Станилов ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Станилов ЕООД

Г-жа Биляна Станилова окраде хората и баща си и си накупи апартаменти, в Лозенец и в центъра на София нека са й честити хората на който не е плащала цяла година заплати й ги платиха, и ново BMV й купихме нека .... тя заслужава. :):):)

Фирмата се разграбва и скоро ще обяви фалит. Призовавам всички бивши и настоящи служители с неполучени заплати да се съберем на стачка пред централата.

Това е една от всичките пропадащи и изгоряли фирми в нашата българска действителност с опикани пишман лизогъзни началници,никой не знае за какво е там а хората които вършат всичко изнемогват с неизплатени с месеци наред заплати,тотална щета като всичко в държавата...!

клиент

Тази фирма няма нищо общо с професионализма в "предишната".Да не говорим,че ни ги осигуряват на реалните пари.Заплатите над това на което ги осигоряват се бавят с 5 месеца.Отделно фирмата е затънала в дългове и доколкото ми е известно даже една от фирмите е завела дело за задължение от няколко милиона.Да не говорим,че има разделение към отношението към хората,едни си получават парите всеки месец( но не тези,който са с професионално отношение,а по друг критерий.Има излъгани хора и с пари,а тези които напускат не им дават горницата над осигоровките.В тази фирма не е важно да си професионалист и да имаш отговорно отношение към работата,а на кого си човек.Виждайки работата на един обект, където ръководителите бяха повече от работниците и нищо не правеха(и то не за ден а постоянно)Направо са открили комунизмът.Свестните ръководителите отдавна са се махнали.
Ще агонизират още известно време и ще фалират.Но времето ще покаже дали съм прав.....!

Аз искам да кажа следното. Когато бях част от екипа на фирмата също смятах, че нещата не са добре. Напуснах работа и започнах в друга голяма строителна компания. Оказа се, че навсякъде е едно и също. Всеки ден някой напуска, работата не върви, недоволни служители.....Мога да кажа, че в момента в който фирмите в строителния бранш си стъпят на краката, фирма "Станилов" е първата в която бих се върнал. Сина на г-н Станилов е изключително свестен човек и според мен всеки би останал да работи с него и за него. Това отношение и разбиране което съм получавал от него никъде в друга фирма не съм получавал.

клиент

Според мен фирмата е коректна. Всичко каквото са казали се е случило. Проблема е изцяло в държава. Не знам дали остана бизнес който да не е опитан да бъде сринат. Служителите са много добронамерени, компетентни и изключително всеотдайни независимо от трудности( от работници до администрация) Пожелавам им успех!

Ако искате да се самоубиете и убиете семейството си от глад, това е мястото и "работодателя ".Шест (6)години агонизира и мъчи работниците си. Заплатите на двойно счетоводство. Закъснява с по 6-7месеца с парите, ако някой реши да напусне му подхвърли някой лв. Като последно всичко нормално е напуснало, останалите таят надежда, че ще им плати мижавите заплати по 500-600лв, другото неофициално може и никога да не го получи,, ако напуснеш. Няма такава долна гад като Станилов и сие.

idete i vizte na zivo rambo 10 tova e nikolai staikov sas goliamia gaz xodi i razdava pravosadiia globiava xorata za stialo i nestialopo 100 i dori po 200 leva kade xorata si niamat pari kade gi i globiava smadrivia gaz gaden toi eba maikata na firmata kak bese kradeca vika drazte kradecatova e toi samo4e zakonen kradec sas 4edar ima xora kadarni ot montoirite kato naiden i mai samo toi si ostana 4ove4eca tovae firma familnaot upravnicite svaliam sapka samo na neiko petrov drugite ot kade dagi odaris nikoga nee kasnoosobeno peso kataralie magareli e ebali mu maikata neznae imeto da si napise ama na4alnika pak ima edin montior biser ot negovan po glupav o sastestvo parodiia na 4ovek tapak na tapacite ako ima serovnovanie za tapaci toi ste bade na po2 mesto 4ee mnogo tapsto se otnasia za parite to se znae raboti pari niama tova e liosa duma vav firma stanilovaina4e kameri ima navsiakade da nebi da gi ispokradnat xorata koitorabotiat tam a te samite ukradoxa xoratasi deto im rabotiat bolkluci ebanizalki maimuni gadnida vieba maikata sas isklu4enie na neiko petrov i tixomir ot na4alnicite e pi4 gore ve4e upravnicite sediat po 2 na burodaite na xorata parite pre pederas georgi stanilovpomisli 4e moze da ne osamnes niakoia sutrin4e si zabor4nel na xorata deto ti rabotiat be glupak ebani nedoeban i dastera mu biliana sas goliamia gaz eban tia sasto ima ra4i4ka da niamat xorata zaplatixorata po obektite sa za oplakvane da niamat sas kakvo da se priberat po domovete pri semeistvotosi davat ednoto iadene to i prasetata ne go iadatili edni sibani ubuvku i to sled 1 mesec rani po krakata xora priiateli i ne priiateli kato 4uete i li vidite georgi stanilov eood biagaite dale4e tovasa xora koito lazat i to mnogo obestaniiata sa velikino posle za zaplatata v ponedelnik sriada petak tova se izrezda vseki pat ili niama prevot firmata e vav zatrudneniia kak da nee koli bol eskurzii sasto bol a xoricata deto rabotiiat ebiim maikatate sa sviknali da sa bes pari4ki
vsi4ki kadarni xorica izbiagaxa za kakvo da si davat zdraveto za tozi glupak stanilovi da trosat nervite ostavat tam samo do kade si namerat rabotaa pak vav tazi firmakolko nagazda4i i topa4i ima ceco ot 4epenci biser negovaneca a pak tezi ot pazardjisko te sa pak varxa
xora podobre bes rabota otkolkoto da xodite i da mrazuvate za 500 levaebetesi maikata inikolai staikov i greorgi stanilov pederasi gadni pomiari nekadarnici kradete ot xoricata bre besplodni putki

ВИЕ СТЕ ЛИЦЕМЕРИ ВЪРНЕТЕ ИЗПЛАТЕТЕ НА ХОРАТА ПълНИТЕ ЗАПЛАТИ А НЕ САМО ТОВА НА КОЕТО ГИ ОСИГУРЯВАТЕ БЕЗСРАМНИЦИ !!!
Има и началници на Базата с основно образование който само гледат да викат да обиждат работниците да не говорим колко е тъп и това че не може да пише дори е Срамота...

Четете, четете Уважаеми!
Това, че едно време фирмата е имала авторитет не значи, че и сега го има. Защо ли? Защото не може да градиш авторитет сума години наред, и в един момент от две три години и до днес да бавиш заплтатите на хората или да не им плащаш въобще! Защо ние обикновените хора, трябва да влизаме в положението на фирмата? Питам и отговор не искам!!! Нима на нас ни влизат в положението банките, хранителните магазини, болници, училища и детски градини? Не ми отговаряй! Сигурно, когато влезнем в магазина и поискаме два хляба, трябва да кажем, че работим за Станилов та и те да ни влезнат в положението а? Отново не желая отговора ви защото той е ясен!!! Фирмата има шефове и управители безброй те са тези, които трябва да влизат в положение! Тези същите ни наемат на работа, те решават какво ще е нашето възнаграждение, условия и почивка! От нас се изисква да си вършим работата съвестно, да спазваме срокове и работно време а от тях се изисква да ни възнаграждават за всичко това! Защото сме подписали договор и този договор не е едностранен!Но разбрах, че тези същите изброени, по-горе получават всеки месец заплатата си а ние обикновените работници, НЕ! Разбрах и за трите екскурзии преди 1-2 месеца, пари няма от три месеца а екскурзии за офиса ИМА!Е Уважаеми вие знаете но и аз знам, не по-малко от вас и не по-малко от всеки друг служител!