира се, каквато можете да забележите е тенденцията в предните. Това показва, че шефът просто си няма друга работа освен да хули и обижда бившите му служителки, но за съжаление зад 'маски' на други хора.
Пожелавам успех на всички кандидатки в тази фирма!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Хей, много глупости пише простия народ! Работя във фирмата повече от година. Заплатата ми от 800 лева вече е 1300. Никой не си е тръгвал по собствено желание от тук - къде ще намерим такива условия. Премиите ми за последните 3 месеца са около 80 % от заплатата.
Относно новия ни офис - в момента се проектира от едни от най-добрите архитекти. Доколкото знам от шефа - на 3.11.2014 е планирано откриването му със сериозно парти.
А, лятото изгониха 2 - едната от мързел щеше да се счупи. А другата... малко е неудобно, но се разчу, че са намерили нейни неприлични снимки на компютъра й. Не знам и не ме интересува.
Четох долните постове сериозно. А бе, момичета. На някоя от вас май й се е искало шефа да се занася с нея. Не бъркайте мечтите с реалността. Няма друга работа ръководството, ще се занимава с разни току що завършили. Ама че смях :)
То бива комплексарки, бива, ама и аз не очаквах, че са толкова много!
 


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Момичета не се лъжете, премиите само на обещания са прехвърлили 2000 лева след конференцията. Бонуса с премиите и заплатата беше доста под 2000 лева.
А и нов офис - само във вашите фантазии.
 


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Ех, момичета. Много ви е мъчно, че не сте при нас, нали? Всичко е само бизнес, не сте се доказали и са ви сменили. Животът е пред вас, изхвърлете злобата от душите си и ще станете по-добри.
И да плюете фирмата - ефект никакъв. Който не става за интелектуална работа, със златен прах да го поръсиш - пак ще си остане дърво. Вие сте душевни инвалиди - лекувайте се.
Няма в никакъв случай да ви опровергавам - който иска да дойде при нас - да заповяда. Заплатите в последните месеци с премиите надхвърляха 2000 лв. Всичко е документирано, който не вярва - да ме потърси лично.
И още нещо - ако някой си прави изводи за фирма само от хейтърството в този сайт - съжалявам го. Ще си търси работа до живот.
Успех на всички, злобата разболява фатално, запомнете го!
Таня Иванова - главен счетоводител
за повече инфо може да ми пишете на [email protected]
P.S. Октомври се местим в нов бизнес център, собствен етаж от 700 кв. метра, луксозно изпълнение. Служителите от 3-те ни офиса в момента са около 40 души. През 2016 година изнасяме офис във Виена. Сравнете това с "мненията" по долу и си направете изводи... Ако можете, разбира се!


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Работех в Стеф92 няколко месеца. Напуснах сама. Отношението към служителките там беше абсурдно. Стреса беше извънредно много. Никаква почивка нямаше, освен 30 мин за обедна или по-точно 20 като изключим слизането и качването до 6-ти етаж. Работата беше смешна, но много натоварваща. Наистина всеки може да вади e-maili, но не всеки може да го прави от сутрин до вечер и да вади по толкова много. В последния ден извадих около 18 000 e-maila.
Увеличението на заплатата се коментираше едва ли не всеки петък, но никога не се случваше.  А започнах с много празни обещания, че заплатата от 1000 лева е само началото... и след няколко месеца все още беше толкова. А получавах постоянно поздравления за добре свършената работа. Колко е жалко, че хубавите думи, които ми се наговориха в началото, се оказаха лъжа. Но какво да очакваш от човек, който е бил преподавател повече от 10 години.... естетвено, че му се е отразило пагубно на психиката - лъжата и лицемерието в лицето на работодателите, все още са ежедневие.
Единсветното хубаво нещо в тази фирма, бяха 2-те свежи колежки, с които работех! Момичета, които даваха всичко от себе си за тази работа, която по-късно всички разбрахме, че не си заслужаваше.
И за капак на всичко - развалих си очите от нескопосаните монитори, които бяха сложени там. Монитори, които бяха големи като телевизори, а разтоянието от което се взираш е 10-20 см.....
Имам още много да напиша, но ще замълча. Това е Фирма, която НЕ заслужава и това внимание, което получава тук.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, мислех да започва да работя при вас, но след като проучих сериозно фирмата, разбрах че това щеше да е най-голямата грешка в живота ми. Тази фирма се подиграва със служителите си по много начини. Няма да ми стигне мястото да напиша всичко.  А и като гледам коментарите по-долу, разбирам че хора, които наричат бивши колеги "Пикли" и  да им е "яко на дупето", са със сериозни отклонения.
А за шефа до колкото разбрах, постоянно се задява със новите момичета.. така че правете си сами изводите.....


бивш служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
-1
Колеги
2
Работна среда
1

Фирма Стеф92 Технолоджи е тотално спряла фирма. 
Има една единствена конференция, която организират. Основните приходи са също от там. Всичко останало е пълен провал.
Огромно текучество - хората изкарват по 6 месеца - година, после или ги изхвърлят или сами си тръгват. Едва ли проблемът е чак толкова мързел или нещо друго в самите служители.
Както виждам мненията са доста противоположни. Всеки напуснал или уволнен човек му се лепи етикет "мързел", "неможещ", "не квалифициран" и тн.
Винаги се е търсела интригата, така че трябва да се внимава.
Ако работите там или се каните да кандидаствате си имайте едно наум.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Относно въпроса Ви: мисля, че В1 ще е недостатъчно. Поне В2 или С1, защото се работи основно с документи само на английски език, а контрагентите на фирмата са от целия свят. Всички наши служители са с нива С1 или С2 - естеството на работа е такова.
Поздрави
Таня Иванова
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
искам попитам, и по-конкретно дамата от счетоводния отдел дали ниво В1 ще ми е достатъчно, за да справя с работата. В момента продължавам да уча, но дали има смисъл да кандидатствам при условие, че не ми е отличен английския. Става въпрос за обявената в момента позиция за счетоводител.
Благодаря предварително.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?