Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Теклас България АД /img/frontend/nomap.png"

Теклас България АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Един от най-големите ви грешки в живота ще е да започнете работа в тази фирма пародия. На интервюто ме излъгаха почти за всичко, хвалеха си фирмата и се правеха на много точни. Постоянно повтаряха изречения от сорта “ние никога не съкращаваме персонал”. Работил съм от 8 часа до 23:30, изкарвал съм две смени и пак ми е казвано, че не работя. Говоря за инженерна позиция. Ще ви третират като животни и ще носите тежки материали по цялото време, ще срещате изрази като : “ Качеството е най-важното”, но ще усетите колко е нищожно за тях човешкия живот. Например проект координатора Орхан, един от най-смешните хора, които може да срещне човек и лъжец. Има проблеми с нервите и главата като цяло и някаква психиатрия трябва да посети. Обиколил всички позиции във фирмата и още не са го изгонили, защото си е подмазвач и манипулатор без човешки чувства към работниците си. Повечето време ще свършват материали и след поръчката ще трябва да отидете до склада където е извън фирмата, а за това трябва да се молите на колко хора да ви дадат служебна кола, а когато поискате кола ще ви гледат на криво, сякаш сте длъжни пеша да носите тежки материали. Ще ви лъжат постоянно. Ще видите как всякакъв човек ще бъде преместван по всякакви позиции дето си нямат на представа. Като инженер ще ви третират като животно, а за другите позиции вие си представете. Ще ви съкратят и ще ви изхвърлят като парцал, ще ви кажат в 17:00 утре не идвай на работа. Психично болния ръководител няма да ти каже дума за причината и няма да ти отваря телефони. Ще ви оставят на улицата без някакво обеснение и ако сте на квартира ще се чудите как да се разберете за контракта който е подписан за 1 година с хазяина. Мога да говоря много, но който има себеуважение и цени здравето си, моля да не си губи времето там. Моят опит е от инженерна позиция и недейте почва работа при тези палячовци, ще бъдете залъган и ще ви използват като роби. А за тези мърши от Теклас: “ Бог бави, но не забравя”


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Теклас е фирма в която може да отидете, ако вече сте на предела и не можете да си намерите абсолютно никаква друга работа.
Това е първата фирма в която попадам на вътрешно правило "ако си ползвате отпуска, следващия месец ще гладувате". Вземете ли отпуск за повече от 1 ден в месеца, недай си боже ако се разболеете, нещо се наложи да ви няма, изгоряхте с 300лв "бонус", които всъщност са около 220 нето. И оставате с чиста заплата около 580лв. Постоянно се чудят от къде и как да ви отрежат "бонуса". Няма как да си ползвате целия годишен отпуск, който по закон ви се полага и да не изгорите с парите, а Теклас неизползван отпуск не плащат.
Храната във фирмата е под всякаква критика, готви се предимно боб и леща, като от време на време има и друго в повечето случаи недоготвено, недопечено и с изненади от готвача (косми и др) и манджи, които буквално нямат вкус, сготвени като за прасето на село.
Във фирмата в зависимост от позицията на която ще ви сложат се работи с кореселин и лепила, които дишате по цял ден. В инструкцията за работа пише, че трябва да се ползват предпадзни очила, маски, ръкавици и други предпазни средства, част от които фирмата не предоставя. Инструкциите за работа са написани неграмотно, пълни са с правописни и граматически грешки. Машините са на турски език,повечето са си изпели песента, но от вас се очаква да заобиколкте някак нередностите с машината, дори да правите корекции на ръка на всяка бройка от изделието върху което работите ако се налага,но иначе се търси качество и се държи на него.
Работи се на крак по цял ден. Работата е на 2 смени за момента, първата от които разполага само с 2 почивки, на втората са 3,но пък работния ден е с 30мин по-дълъг. Почивките също се отработват. Постоянно ви се натяква, че бай брадър ви гледа на камерите.
От време на време свършват материалите за производство на дадено изделие и оставате без занимание, в този момент могат да ви преквалифицират във всякакъв вид друг персонал.
Заплатата въпреки, че е нищожна, поне не закъснява, но лично за мен това не е плюс. Напълно нормално е човек да си получава заплатата навреме и всяка фирма, която се опитва да имплементира като привилегия за служителя "редовно и навременно плащане" отстрани изглежда несериозно и смешно.


бивш служител

17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
1

Здравейте, бих искал да споделя какво ми се случи в така известния нов завод в гр.Враца (ще се постарая да бъда кратък)!

Изпратиха ме на командировка в гр.Кърджали, "уж" за 3 седмици, седмиците станаха 5, но си контузих ръката(не в работна среда) и тъй като съм не-осигурен(имам пропуск от една година в плащанията към здравната каса), отидох на лекар чак когато командировката свърши и се прибрах в гр.Враца, но тъй като отцъствах един ден(защото отидох на лекар), ръководството реши да ме освободи, закоето съм безкрайно благодарен!


С уважение:
(Симеон Иванов)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

                              Добър ден,                                                                                              уважаеми Ръководители на Теклас АД!                        Аз останах с много добри впечатления от предоставените стандарти и условия на работа във фирмата Ви!Казано накратко имам голямо желание да почна работа и да положа максимума от себе си за да оправдая оказаното ми доверие.Няма лека работа-работил съм и на по тежки обекти и предприятия,-трябва да се работи за да знае човек удовлетворението от плодовете на съвестно положения труд!Преди около месец подадох молба в предпритието Ви за почване на работа,но до ден днешен нямам отговор!По всяка вероятност единствената причина поради ,която все още съм пренебрегнат е възрастта ми-аз съм на 56,но Ви моля -уважаеми Ръководители да не ми отказвате честта да се трудя за фирмата Ви под тоз фактор!
    Много Ви моля да съдите за моята работа не по възрастта,а по уменията и работоспособността ми.Аз последните две години и половина гледах болната си маѝка,която я загубих преди два месеца и кюсюр.С неѝната смърт фактически останах без каквито и да било приходи-спешно трябва да почна работа,друга алтернатива нямам,в тая връзка на мисли много Ви моля да уважите молбата ми или ако е унищожена първоначалната ми молба -да подам нова-не е проблем! благодаря Ви много за вниманието и много се надявам скоро да почна работа във високо реномираната Ви фирма Теклас АД!                                                      С уважение, Фикрет Мохмед Адил            тел,дом.036914612  ТЕЛ,моби 0888 504 707                          
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако искате да ви използват като роби без да ви плащат там ви е мястото. Вярно заплатат не закъснява има осигурена храна, но 12 16ч. за едни 600 700 лв на месец, помислете си дали заслужава

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?