Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фреш Директ /img/frontend/nomap.png"

Фреш Директ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Започвам с работното време по трудов договор - от 9.00 до 17.00 ч. - да бе да ...нищо подобно,с две думи газ до ламарина все едно не сме човеци,а роботи.Никакъв стимул за работа а г-н "Мениджърът" се отнася с персонала все едно са група диваци без собствено мнение-крещи и обижда наред.Отностно брака,ако вземеш да изядеш нещо ти се вдига луд скандал и казва,че е по-съгласен да го даде на СЖП да си плати такса,но не да го изяждат.
Въпросният г-н е от скоро Мениджър-складова база и се е взел много на сериозно.Много е малодушен,за разлика от Големите шефове,които са високо образовани,възпитани и с прекрасно отношение към всички.
Нищо повече няма да добавя,то се разбира повече от ясно...


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Да започнем с хубавите страни - дистрибутор на много добри млечни продукти. Редовно заплащане. И до тук.
Лошите - ужасна работна атмосфера. Силно изразена липса на уважение - отношението е все едно не съществуваш и те няма, камо ли да питаш нещо. Единият управител е нестабилен човек с агресивни пристъпи, които пречат на работния процес, а другият съдружник явно е достатъчно малодушен да търпи тези изблици и поведение. Лошо мениджиране на екипа, предвид малкия му състав - 5-6 човека.
Липса на адекватно встъпително обучение - с недомлъвки, недоизясняване и умишлено некоректно предаване на информация, за да може после да се вмени вина, че не знаеш и не можеш.
Привилегии - евентуално доизяждане на бракувана стока и бонус високомерно отношение от някои от така нар. мениджъри - нестабилния господин или секретарката му, изживяваща се като импорт мениджър или нещо подобно.:)
Липсват стимули за развитие на персонала, липсва елементарна култура на общуване - при екип 5-6 души на едно място - двамата го играят "биг бос“ - нестабилният и протежето му, другият управител пасува, а останалите трябва да приемат ролята на шерпи, независимо от квалификации и умения.
Възможност за развитие или израстване - нула. Подходящо място за начинаещи без никакъв стаж си или хора пред пенсия, можещи да "понесат" лошо отношение и липса на уважение. 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?