софдилинг оод /img/frontend/nomap.png"

софдилинг оод

Имам ли скорошни мнения да тази фирма? Утре имам интервю с човек на име Деян? Какво можете да кажете за него и скорошни мнения за фирмата?

Здравейте! Някой може ли да даде мнение за обектите в к.к Албена? Благодаря предварително!

Не бих работил там отново, натоварването е максимално, нощните смени са убийствени, естествено никой не ти плаща нощен труд. Заплащането е минимално за часовете който работиш!

Вече няколко години работя в тази фирма и мога смело да заявя, че са изключително коректни.Заплащането, което получавам е това, което са ми обещали.Като студент е много важно за мене,че изцяло се съобразяват с програмата ми в университета и изпитната ми сесия.Не мога да кажа нищо лошо за тази фирма.

И аз като другите ще посъветвам всички желаещи да започнат работа там да НЕ ГО ПРАВЯТ. Условията са нетърпимо лоши, а заплащането унизително ниско. Това смея да твърдя, че е най-най-най- отвратителната и некоректна фирма в която съм работила някога! Дори не си губете времето да подавате, освен ако не искате да работите за ''този, дето духа''.

интересуваме дали всички тия коментари са реални и дали има инфо за сезон 2018 , предлагат ми работа ???

Видите ли обява от тази фирма, подминавайте я, дори да умирате от глад и да нямате друга работа!!! На интервюто ви обещават що годе нормално заплащане, над 800лв. Реалната твърда заплата е 396лв, която се изчислява на час. Допълнението от нея е бонус точки от клиентите, които си обрал, но реално 10лв на ден трудно се правят. Техниката им е от на Хитлер ранното детство, за чиято поддръжка съответно отговаряте сами. От бирото не може да се излиза без охрана, която отговаря за куп други неща и спокойно може да си носите кофичка за тоалетна в бирото. Занимават ви с пакетиране на валути , които се изнасят по час и код, просто, за да не скучаете от малоумщина. Приоритет на управата е кой какво казал и кой къде се почесал пред камерата, а не сигурността на работника. Толерират се кадри, които в друга фирма биха влезли само за час, преди да са изгонени и чийто служебни задължения са да следят кой какво казал от колегите. Срещнете ли обява от Софдилинг, Топ чендж, Рейт 2000 ЕООД и разни такива, които са една фирма с н-брой имена, просто отминавайте. Ако ви се работи по 12 часа за 300 лв, от които ви удържат и осигуровки и още каквото се сетите, то мястото ви е там :)

относно заплащането - винаги е по-малко от обещаното и се държат с теб така сякаш трябва да си доволен от това че са те унижили. Примерно заплатата ми за най-силният месец Август беше 600 лева! За смени от от 8 сутринта до 11 вечерта с два почивни дни. Слагат си отвън табелите само за ПРОДАВА а вътре на купува дават 157 лева за 100 евро примерно - което води до заплахи от страна на клиенти и се чудиш коя вечер ще те причака някой.По тази причина и работиш всеки ден на различно бюро в слънчака за да не те пречукат някъде. Плащат ти квартирата - да, но в един апартамент живеехме ДВАНАДЕСЕТ човека в три стаи с две бани натъпкани като сардини, а хазяите всяка вечер ни намаляха термостата на бойлерите защото не можели да си платят сметките от нас!! Крещят ти когато върнеш пари на клиент. Някои клиенти удрят и блъскат по стъклото толкова яростно, че не знам как не са съборили глупавата бутка! Охраните ни бяха 15 годишни момченца с колела които обикаляха по обектите и ако стане нещо, я го има - я го няма.

Gmail
toshko chavdarov
to me
0 minutes agoDetails
Ситуацията в к.к Слънчев бряг беше такава -
Първо : обявена примамлива заплата на обява , но на интервю разбираш истинското възнаграждание ( което не отговаря изобщо на 14 часовите смени ,като често се остава след работно време за приключване на деня). Ако например смяната ти е на обект на 5-6км от настаняването ти - поемаш транспорта си до там също.

Второ - Голяма част от натоварването произтича от това ,че се работи основавайки се на вратички в закона , съответно ежедневно се влиза в спорове с недоволни( в правото си) клиенти.

Накратко: страшно дълъг работен ден , мними практки ,късане на нерви. Коректни са откъм заплащане ,но то е по-ниско от това в другите фирми опериращи в района и не отговаря на отговорностите. Не вярвам да се е променило нещо и този сезон, тъй като те от години оперират по този начин.

А някакви нови коментари за Софдилинг има ли? Нещата променили ли са се през годините?