Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мега Медия Груп /img/frontend/nomap.png"

Мега Медия Груп

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
-4

Не се занимавайте с тази фирмичка или по точно както те казват "МЕДИЯ". Собственика Цветан Петков е мошеник преди време беше откраднал една страница във фейсбук, мой приятел от които взе страницата ме помоли да отида на интервю за стаж там, за да ги видя кви  са тези и дали ще може да си вземе страницата. Пълна пародия имат някъв супер мижав офис дойде някъв мисля, че Ивайло се казваше и почна да ми бращолеви врели некипели как медията им била една от най-посещаваните и още куп простоии. Започнах да го подпитвам за работата им във фейсбук при което той извика този Цветан и  веднага ми беше предложено да започна работа там и то на запалта.  Въпросният Цветан  ми предложи заплата от 150 лв, да правилно виждате 150 лв за 6 смени по 6 часа в седмицата  представете си каква заплата, казах им, че ще си помисля и ще им се обадя. Това е пълна пародия този въпросният Цветан, доста се изявявал по формумите дето лапетиите си продават групите и им ги краде, обещавам им да направи банков превод онлай и да му се даде групата праща платежно от банакта което е фалшиво и им взима групите. Не се занимавайте с този само ще ви излъже и нищо добро няма да видите, чудя се хората които работят там как стоят.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на стаж при тях и работих няколко месеца от вкъщи. Стажът трябваше да бъде платен, но и до ден днешен никой от фирмата не може да ми каже кога ще си получа парите. Адски несериозни хора, които дори не отговарят на съобщенията, когато си потърсиш правата. НЕ се лъжете да работите за тях - ще изискват от вас, но накрая нищо няма да получите, а само ще си потрошите нервите!!!


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Понеже видях, че въпросната "фирма" продължава да публикува обяви за работа, реших да напиша коментар като бивш служител, за да не се лъжат повече хора от тези измамници. Кандидатствах на тяхна обява, дадоха ми задача и ме поканиха на интервю. Казаха ми, че съм назначена и, че трябва да започна веднага, тъй като гонели срокове. Работеше се от вкъщи, защото офисът им беше малък. Договор не подписах веднага, защото работели съвместно с програмите от бюрото по труда и подаването и обраотването на документите ставало бавно. И така работих 3 месеца за тях, като постоянно имах нови задачи и им ги пращах след като ги бях приключила. Започнах да питам какво става с договора, но ми отговаряха, че другата седмица ще го подпишем. Накрая се покриха, смениха си телефоните и дори офиса и не ми платиха. Използваха моите проекти, като са ги преправили малко, колкото да не мога да претендирам за авторски права. разбрах и за един мой познат, на когото са дали за задача за интервю да смени фона на един от техните сайтове и после са се покрили. Така че всичките им сайтове са направени парво от един човек , после са преправени и така никой не получава заплащане за труда си. Тъй като не съм била на договор не мога да си търся правата , в бюрото по труда също ми казаха, че нищо не могат да направят, надявам се поне чрез този коментар повече хора да разберат що за хора са това и да не си губят времето и хабят нервите напразно.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?