Булгартабак Трейдинг /img/frontend/nomap.png"

Булгартабак Трейдинг

Здравейте ! Търси си работа като Търговски представил за град Кърджали и района , ако има нещо с което мога да Ви бъда от ползва ( майла ми е споменат ) . Имам категория Б и огромно желание за работа на тази позиция ... Нямам опит .... :/

Поздрави

клиент

Фирмата е добра с добра структура и заплащане. Добро отношение от началниците на по-високо ниво. В Благоевград има една Теодора която отговаря за обектите "Лафка". Тя не става за нищо. Само проблеми и крещене по служителите без явни решения или полезно действие от нейна страна. Много е зле. Имат и една Емилия тя отговаряше преди време за тези обекти тя е много точна и коректна няма нищо общо със бившата сервитьорка от р. "Вароша" която си е явна парашутистка и не става за тази работа. Мисля че дългото майчинство и е повлияло зле по отношение на работата с хора и работа в екип. Или като цяло си е проста селска пръчка не знам но по обектите си назрява бунт срещу нея и ако се задържи само ще задълбочи проблемите която тя сама създава. Мисля че над нея има достатъчно свестни които са видeли що за стока е и се надявам да и изстине местенцето. Много кадърни хора има тя си е за продавачка не за мениджър.

Някой има ли информация какво е заплащането в дръжеството? Гледам от време на време пускат разни обяви