Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ауто Кели България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. „Малашевска” № 8&markers=София,ул. „Малашевска” № 8

Ауто Кели България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 8 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-8 от общо 8


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

''Когато главата страда, страда цялото тяло''. Тази крилата фраза важи с пълна сила за АКБ. За да спечелиш симпатия, трябва да си мълчалив, мързелив, крадлив и да целуваш нозете на Вожда и приближената му. Ако притежаваш тези качества, ти си подходящият кандидат за работа.

Но да си дойдем на думата.
На 17.09.2019г. на поредното заседание станах свидетел на отчаян и грозен адвокатски трик, вероятно режисиран от Мария Зова/целият този фарс дължим на нея/, за спасяване на делото в полза на АКБ и безумен опит за поругаване на истината и възвеличаване на лъжата.
Колко ли трябва да си нищожен, жалък, отчаян и лишен от съвест и морал, за да дръзнеш да клеветиш и петниш някого в личен план и то от тази трибуна?!!
В тази връзка искам да подчертая, че всеки лъжесвидетел по делото ще попадне под ударите на закона и понесе отговорност за всяка изречена лъжа, по установения за това ред. Дотук имаме един - Преслав Пейчинов. Чакаме следващите смелчаци.
Сами преценете, дали си заслужава да запазите за кратко поста си, или да се сдобиете с досие до живот?!! Изборът е ваш.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес, в Районен Съд-Пловдив станах свидетел на изключително нелепа картина, бих казала, дори, комична.
Преслав Пейчев, момчета,
Не случайно пред съдебната зала ви зададох въпроса, дали след заседанието ще можем да се гледаме в очите, или ще свеждаме поглед с наведени глави?!!

Колко ли наивен трябва да е човек, че да излъже под клетва/Законът предвижда до 5 години лишаване от свобода/ и то в полза на лице, извършило куп неправомерни действия, превишаващо служебните си правомощия, подправило фирмени документи и скланящо към лъжесвидетелстване, визирам Мария Зова - човешки ресурси във фирмата?!!

Толкова ли сте наивни, че се оставяте да бъдете пушечно месо, маша за вадене на горещи кестени?

Защо самата тя не се яви пред съдията и не защити всичките тези свои неправомерни действия, не изговори всичките тези лъжи, а изпрати вас?
Преслав,
С тази твоя избирателна памет, фамилията си помниш ли? По едно време, да ти призная, те съжалих. Целият трепереше, дори се притесних, да не припаднеш. Трудно се лъже под клетва, особено когато не си подготвен.
А по отношение на дамата, адвокат на фирмата, имам единствена забележка: Когато уговаряте свидетелите си да лъжат, давайки им препоръки и указания, поне не го правете пред вратата на съдебната зала. Не знаете кой Ви чува.
В заключение:
Защо в наши дни все по-трудно се намират хора, които да кажат истината, докато лъжесвидетели - под път и над път?

Все риторични въпроси.


шубе го/я е и не казва!

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
0

Кой каквото и да каже и напише, ще е субективно в известен смисъл.
Но все пак има факти, които няма как да подминеш, защото бодат очите.
Фирма с голям потенциал, но с лош късмет откъм ръководни кадри и не само.
Питам се, кое е по-лошо: Да имаш за началник хитър крадец/Ир.М; Цв.В./, или честен и неориентиран такъв/Ир.П./, позволяващ на една жена/М.З./, да те води за носа?

Питам се също, кое е по-лошо: Да имаш екип от хитри лицемерни подмазвачи, склонни към предателства, лъжи и интриги, които биха били успешни Фейсбук администратори, или от нищо незнаещи и неможещи, незаинтересовани люде?
За жалост и в двата случая резултатът е пагубен и сме свидетели, как едни провалили се управляващи, водят фирмата към дъното.
Ако искате обективност, към настоящия момент във фирмата има един, единствен професионалист от ръководството/Н.К./, а сред служителите, знаещите и можещите се броят на пръстите на едната ръка/горе долу - по един в клон/.
Пловдив удари дъното, след "професионалната" намеса на М.З., а скоро - и други градове, ако някой не спре тази дама.
Мога да пиша още и с факти и ще го направя, ако това се наложи, както и ще разкрия самоличността си.

Жалко за добрата фирма...


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За около 6месеца работа в тази фирма това което мога да ви кажа за нея от първо лице е бягайте на далеч!!!
Думите на управителя П.Пейчев (за централния склад в София) за подбор на служители са: "Трябват крака и ръце" и за това персонала с които работите е от хора от ромски произход,бивши затворници ,пияници(хора пиещи и вкл. на работното си място),наркомани(хора ,които се друсат буквално на работното си място).
За смешната заплата за количеството работа ,което вършите (920лв чисто) просто не си заслужава ,защото от по горе посочения персонал (,които се мени през ден) едва ли се налага да ви казвам ,че те не работят и се налага вие да вършите и тяхната работа(освен ако не желаете за своя сметка да работите по 2-3часа отгоре,защото работата не спира и просто трябва да се свърши) ,но за сметка на това не вземате техните заплати,защото пред банкомата всички са равни ?????.
Също така ,ви карат да управлявате на свой риск и машини без свидетелство за това!!!
За край само ще кажа ,че заплатата от 920лв по договор ви е чисто 560лв(останалото е под формата на бонус ,които може да бъде спрян по всяко време,а най-често:когато напускате,вземете си болнични,ползвате си отпуска и тн.)


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Е, аз съм управителят на клона в Пловдив.
Ако ще пишеш нещо срещу мен, излез с истинското си име, за да ти отговоря подобаващо и с факти. Но се сещам кой си. Ти си онзи, който ми се молеше да те оставя на работа. Съжалявам, че се застъпих за теб пред ръководството. За щастие, те излязоха по-далновидни от мен и не допуснаха тази грешка.
Относно познанията ми за авточасти, ела да ти покажа.
Да, в склада беше хаос, когато ЕДИН АНОНИМЕН БИВШ СЛУЖИТЕЛ отговаряше за него.
Относно сроковете за доставка на стоките - направо не те разбирам, какво искаш да кажеш, че се бавят. Два пъти в денонощието има доставка с бус от централен склад. Ако нещо го няма в София, идва от Прага за 24 часа. Ако и там го няма, можеш да го извикаш от друг склад на фирмата. Явно нещо си пропуснал в работата си, щом тази информация ти е убягнала.
Единственият, който се занимава с документи и бумаги в офиса, съм аз - управителят на клона, защото това ми е работата.
Относно работния ден - много добре знаеш, че работното време се спазва изключително строго. Всеки допълнителен час се заплаща отделно. Осигуровките са на пълната заплата, която се получава единствено по банков път и то най-късно до 11 число на месеца.
Откакто аз съм управител, имаше 2 случая на служител, да "работи" 11 часа. И в двата случая става въпрос за един и същ БИВШ служител. Причината, да работи 11 часа беше, че и двата пъти си забрави касовия апарат при клиенти в Асеновград и се връщаше да си го вземе. Ако си забравил, да ти напомня, че тези часове му бяха платени като извънреден труд, въпреки че фирмата не беше длъжна да го прави.
Казваш, че заплатите са ниски за положения труд. Бих казал, че силно се надценяваш. Мисля, че получаваше повече, отколкото заслужаваше. Напиши си името и ще публикувам фиша със заплатата ти. Да видим, дали е толкова ниска. Ако искаш по-високо заплащане, инвестирай в образованието. И започни с буквар. Граматиката ти е под всякаква критика.


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-4
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
-4

Здравейте,как стоят нещата: господин управителя на клона в Пловдив Христо, преди не е имал досег с авточасти,не знае кое какво е,но се има за голямата работа.Винаги те следи в ръцете какво правиш без ни най-малка представа как се случват нещата.Държи се с персонала като с идиоти макар ,че той не разбира,обижда персонала.Държи се грубо с клиентите.Не иска да поеме отговорност за длъжността си и за грешките които прави.Мария Зова най-заспалата от човешки ресурси от София дърпа конци и се бие в гърдите,а като дойде в Пловдив не и се чува гласа.Времето за работа е 9 часа,но седиш между 10-11 часа, защото има толкова бумащина която трябва да се оправи (касови апарати,коли,книжки).Стоките постоянно се бъркат и се бавят от Чехия и от София,че ако нещо пристигне навреме си е чист късмет.Склада е под всякаква критика.Всичко е навсякъде,няма един здрав подкалник,защото са в мазе пълно с влага един върху друг и ако ти се падне да търсиш някой 20 мин ти отиват.Заплатите за труда който даваш са подигравка.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Възможно най-бедната фирма. Заплатите са безкрайно ниски за всичката хамалогия през която преминава работният ден. Управителя не става за нищо и не разбира от авточасти, ако някой се надява на помощ от него не е познал. Лудницата е пълна и дезхаберието. Не се лъжете да започна те там работа ако не сте многоръкия Шива


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Кандидатствам за работа в тази компания, но не намирам никакви отзиви за нея. Може ли някой да изкаже впечатления ако има такива.
Благодаря предварително

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?