Не знам откъде да започна, за да опиша ада, в който попаднах, като започнах работа в този магазин.
Натоварването физически може да се сравни само с това на тежкоатлетите- всекидневно вдигане на тежко,избодени ръце от прикачането на аларми по дрехите, от което тече кръв от пръситите, ужасно много работа в склада, която по принцип не е за жени, работа прав, без да имаш право или възможност да поседнеш поне малко за 8-те часа там. Накрая на работния ден не си чувстваш нито ръцете, нито краката.
В търговската зала е пълен хаос, клиентитеса крайно прости и селяндурски невъзпитани, ровят като кокошки и понеже персонала е прекалено малко, не смогват да подредят стоката прилично, та всички дрехи изглеждат като извъдени от възглавница. В Габровския филиал има назначена една шефка, която и тя не знае защо е там. Отношението и кам персонала, е меко казано ненормално.
Прави си графици, както на нея и е удобно, хока хората си и после се чуди защо напускат внезапно. Така, мила, не може да се работи. Едва ли ще го прочетеш, но все пак, ти си знаеш, че ако искаш да не закрият този филиал поради липса на персонал, трябва да си промениш отношението към служителките си. А и докерите ти те напуснаха май!Ако мразите живота си, почнете там работа за обещани 950 лв., а реални 700.+40 лв. пикливи ваучери за храна.ПРИ ТАЗИ ЖЕСТОКА ИНФЛАЦИЯ, ДРАГИ МИ ТУРЦИ, НЯМА КОЙ ДА ВИ РОБУВА ЗА ТЕЗИ ПАРИ!!!
Така, че...бягайте надалеч!
Страшно съм недоволен от отношението от персонала и от фирмата като цяло. Гърчат те от работа за никакви пари запълваш дупки навсякъде независимо дали ти влизат в длъжноста или не вадиш стока като ненормален и като решиш да се повишиш те пращат на майната си уж на "обучение" да запълниш поредната дупка и в другите им обекти. Г-н Танчев и другите висши същества до него абсолютно не знаят какво се случва в магазините им важното е пари да се правят.Назначават се мениджъри и супервайзери е така 5 за 4 независимо дали стават или не следователно те почват да избиват комплекси и да се бият в гърдите колко са велики нищо че до вчера са бърсали табелите с парцала до тебе.Страшно съм разочарован не бих препоръчал тая кирлива фирма на никой СТИГА вече ТУРСКО робство :)
От както в Стара Загора,магазина има нов управител всичко е наопаки.Не уважава подчинените си,толерирани са служители те който и ближат дупето.Работното време не се спазва.Магазина се потапя към дъното.
Подробна оценка от Анонимен кандидат
Кандидатствах по обява за работа и след седмица ме извикаха на интервюто.Отидох на въпросания ден,но датата за интервюта била изместена за следващия ден.Отивам на следващия ден и първото нещо което ме попита интервюиращия беше:ти кой си,защо те няма записан за интервю,за колко часа си.Много беше учуден.Не можа да намери и Cv то ми.Е това ми беше достатъчно за да разбера що за фирма е това.Не разбрах и каква би била заплатата тъй като не се давала такава информация.Помислете си много добре преди да кандидатствате.
Както направи в Русе !
Ха ха! Гнила, гнила и още как! Мистър танчев и компания до 2-3 години ще му еват мамата на кикито с методите си на ръководене! Лошото е че дотогава ще си получават хилядите левове!
Хах напоследък пръскат всеки ден всевъзможни обяви...
Вече никой не иска в тази гнила фирма.
Управителя в Парадайз е много неприятен...колегите също.
В България мол управлението и работниците дори не си стараят да изглеждат прилично.....Обяви всяка седмица.....
Имах нещастието да попадна в тази фирма тази година. Първоначалното интервю в офиса им ми направи добро впечатление и макар да са турска фирма реших да опитам. Първите месец и половина вървеше добре, докато не попаднах на управител, за когото си просто една пионка и макар да бях на по-висока позиция отношението беше отвратително. Малко след като напуснах разбрах, че масово се повишават хора, знаещи турски език. Какво говори това за една фирма, отговорете си сами.
Подробна оценка от МистърДобъъъърДеееен
Те персонала са овце!Явно за управители се назначават слабоумни с деменция и проблеми с алкохола!Пример е гранд мол Варна!За редовия служител максималната заплата е 550 нето+200лева максимален бонус+40лева ваучери!Ако се мразите елате при нас и работете като продавач!Ако наистина се мразите започнете като складов работник!