Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИКАТРЕЙД-ЗЕТ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ИКАТРЕЙД-ЗЕТ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ИКАТРЕЙД е една от фирмите „бушон“ на Георги Георгиев, който се представя като Строително Предприемачески Холдинг. Вероятността да ви излъжат е много голяма.
Георгиев е измамил десетки хора и фирми, криейки се зад подобни ООД-та. Вижте:
http://www.bnews.bg/article/202944
http://www.ruseinfo.net/news_81580.html
https://goo.gl/XyUvQv
http://buildholding-georgievi.com/


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-4

 
 
Здравейте на всички,които искат да започнат работа в тази фирма,но преди това е добре да знаете някой неща,за да не останете излъгани.Работих там миналото лято и резултатът е,че заплатите за август и септември не са ни изплатени и до ден днешен 13.04.2013 като говорим за заплащането от 08 и 09 месец на 2012год.Толкова много неща искам да напиша,че в момента мислите ми се разбъркани в главата и не знам от къде точно да започна.
 
Когато започнахме работа в началото на май,точно след по-малко от седмица ни дадоха аванс,който по наши сметки дори не бяхме заработили все още,това е първото и най-голямо замазване на очите видиш ли да си кажеш яяя всички приказки,които досега съм чувал за тия не са верни.И в началото дават заплатата месец за месец демек за май и юни.Хората в този хотел,персонала имам предвид идват и си отиват като видят за какво става на въпрос,кой колкото издържи 3,5,7 дни и на никой не се заплаща.По тази причина,че не достига песонал ще ви накарат да работите извънредно по 12 часа без почивен ден като това ще ви го платят но само за юни месец.От юли вече започва играта.През юли месец вече като са видяли,че и тази година никой не иска да им се навие на работа ще ви принудят пак да работите по 12 часа без почивен ден,НО|в средата на авгус ще ви направят едно събрание и тактично ще ви обяснят,че господин Христов е решил дазабавя заплатите вече с месец назад поради голямото текучество на хора и ще ви дадат 100лв от заплатата за юли като аванс и така започвате да дърпате назад,следващото плащане ще ви бъде точно преди да ви освободят към средата на септември ще получите и останалата част от заплатата си за юли и така хотела затваря и им подаряваате 2 заплати и полагащите ви се обещетения.А за заплащането на извънредния труд през юли ще ви кажат на това събрание ами вие нарочно не почивате,за да вземете по големи заплати демек,че не те ви карат да работите ами вие по ваше си желание да им източите фирмата да ги набутате с пари и накрая господина Христов казва ами юли месец тази година е с 5 недели,трябвало е да почивате 5 пъти и клъц 5 надници отиват в кофата,ама това го разбирате при свършен факт в средата на август дори по конкретно някъде след 20 авг беше прословутото събрание.
 
Част от измамата е и това,че в хотела има хора които работят от по 3-4 години и на тях действително се плаща,но те са бройки на фона на хората които са останали с пръст в уста.
 
Нарочно няма да спомена каква точно длъжност съм изпълнявала в хотела и за съжаление причините,поради които се налагаше да изтърпя системния психически тормоз на вишестоящите,а те всъщност са пълна пародия назначени на роднински и приятелски принцип без значение от умения и квалификация.
 
Друго,което е добре да спомена е за водата там.През цялото време туристите,а и вие самите ще страдате от повръщане диарии,абе в хотела е като в болнично заведение всеки се разболява докато се усети,че не трябва да си миеш ръцете даже там с тая вода.
 
 
 
 
Публикувам отново мнението,но този път от друга фирма,защото виждам,че измекярите отново са тръгнали на лов за балъци,но явно се еналожило регистрацията на нова фирма,защото задълженията от другата фирма ПИРИНСКА ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ към работниците им са вече твърде много.А кой знае и към колко други.
Надявам се повече хора да видят този пост и да повярват на написаното,защото това е истината.
ХОРА НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ НА ВАС НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ,ЧЕ НА ДРУГИТЕ НЕ СА ИМ ПЛАТИЛИ ЗАЩОТО СА НЕКЪДЪРНИ,А ВИЕ ПОНЕЖЕ СЕ СПРАВЯТЕ ДОБРЕ НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО!!!
В ТАЗИ ФИРМА Е ПРАКТИКА ДА НЕ СЕ ПЛАЩАТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ЗАПЛАТИ ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ХОТЕЛА!!!
ЗОРНИЦА САНДС ЕЛЕНИТЕ МРЪСНИ ИЗМЕКЯРИ!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?