Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕСТЕЙТ АДВАЙС ООД /img/frontend/nomap.png"

ЕСТЕЙТ АДВАЙС ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако сте собственик на квартална кръчма или бакалия, може би доста често сте се запитвали как, аджеба, да направите така, че да разширите клиентелата си чрез използване на силата на онлайн технологиите. Разбира се, казали сте си го по друг начин, горното изказване не би съответствало на манталитета Ви и на IQ-то Ви. С други думи:
  Как малките, мижави фирмички, които си нямат идея от уеб, се опитват да си пренесат бизнеса онлайн, наемайки ниско платени ИТ специалисти и дизайнери?
Разбира се, в повечето случаи бакалите търсят хора, начинаещи, с малък или никакъв стаж. Мизерната заплата, която им предлагат на фона на количеството изисквания и отговорности, описани в обявата им за работа, е чиста подигравка с уменията и квалификацията на всеки уважаващ себе си уеб администратор или девелопер. И, разбира се, освен, ако не е крайно закъсал, никой няма да се навие да им бууства бизнеса онлайн за 600 лева бруто. ( една продавачка в по-модерна фирма почва с 800  )
Но Естейт Адванс са персистентни. Слагат безумната си, малоумно написана и с множество правописни грешки обява в джобс.бг, държат я един месец, трупайки св-та на отчаяни хора, без опит или дори без квалификация, чакат да изтече платеното време и я качват пак. Всъщност, те дори качват обявата по няколко пъти едновременно, само че с различно заглавие - от " WordPress Администратор И Изработване На Нови Сайтове " до " Служител Изработка на WordPress сайтове ". Сякаш така ще намерят повече кандидати за отблъскващата заплата, която предлагат и за мутренско-селския стил, на който са написани обявите.
Изглежда, че  ЕСТЕЙТ АДВАЙС ООД всъщност не са непознати на бгработодател. Както се вижда от мнението по-долу. Един средно интелигентен човек веднага си дава сметка що за фирмичка е тази, на която й дреме за такива неща като PR и онлайн репутация. 
Освен 8-тте изисквания, които бяха написали в смешната си обява, цитирам:
 1.Перфектни умения за работа с WordPress, опит с платформата и представяне на вече изработени сайтове на нея.
2.Умения за работа с Photoshop или друг софтуер за графичен дизайн.
3.Умения и познания за работа с Artisteer
4.Хуманитарна ориентираност
5.Комбинативност
6.Умения за дизайнерски решения и визия
7.Изпълнителност
8.Умения за писане на статии/текстове,
ми направи силно впечатление, че  ЕСТЕЙТ АДВАЙС ООД  дори са отбелязали, че смятат за предимство кандидатите им да имат познания по PHP и HTML. Освен да са WordPress гурута, разбира се. Смях. Чули, разбираш ли, че имало такова нещо като PHP/HTML, ама какво е и за какво се ползва, идея си нямат хорицата.
И, сега, най-забавната част. Какво предлагат те? Ами, ето:
-работен компютър - Представяте ли си, те осигурявали РАБОТЕН КОМПЮТЪР?! Навсякъде другаде трябва изглежда да си носиш свой собствен.
-уютна,модерна и спокойна офис обстановка - Аз пък реших, че работните условия ще бъдат под открито небе, в тежки пустинни условия.
-добро и адекватно възнаграждение за работното време -Да, ако беше на ден.
 -Работно време: 8 часа на ден 
От 10:00 до 18:00, от Понеделник до Петък -това като бонус ли някакъв трябва да го приемам?
Твърда заплата: 600 лв
 Дори заплашват, че ако си нямал снимка, кавър летър и св, нямало да те разглеждат. Значи трябва да се радвам на късмета си!
Успех на всички останали, които са се престрашили ( и най-вече са сложили уменията си в услуга на буустването на бизнеса на Естейт адванс ). Обещават да плащат нещо все пак, не е като без нищо.


кандидат за работа

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Канддатствах за работа .Посрешна ме една високомерна  служителка и се оказа ,че желанието им е да работите без осигуровки(затова в  обявите не се споменава  нито за трудов нито за гр.договор) и да сте толкова глупав ,че да вършите работата със собствената си лека кола(затова няма нищо в обявите за транспортните разходи)
На всичко от отгоре ме обвини че не съм прочел добре обявата в която  уж пишело че е на граждански договор.
Внимание използвачи!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?