Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТ "Татяна Хинтоларска" /img/frontend/nomap.png"

ЕТ "Татяна Хинтоларска"

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В дългогодишния си опит сме работили с много хора и конфликтите в работата не са изключение, но мисли ли някой, че друг освен ние самите има по голям  интерес за правилното им решение.
Позволявали сме си за общото добро да даваме съвети на работниците си относно управлението на техните лични финанси, защото те са имали свобода да управляват част от нашите и всеки от тях е постигал различни резултати.
Относно работата - не бих казал, че е лека даже е доста отговорна, който си търси "лека" работа по добре наистина да не започва при нас. Физическо натоварване няма , норма няма , но не подценявайте моралната и материална отговорност, ние оценяваме преди всичко тези качества на колегите си.
Нека ме извини автора на предишното мнение, тъй като наистина не се сещам кой е и в същото време му благодаря, за напомнянето, че всеки има право на гледна точка. Нека не забравяме обаче, че несподеления конфликт между хората винаги остава нерешен.
Като заключение ще кажа само, че няма  да дам оценка за работата във фирмата, защото целта ми не е да увелича рейтинга и.
На всички търсещи работа пожелавам успешна реализация!


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
-4

На всички, които искат да кандидатстват там ще кажа само:НЕДЕЙТЕ!!! Там реално нямате личен живот,както и дори време да се храните.Първите два месеца всичко е супер и после започва ужасът.Започват да се задават въпроси от рода на : "Защо даваш пари за кафе?","Защоси купуваш ядене от там?"," Защо ядеш и на двете почивки?"Работата не е тежка, но психическия стрес е огромен!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?