Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Венседор лимитед /img/frontend/nomap.png"

Венседор лимитед

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Аз кандидатсвах за същата позиция днес 19.02.2014 г. и след няма и един час ми отговориха, че може да осъществим скайп интервю като аз да си избера ден и час за провеждането. И на мен ми направи впечатление снимката на скайпа на въпросната Cristina Laptes - HR Manager inVencedor LTD. 
Интервюто е за Събота - 22.02.2014 г. и ще споделя как е минало. Естествено очаквам да е някаква измама.


кандидат за работа

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Кандидатствах по следната обява за работа- Employees in luxury stores in Ireland към фирма VENCEDOR LIMITED. Насрочиха ми скайп интервю. Госпожицата се представяше за HR. Опитах се да намеря информация за фирмата но уви- нито сайт, нито фейсбук, нито коментари за нея а профила и в linkedin-празен. Направих си извода веднага но така или иначе имах насрочено интервю, та реших да видя какво ще стане.
 
Първо ми направи впечатление непрофесионалната снимка на HR-ката (сякаш и беше от бала). Тя самата беше не повече от 25-6 годишна.
 
Когато видео връзката се осъществи разочарованието стана още по голямо, като открих че интервюто се провежда не във офис а в нещо като бившата ми стая в студентски град. Запазих благоприличие и продължих. Зададе ми само един въпрос и сякаш ме нае. Тогава аз започнах а и задавам въпроси относно запращане, договор и предлаганото настаняване. Последният въпрос който и зададох беше "Задържате ли паспортите на работниците, както съм чувала че някой фирми правят? ". Отговор не получих- връзката прекъсна. По късно госпожицата HR ми написа "Изглежда връзката прекъсна за добро".
 
Намирам интервюто не само за непрофесионално, измамно но и за смущаващо. Момичета, бъдете внимателни с тази и много други фирми!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?