Липса на обратна връзка след интервю и тест на място офиса. Липса на координация между служителите в отдел човешки ресурси, негативно и неуважително отношение на някои от мениджърите по време на интервюто и естествено липса на обратна връзка повторно. Не препоръчвам да се кандидатства там.
Ниско платено и много, ама наистина много прости момчета... Основно пропаднали бивши спортисти, деградирали комарджии и пълни неудачници.
Какво е заплащането на Sportscaster-ите ?
Моля дайте информация за почасовото заплащане на парт-таймерите
Някой може ли да даде повече информация за моментното почасово заплащане ?
Фирмата е чудесна за хора, които търсят втора работа и особено за студенти. Професионализмът е на високо ниво, изискват се спортни и най-вече футболни познания, концентрация и око за детайлите... Става въпрос за почасова ангажираност и се работи предимно през уикендите. Екипът е млад и отношението е добро. Сещам се с носталгия за вече приключилите ми студентски години и престоя си там...
Здравейте,
Като вече бивш служител на Енетпулс, мога спокойно да заявя, че фирмата представлява един доста интересен и добре оформен проект. За мен, човек който се интересува от спорт бе чудесна възможност да съчетавам първоначално следването си в университета с работата, а в последствие и да съчетая основната си работа с Енетпулс. Предпоставка за това са много добре оформените вътрешни правила на фирмата, които дават определена свобода на служителите.
Най-големият плюс на компанията е задружността, която струи в екипа. Хареса ми, доброто разбирателство, приятната работна атмосфера в офиса и отзивчивостта на хората, които заемат ръководните позиции, тъй като ти дават така желаната от нас служителите "обратна връзка".
Като човек, израстнал в спортна среда, спокойно мога да кажа, че това бе идеалното място, на което да докарам допълнителен доход в спокойна, спортна и най-вече младежка атмосфера. А и винаги е приятно и да обсъдиш и размениш мнения с други хора, които са дълбоко замесени във футбол, а и не само.
Здравейте,
Прекарах 4 години като служител във фирма Енетпулс. Определено мога да кажа, че останах с отлични впечатления за времето си там. Рядко може да попаднеш в екип, където хората си помагат и работната среда е на отлично ниво.
Мениджърите винаги са показвали отношение и разбиране, когато съм имал нужда да разговарям с тях, което е много важно.
Начина, по който е устроен графика ми позволяваше безпроблемно да си съчетавам следването с работата.
Ако сте работливи, обичате спорта и искате да сте част от колектив, състоящ се от млади и приятни хора, това е работата за вас.
И в Енетпулс и в Инплей бях на "интервю".
В Енетпулс пълна пародия - отиваш уж за интервю а всъщност влизаш в една зала, обясняват ти работно време и задължения без да те питат нищо друго. Оставят те после на един лаптоп да напишеш някакви супер basic спорт термини и айде чао, ще ти се обадим. След 2-3 дена, мейл от HR, съжаляваме но се спряхме на друг кандидат. WTF ?!?
Инплей една идея по-добре. Първо интервю с един мениджър и един HR. На него стандартните въпроси, защо напускаш работа и защо искаш да работиш при нас. Дотук добре. След това второ интервю с едно джендър подобно датско лайно, двама мениджъри, единия с мега смешен английски. Десет пъти те питат, ама защо видиш ли искаш да работиш при тях. Някакви олигофренски въпроси от рода на "Как ще обясниш цвят на сляп" и други глупости дето са чели в статии за най-интересни въпроси задавани на интервюта. След няколко дни естествено отговор, че няма да стане. Явно са намерили някой, който наистина мечтае да работи в тая дупка.
Не си губете времето с тея посерковци.
Някой има ли си на представа какво е работата, която върши Sports TV Analyst? И според вас кое е по-добре от
Sports TV Analyst и Live Data Updater?