Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Петка турс ООД /img/frontend/nomap.png"

Петка турс ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


шубе го/я е и не казва!

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-2
Работна среда
-5

Работи се безплатно 2 месеца, по 9 или 10 часа на ден. Няма обедни почивки, няма договори. Чак след втория месец като те видят че може да носиш на такава тежка работа, ще ти платят. Отделно може да ти се падне да доставиш и сглобиш стока, която е била счупена и да те глобят за това че ти си я счупил. И обещават ваучери за храна но не ги дават.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Постоянно търсят хора, обявите им не слизат от джобс бг. Ако плащаха хората щяха да работят. За напрежение няма какво да говорим..предните мнения говорят какви са тия измислени проверки по нощите, ГЛОБи от заплатата, плащате липси и оставате много след работно време. Отношението е ужасно, а великия шеф не е хванал Бога за ръцете, че да се държи грубо, невъзпитано и прочие.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

С изумление прочетох мнението и грозните квалификации на "служителят" Пламен Петков.

В малките часове на нощта установяваме липсата на господина на работното му място. Предвид това, че хотелът е малък, единствения служител нощно време е администраторът на смяна, на който са поверени сигурността на гостите и имуществото на хотела.

След поне половин часово търсене (изчакване на мястото му, тоалетни и пр.) откриваме господин Петков в стаята му по анцуг (работното облекло е риза и панталон), с нелепото обяснение, че е отишъл да се изпере!
Да обобщим.. в 3 сутринта, господинът оставя хотела отключен (бар, компютри, телевизори..), качва се в стаята си и се облича в цивилно облекло, за да се пере? За каква грешка говорим?!

Твърденията му за заплащанията няма да коментирам, само ще спомена, че в хотела имаме служители от 8 години.. камериерки, готвачи, сервитьори, които се връщат година след година.. надали щяха да се връщат ако не им се плащаше договорираното.
Отделно стопанисваме и друг голям обект - магазин, в който имаме служители от над 5-6 години при нас.
Всеки е свободен да разговаря с произволен наш служител и да разбере дали лъжем за заплати или условия..
Извършеното от господин Петков плачеше за дисциплинарно уволнение, но за съжаление БГ законодателството защитава повече работниците и не позволява адекватни мерки при некоректни служители.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Казвам се Пламен Петков. Бях администратор в х-л ''Бора Бора'' - Сл. бряг на фирма Петка турс ООД - собственост на Петър Младенов Стойчев. Искам да разкажа какво се случи с мен там и да предпазя всички от тези мошеници. Започнах там на 12.05.13, пуснаха ми договор в който пише заплата 550 лв. Уволниха ме на 06.06.13. за една грешка, която допуснах - през нощта се качих до стаята за 5 мин. Това беше повода. Навсякъде за това най-много ще се скарат или глобят 20 лв. Аз сам съжалявах за грешката си и сам им предложих да ме глобят с 200 лв или дори една заплата, просто за да не остана без работа. Не и не. Накрая се съгласих да си тръгна същия ден. Искаха да ми платят за тези 25 работни дни по над 8 ч/ден без почивка общо 100 /сто/ лв. !!! Не ги взех и почвам да ги съдя от утре и няма да им се размине. Искам да ви кажа няколко цифри за този хотел и сами ще разберете за какви боклуци става дума. За този месец, който бях там, бяхме отворени 18 дни, преди това чистехме и работихме по 12 ч/ден целия персонал. Общо персонала им е 12 души. За тези 18 дни тези боклуци смениха 8 от тези 12 души и никой от тях не заслужаваше да бъде уволнен. Те просто вземат хора и ги сменят често за да не им плащат. НЕ ОТИВАЙТЕ ТАМ ! АКО ВСЕ ПАК ВИ ИЗЛЪЖАТ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ ! ПОДИГРАВАТ СЕ С ХОРАТА !    

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?