Бенефит България Консулт ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Бенефит България Консулт ЕООД

представител на управлението

Дейността на фирма Бенефит България Консулт ЕООД е в сферата на Развитие на бизнеса, Преки Частни Инвестиции, Продажба на бизнес, Сливания и Придобивания и Преструктуриране на Бизнеса и няма нищо общо с изложените по-долу коментари: Бенефит България Консулт ЕООД е експертна и изпълнителска фирма, съдействаща на собственици на фирми да взимат най-разумните и правилни решения за своя бизнес и никога да не губят. Ние правим това като: Съдействаме на български фирми с положителни финансови показатели, със стабилни позиции на пазари в България и Чужбина и с перспектива в проспериращ икономически сектор да развият бизнеса си от Национално до Европейско/Световно ниво и получат допълнително финансиране от Инвеститори, Частни Инвестиционни Фондове и Инвестиционни Компании от България и Чужбина. Помагаме на собственици на фирми да оценят бизнеса си правилно, за да продадат успешно част или всички дялове от търговското дружество на най-високата възможна цена. Посредничим на фирми за бърз растеж и завземане на нови пазари чрез сливания и придобивания. Съветваме фирми да избегнат предстоящи фалити като преструктурираме бизнеса им. Насърчаваме и подпомагаме предприемачеството в България.

Интересува ме отношението на фирмата като работодател. Какъв е характера на дейността и коректно ли се държи със служителите?
Впечатления от заплащане и бонусна система?

представител на управлението

По повод горенаписаното заявявам:

Фирма Бенефит България Консулт ЕООД никога не е работила с посочените фирми или агенции. Изнесената информация е неверна и недоказана.
На всички предлагам да прегледате сайта на фирмата www.bbconsult.bg и се запознаете обстойно с информацията вътре за предлаганите услуги.
Николай Славков

Схемата за Франция е следната . Отивате обещават ви пари , после се скъсвате от работа като ви дават колкото да не умрете от глад,останалите в България. Прибирате се и пари няма .До тогава са намерили нови глупаци да се хванат. Тази обява стои вече повече от 2 години само е сменен работодателя . Сега е бенефит българия консулт преди беше кирова със същия адрес.

Тази измамническа фирма доскоро беше трудова борса Киркова.Писаха я по медийте за измами с работа във Франция .

клиент

Тази фирма е голяма измама. Не се лъжете да им давате пари за да ви намерят работа . Най често търсят инсталатори на фотоволтаични системи за Франция .