Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Би Би Медия ООД / BB Media Ltd. /img/frontend/nomap.png"

Би Би Медия ООД / BB Media Ltd.

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 22


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Скъпа Лидия,

Пишем мнения, защото този сайт е за такива, ако поразгледаш, ще видиш, че има фирми, за които мненията са почти на 100% положителни. След като явно толкова много бивши колеги имат да си кажат мнението, нека да си го кажат.

Сега да почнем това по точка.

„От Юни 2006 всички сме на трудови договори, и в момента целият персонал на фирмата е на трудови договори.”

Ми както и да го гледам това, признаваш, че допреди юни 2006 фирмата е работела в сивият сектор, закон за наемане на човек без трудов договор и съответните наказания за това си има още доста отпреди юни 2006...

Освен това съм почти на 100% убеден, че официалните ви заплати, на които ви осигуряват и на които се подписвате не са тези, които реално влизат в джоба ви – отново имаме престъпление тук.

Мога да уточня, че за целият ми престой във фирмата не съм се подписал нито веднъж на фиш за заплата, всичко се получаваше на ръка.

„По коментара за обедните почивки, това не е агенция за запознанства, и ти скъпи melhaer идваш на работа да работиш, а не да ходиш на обяд с някой които ти харесва, ако ти е толкова криво от този факт, покани го на обяд през почивните дни и си обядвайте цял ден.”

Обедните почивки са си обедни почивки, т.е. никой няма право да ми държи сметка, къде, кога и с кого ходя в регламентираното време за почивка. Факт е, че е по този начин се делят хората на групи, т.е. сами се сещате какво става когато някой се размрънка, че е гладен и не иска да чака другите цял час, защото вчера те пак били обядвали преди него/нея...

„Относно глобите - не съм чувала да има наистина, само закани за глоби, но не съм видяла и един глобен.”

Е аз лично бях глобен, и то заради грешки, които не са ми работя аз да следя (предимно правописни), тъй като в една нормална фирма си има QA, който следи за тези неща, все пак ти ако си нает като web developer, php итн, не си нает паралелно и като copy writer and QA. Освен това тогавашният web manager беше съгласен, че заради оплакванията, които бяха изпратили по твое време тези клиенти, е глупаво да ме глобяват при положение, че уеб сайтът най-малкото беше в работен вариант на html темплейти, които щяха след това да са направят на динамичен php сайт. Ако не разбираш какво искам да кажа, това е все едно да поръчаш да ти направят нов модел кола, и когато ти доставят първоначалният макет да се ядосваш, че не работи...

„Освен това не чух един от Вас да каже нещо по въпроса за това че никой никога не е бил спиран да излиза в отпуск, да ходи на изпити, лекции или където там си има работа, без това да се отрази на заплатата му.”

О, съвсем не си права, когато постъпвах на работа, изрично предупредих, че искам 5 дни отпуска в определен период, като ми беше казано, че няма проблем за това. Да отпуската си я получих, но когато си взимах заплатата, от нея бяха извадени парите за 5 дни. Обяснението беше, че съм нямал право на платен отпуск преди да натрупам 8 месеца стаж във фирмата, което е крайно дебилно решение, сега ще обясня защо:
1. Ако прочетеш закона, че видиш, че такова нещо няма – т.е. там се иска да имаш поне 8 месеца трудов стаж, в която и да е фирма, за да можеш да ползваш право на платен отпуск. Т.е. ако аз съм работил 10 месеца в една фирма и отида в друга, не би трябвало още на вторият месец да си взема платен отпуск, тъй като от предишната месторабота вече имам натрупани 8 месеца. Сега ако ми кажеш, че това е вътрешен правилник, бих те попитал – ББ Медия по голяма ли е от държавата, нейните закони над тези над държавата ли са?
2. Другото тъпо нещо за тези 8 месеца е, че постъпвайки на работа във фирмата и нямайки право да ползва платен отпуск 8 месеца служителят губи възможността да почива зимата или лятото – в зависимост от това кога точно е постъпил на работа и кой точно период ще застъпят тези 8 месеца.

Относно коментарът, че собственика можел да ходи както си поиска и дори гол – ще го пропусна.

Мога само да кажа едно нещо за сериозността на т.нар. мениджърско тяло – работният ден започваше по мое време в 9.30. Почти всяка Божа сутрин аз и един колега бяхме там точно в 9.30. Обикновено някой от мениджърите идваше да отвори не по-рано от 9.45, като в доста случаи това е ставало дори около 10.00. Всеки сам може да сметне, едно 15 минутно закъснение и то от страна на мениджъра какво коства – 20 работно дни умножете по 15 минути, умножете по 2,3 служители чакащи на студа/дъж/пек отвън....

Аз съм дотук, не мисля да изпадам в безсмислени спорове за глупости, ако някой чете мненията тук, нека сам да прецени дали да вярва на Лидия или на някой друг. Живеем в свободна държава, нали?


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Уважаема BB Media - Manager, оценявам старанието Ви да представите фирмата, в която работите в най-добрата й светлина. Ако може просто се въздържайте от даване на оценки при второ и т.н мнение. Оценката ми с -45 е породена точно от тази Ваша постъпка.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Част ІІ
Продължавам натам, назначиха нов web мениджър, който обаче не беше по вкуса на програмиста, и той започна да му прави напук, всяко нещо което му се казваще беше изопъчавано до безобразие и се намираха един милион причини да не се свърши, да не говором че самия прогрмист пишеше сайтовете с толкова грешки че беше и невъзможно да ги оправи, мисля че дори още се оправят някои от тях. Между другото от тогава минаха около година, щом още пише злобни коментри за фирмата, едно е сигурно нещата при него не са наред и не знае къде да си избие инатите.
По коментарите на флашера, мога само да кажа че докато уж си вършеше работата допускаше толкова много грешки, че не до 2 А.М.трябваше да стои да ги оправя ами сигурно и до сутринта да беше стоял едва ли щеше да му стигне. Да не говорим че след като не си си свршил работата добре в работно време редно е да си понесеш последствията. Проблем който отдавна не стои пред новите добре квалифицирани служители.
По въпроса за заплатите, всичките ни заплати са изплатени до стотинка, освен това бяха увеличени двойно.
Относно глобите - не съм чувала да има наистина, само закани за глоби, но не съм видяла и един глобен.
По коментара за обедните почивки, това не е агенция за запознанства, и ти скъпи melhaer идваш на работа да работиш, а не да ходиш на обяд с някой които ти харесва, ако ти е толкова криво от този факт, покани го на обяд през почивните дни и си обядвайте цял ден.
Освен това не чух един от Вас да каже нещо по въпроса за това че никой никога не е бил спиран да излиза в отпуск, да ходи на изпити, лекции или където там си има работа, без това да се отрази на заплатата му. Дори когато една от предишните мениджърки настоя да мине на половин ден, заради уж трудните си изпити, това не се отрази по никакав начин, което не мисля че е правилно. Единствено на единя флашер са му удържани 5 дни и то на фона на това което е свършил като цяло, не мисля че избщо има право да се обажда.
По въпроса за техниката, цялата техника на фирмата е сменена с чисто нова или са добавени допълнителни компоненти улесняващи работата.
Продължаваме натам по въпроса с договорите на мен когато постъпих на работа ми беше обяснено от служителите, че ако искам договор трабва да говоря със собственичката, но те лично не държали, затова не било задължително. От Юни 2006 всички сме на трудови договори, и в момента целият персонал на фирмата е на трудови договори.
Аз от офис мениджър стигнах до Маркетинг мениджър, като научих много, и завързах много полезни контакти. В момента кариерата ми продължава да се развива успешно.
Графичната дизайнерка на фирмата получи финансов бонус за добре свършена работа, увеличение на заплатата, а сега става мениджър на отдела за графичен дизайн, като ще и назначим двама асистенти за обучение и ръководене.
През февруари назначихме нов служител, да изпълнява функциите на офис мениджър, в момента е WEB мениджър, изпълнява си функциите прекрасно, прокетите се предават за максимум 2 седмици, и никои не ни стои на главата, нито на мен нито на колегите, за да ни казва какво да правим, ние сами си управляваме развитието на фирмата, за което си получаваме заплатите навреме без уговорки, глоби, забавяния или каквото и да е.
Открихме нов офис в Пловдив, който се развива чудесно и работи без грешки.
Поемаме все повече работа, и изпълняваме все повече проекти, дори успяхме да си върнем клиенти загубени поради лошо изпълнение на проектит от предишния екип. В момента работим с фирми като : Thracian cliffs, I bank, Bulgarian real estates, Marina Black sea, Bulgarian properties 4 sale, Water House, Safo, Geo Consult Ingeneering, Artek -92, Теси, и още много други.
На вас скъпи колеги мога да ви задам само един въпрос : Какво толкова ви доставя удоволстие да леете злобни коментари за неща за които Вие имате също толкова вина? Това говори единствно и само за ниското Ви интелектуално ниво, както и за преобладаващата първосигнална система в мозъците Ви.
Сега скъпи мои, можете да продължавате да се ядосвате, защото фирмата върви все по-добре и при нас идват все повече хора.

На Вас Ви пожелавам късмет!
Оставам на разположение за допълнителна информация и въпроси, за тези които се интересуват.

тел. 987 79 18
skype : bbmediacommunication

P.S. Ще бъда щастлива да Ви изслушам след 20.08.2007, тъй като в момента всички сме в годишен летен отпуск, и повечето сме на море. Пиша от личния си лаптоп, подарък от фирмата, след като си имах доста трудности с банките.

Поздрави
Лидия Николова
Маркетинг Мениджър
BB Media LTD


44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

част І

Така, след като изчетох куп глупости и коментари от бивши мои недоволни от собствената си глупост колеги в Би Би Медия, реших да напиша едно различно мнение и да хвърля малко светлина върху истинската обстановка във фирмата преди и след пребиваването на "колегите" с коментарите. Аз лично попаднах там случайно преди около година и половина без да имам представа от реклама или web, в момента съм Маркетинг Мениджър на фимрата. Нека Ви опиша какво видях през първата ми работна седмица там от същите тези колеги които сега пишат мнения, като отбележа че тогава още не бях назначена като служител на фримата.
Работното време беше от 10 - 18, първите колеги идваха на работа към 11, до 12 се пие кафе и се закусва придружени със сладки приказки за неща които нямат нищо общо с работата, към 13 започва да се ходи на обяд,на кой когато му скимне става и си излиза когато поиска / после същия този php програмист който много знае, ми е споделял на мен лично как във фирмата няма ред, и как това трябва да се промени, ОК - четете нататък/. Към 15 се ходи за следобедна закуска и така до към 18 часа. От това можете да добиете представа за фирмената обстановка, през цялото време единствено и само ядене и приказки. За работа никой нищо не споменава камо ли да прави. Ако случайно някои си е на работното място, то е за да си свърши личната работа или да си чати с някой в ICQ. Обстановката наистина беше повече от социална, то изобщо нямаше друга. Разбира се че всички проекти се бавеха, ами то с ядене не става. За предпечата да не говорим, там всички проекти бяха объркани,което беше довело до загуба на почти всички клиенти. По това време всички бяха изключително доволни че рботят там /въпреки че сега са на друго мнение/, тъй като нямаха шефове над главата да им висят по цял ден, никой за нищто не им правеше забележка и т.н. живот се живееше, имаше един web дизайнер, който освен да яде банички с лук друго не правеше. В едим момент на собственичката и писна от пълното безхаберие на служителите и естестено ги уволни. След като се прегледаха месечните разчети стана ясно че тогавашните мениджъри са довели фирмата до пълен фалит и от месеци нямат един лев печалба. Тъй че не знам за какви заплати говорят, които не са им изплатени, те изобщо не са изкарани, за да бъдат платени. Както и да е, започнахме пълно престурктуриране на фирмата. Изцяло нов екип, изцяло нов вътрешен ред, изцяло нова политика. Лека полека нещата започваха да се подреждат макар че новия екип сърбахме попарата на "колегите". Аз останах във фирмата заедно с още 3-4ма от старите колеги. Програмиста не беше уволнен по това време и беше добил самочувствие на много важен кадър, трябваше да го снимам тогава да му видите усмихнатата физиономия с която идваше сутрин. Между другото той имаше един голям недостатък който едва ли ще и признае, но ужасно миришеше на пот. Стигаше се до там че дизайнерката до него постоянно стоше на отворен прозорец тъй като иначе миризмата не се траеше, дори веднъж собственичката ходи да му купи спрей против изпотяване за да остане на работа. Скъпи DARK RAVEN както виждаш всеки си има недостъци, само не знам ти с какво право държиш сметка на собственика дали ходи по чорапи или не, тази фирма е негова ако иска и гол ще ходи една седмица, да не говорим че на теб ти се плаща заплата да пишеш php не да коментираш, поправи ме ако греша. По-нататък, една от тогавашните web мениджърки беше уволнена, защото отказа да донесе вода на важен клиент по-точно представител на Овергаз, просто дойде и каза с усмивка : "Няма вода,защото е свършила а няма и чаши защото са мръсни, и просто не мога да донеса вода", искам да се обърна към нормалните работодатели с въпроса : Какво бихте направили Вие в този случай? Можете ли да оставите такъв човек да Ви ръководи проектите? Предполагам че сега ще се появи и мнението че това са грешки на управата, да така е, но не можете да ме убедите че е грешно управата да иска да промени тази абсурдна ситуция. Продължава...


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-5

Какво да ви кажа- аз съм един от хората, които най-много са се задържали във фирмата и най-много са видели. НЕ РАБОТЕТЕ ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-4

За Би Би Медия може да се каже много, но си мисля, че "фирмата" (кавичките в случая са от особено значение) не заслужава да й се обръща каквото и да е внимание, затова накратко: Скъпи Търсещ работа, в никакъв случай не се забивай на това място - само ще си скъсаш нервите и ще останеш излъган, ограбен и разочарован. Аз лично работих във фирмата от юли 2005 до юни 2006, като всичките тези месеци без договор. Такъв естествено ми беше обещан още с наемането ми на работа, а впоследствие всеки месец се измисляше удобно извинение, за да не се подпише. В този период всичките ми колеги (към 7,8 човека) бяха без договор. Логично, защото фирмата се намираше пред непрекъснат фалит. Обяснението се намираше във факта, че поръчките - колкото и редки да бяха - идваха главно от съмнителните "приятели" на собственичката. Тя пък, от своя страна, се отличаваше със завидна некомпетентност. Неизпълнението се точеше със седмици. Непрекъснатите грешки, главно по нейна вина, се приписваха на "некадърния", според нея, персонал, който си вършеше съвестно работата, въпреки постоянните й изстъпления. Липсваше всякаква идея за това как точно трябва се управлява фирма, като непрекъснато се вкарваха безумни стратегии, коя от коя по-неизпълними. Клиентите се лъжеха безобразно, поръчки се взимаха с ясната идея за невъзможността да бъдат изпълнени. Що се отнася до служителите – достатъчно красноречив е факта, че за по-малко от година персоналът на фирмата беше сменен неколкократно. Непрекъснато се наемаха нови хора, които работеха за по месец-два и след напускане (напълно обяснимо) или уволнение (в повечето случаи абсолютно неоснователно и зависещо от позата на събуждане на собственичката и конкретното й настроение за деня), заплатата им, естествено, не беше изплащана. Ако си потърсеха правата бяха заплашвани с разправа от страна на приятелите на собственичката или с други неприятни последствия за живота, здравето или добруването си. Служителите се третираха с изключително неуважение, независимо че, в повечето случаи бяха с пъти по-запознати от собственичката и всезнаещия й съпруг с въпроси от сферата на езикознанието, граматиката (било българска, английска, френска или каквато и да е друга) и др. Като цяло двамата се отличаваха с крещяща липса на елементарна езикова (и не само;-) култура. За достоен пример мога да дам лозунга на фирмата, мъдрещ се гордо на страницата с продуктовия й каталог: (http://catalog.bbmedia.org/), а именно: “Immposible!? Doesn’t?”. Според съпруга на собственичката горепосоченото би трябвало да означава – „Невъзможно ?! Мислите ли? ” Въпреки няколкократните обяснения от страна на служителите за липсата на каквото и да е значение на фразата и интересния й правопис, лозунгът очевидно не е претърпял изменения. Това може само да говори за движението на „фирмата” и отвореността й към промени в положителна посока. В заключение мога да кажа, че ако Би Би Медия още съществува (което според мен е крайно невероятно в близко бъдеще и може да се обясни единствено със съмнителни капитали), съм убедена, че е на пазара в търсене на нови „жертви”. Не се оставяйте да ви хванат и направят следващата такава! Потърсете фирма с бъдеще, предлагаща поле за развитие, а не затъващ цирк с безпочвени претенции.


-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
-3

Значи няма какво да говоря толкова, освен че всичко казно по-горе е вярно. Фирмата в началото излглежда читава, но се управялва с пълно безхаберие, като за всичко после се обвиняват служителите - мениджърите и управителите никога не поемат вина и отговорност - мисля, че това е достатъчно!


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Нека и аз да разкажа за моят злощастен опит в тази фирма. Работих там от началото на септември 2006 до средата на яунуари 2007. Когато за първи път отидох на интервю, фирмата ми беше представена, едва ли не като водеща фирма в уеб на българският пазар. Още когато напусках старата си фирма (тази преди Би Би Медия), дочух някакви слухове, че нещата там не били добре, но тогава не им обърнах внимание какво се случи обаче - още първият ден, когато отидох там на работа, започнах да чувам за уволнени служители, за неизплатени заплати и за всякакви подобни действия пряко свързани със сигурността и комфорта на служителя във фирмата. Но де премина конкретно към категориите, за които гласуваме.

Заплащане: - в интерес на истината започнах за парите, които поисках, и първият месец ми беше платено навреме...и дотук. Значи искам да уточня, че към края на октомври исках да изляза отпуска за 5 дена, като за нея бях предупредил още в средата на юли, когато правехме уговорката за договора и кога почвам. Хубаво, излязох си в отпуска, но когато ми дадоха втората заплата беше минус 5 дена...т.е. неплатен отпуск, като това го разбрах в деня, в който ми дадоха парите...обяснението - нямал съм прослужени 8 месеца във фирмата, а по закона за трудовата заетост е казано, че служителя трябва да има 8 месеца прослужени въобще, а не само в една фирма, преди да можеш да вземеш платен отпуск - т.е. имаме потъпкване на български закон. Освен това осигурителната ставка беше на възможно най-ниската база...

Уважение: - уважението между колегите беше на ниво и с тях не съм имал проблеми, но имаше някаква тъпа разпоредба, че не може да излизаме всички заедно в обедна почивка, а на 2 групи и така се получаваше, че има някой с когото искате да ядете заедно на обяд, а то не става, защото така казали мениджърите – едната група почива от 13.30 до 14.30,, а другата, от 14.30 до 15.30.

Привилегии: - За такова нещо не съм чувал да се говори, мисля, че в тази фирма служителят има само задължения, но не и привилегии, в интерес на истината нямах много впечатления от самата шефка, защото заедно с мъжа си бяха за повече от месец извън страната, а и идваха в офиса обикновено след 16 часа, но опредено не съм видял някой да ползва някакви привилегии.

Фирмена сигурност: - Такова нещо със сигурност няма, заплатите се бавеха почти постоянно, имаше проекти забавени с по около година, нещата просто се влачеха, знам, че имаше много фрии ленсъри към фирмата, които получаваха още по-рядко пари. Освен това ти се дава да правиш нещо, след един ден заданието се променя, щото така решил клиента, след това още една промяна, и на 4-тият ден те питат защо не си готов...

Съотношение работа / свободно време: - При мен най-фрапантното беше, че точно преди да изляза в отпуската, за която споменах по-горе, за да довърша сайт преди това, съм стоял в нас до 2 часа, за да го правя, после заради 3 грешки, които бяха правописни и на ниво темплейт, както и заради това, че един бордер бил тъмносив, а не тъмносин, ме глобиха 50 лева...заради това, че по моя воля стоях до късно да до направя сайта...Иначе никога не са ме карали да работя в събота и неделя.

Потенциал за развитие: -Бих казал клони към минус безкрайност. То там хората не се задържат по повече от 6 месеца и след това или бягат сами или биват уволнявани...поне след това всеки от тях знае от какви точно фирми да се пази...

Местоположение: - Съвсем в центъра е, за това няма кой знае какви проблеми, освен, че ако сте с кола ще е малко тегаво.

Колеги: - Всичките ми колеги бяха много симпатични и досега с някой от тях поддържам контакти.

Работна среда: - Ами какво мога да кажа, влезте във фирмата и отидете в тоалетната, повече едва ли ще ви е нужно!


-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-5

Аз работех в Би Би Медия ООД около 5 месеца. Всичко написано до тук от бившите ми колеги е напълно вярно. Искам само да допълня някои неща, тък като аз бях отначало, назначена на длъжността Връзки с международни клиенти и след това бях "преквалифицирана" на Проджект Мениджър, откровено казано без да разбирам нищо от това. Естествено като ти предложат такава позиция си създаваш бързо илюзии и влизаш в роля. От тази позиция проблеми с хората работещи във фирмата никога съм нямала. Проблемите произтичаха единствено от собственичката, която искаше да остави някой да оправлява фирмата, но в същото време самата тя не се доверяваше на никой. Разбира се, че няма да се довери при положение, че е назначила някой без опит в сферата на мениджмънта да се опитва да управлява. Аз напълно осъзнавах този факт. От краткия си управленски опит в тази фирма мога само да добавя, че нивото на мотивация на персонала беше напълно отрицателно, заради ниските заплати, неоценения допълнителен труд, постоянния стрес, а работната атмосфера напрегната (ако може да се нарече изобщо работна атмосфера условията при които се работеше). Фактът че между хората работещи във фирмата има добри и приятелски отношения можеше да бъде използван само като плюс, но собственичката не виждаше нищо положително в това. Самата тя, обаче, често пъти се опитваше да създаде приятелски отношения с персонала, разказавайки ни подробности от личния си живот. В крайна сметка, натрупаният опит беше много положителен за мен и научих един важен урок - в бъдеще да се пазя от подобни работодатели. Като голям плюс бяха също социалните контакти. Все още поддържам вризка с бившите ми колеги, те са наистина добри приятели, а на професионално равнище мога да кажа, че са хора с голям потенциал.


-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-4

Ами и аз бруте се опарих, бях един от флашерите там и работих от 1.03.2006 до към 22.06.2006 сега ша дам оценки на всичките критерии макарче цифрите не говорят съвсем пълно за картината там:
1) Заплащане: в първият месец заплата се плати навреме. Следващите вече започнаха да закъсняват с около 10-15 та даже и 20 дена. При това начина по който ти се даваха беше като че ли ти ги даваха по милост - с някво сърдито изражение.
2) Уважение: няма никакво - дори когато си бил добър и проектите са били успешни.
3) Привилегии: Няма; работех на бавен компютър. после се чудеха защо проектите не стават бързо - ми за флаш проекти как искаш да станат бързо на компютър от преди войната.
4) Фирмена сигурност: Няма такава. Обещаваха и договор поне около 3 месеца амо говореха за тоя договор и нищо;
5) Потенциал за развитие: няма - има само обещания за такова;
6) Местоположение: поне е в центъра ама е доста шумно и неудобно;
7) Колеги: колегите бяха супер - най-свестните си приятели намерих там - което обаче дразнеше началниците.
8) работна среда: прашна;
Хубавото е обаче че след като се разделихме с ББМедия почнах работа в големи фирми още на следващият ден.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?