Василка ЕООД - Професионално почистване /img/frontend/nomap.png"

Василка ЕООД - Професионално почистване

клиент

Здравейте, надявам се да прочетете това преди да започнете работа за „Василка Пловдив ЕООД, представлявано от Костадин Костадинов - Управител/ тези данни са взети от сключен договор в настояшия момент между фирмата и много близък до мен човек/. Както виждам от историята на коментарите на хората от 2013г, потвърждавам, че в настояшия момент промени няма.
Подписваш договор за 560лв месечно възнаграждение и изпращат по банков път 420лв. До тук всичко е законно. Нечовешкото е , че ти обещават да ти дадат остатъкът от 140лв на ръка, но никога не ги вземаш и не можеш да подадеш оплакване.

Уважаеми клиенти на фирма Василка ЕООД, от блоговете прочетох, че сте недоволни, защото са Ви изтъркали дограмите и други оплаквания за некачествено почистване. Това е в резултат на по горе написаното. Хората са изтощени от обещанията, че допълнителните суми от 140лв ще им бъдат изплатени скоро или са с мисълта да напуснат след като си вземат заплатата.

Уважаеми екип на Василка ЕООД, хората които работят за Вас са Ви гласували доверие. Разбирам, че искате да спестите данъци, но не разбирам кой Ви дава правото да се подигравате с труда им и коректното отношение към Вас, макар и да не им плащате , да продължават да имат надежда.
Изписвам офисите на фирмата в страната и телефоните в случай.....
София 0884/ 55 33 55: 0878/ 55 33 55
Пловдив 032/ 62 77 78
Варна 0887/ 47 77 71
Русе 0887/ 79 39 80
Бургас 056/ 81 01 71
Плевен 0887/ 29 97 27

Започнах работа във фирмата началото на февруари,условията бяха добри,колежката с която работих също,отговорничката беше много внимателна.Към средата на месеца обаче аз разбрах че фирмата има проблеми със заплащането на заплатите на работниците.Естествено реших че няма смисъл да продължа да работя там и изкарах само до края ма месеца.Напуснах фирмата и към края на март ми заплатиха по карта само 60 лв. от договорената 160лв.Обаждах се няколко пъти и в офиса и на отговорничката.Отговора беше един и същт."Трябва да почакаш,сега плащаме за Коледа".Сега предстоят Великденските празници!Как би могъл да разчита и да живее от работата си човек който работи във фирма Василка.Уточнявам ЧЕРВЕНАТА Василка.

Като дългогодишен служител на „ВАСИЛКА – Агенция за чистота” ЕООД приемам лично изказаните мнения и държа да уточня, че от 1995 г. съществуват две фирми с името Василка: „ВАСИЛКА София” ЕООД, чието име се изписва с червен цвят и е известна като „червената Василка” и „ВАСИЛКА – Агенция за чистота” ЕООД, известна като „зелената Василка”. До момента във „ВАСИЛКА – Агенция за чистота” ЕООД, закъснението на месечните заплатите на работниците е допускано изключително рядко и не е превишавало 5 дни. Отношението към работниците е коректно и с нужното уважение. Всички обекти на фирмата се зареждат редовно с материали и консумативи. Сигурна съм, че всеки един служител на „зелената Василка” ще потвърди гореизложеното.

Една от най- некоректните фирми. Първо, че не плащат на работниците, забавят заплатите с около 4 месеца. Второ не доставят необходимите материали за извършване на почистването.  Когато им се обадиш винаги ти отговарят, че работят по въпроса. Фирмата на която почистват си плаща всеки месец, но за работиника пари няма. Как да ходят на работа, а и парите са някви мизерни няма и 200 лв и пак не ти ги дават. Как да живея и да ходя на работа. А идва и зима, с какво да си купя дърва за отоплнеие.

Искам ,
ние служителите на фирмата
особено от ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ
тук да споделиме мнения , опит и оплаквания .

Това е единствения начин да комуникираме помежду си ,
тук като всеки го е страх да говори на работното място ,
защото има много тайни агенти - певци !!!

А тук , малко по малко ще се съюзим за да намалим проблемите

Един от който най-важния за нас : ЗАПЛАЩАНЕТО
както и забавянето на парите .