Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет
Подробна оценка от Бивш служител
Ако искате да си загубите времето, нервите, достойнството и самоуважението постъпете на работа в Глобъл Сървисиз .Ще използват всичките ви ресурси и способности максимално.
Какво е нивото на заплащане във фирма Глобъл Сървисиз ? –Отговор: Няма заплащане, там очакват Вие да печелите за тях.А ако сте назначени на трудов договор е на минимална РЗ.
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Глобъл Сървисиз? – Отговор: НИКАКВИ, освен, че служителите придобиват влошаване на психичното, емоционално и физическо си състояние от обстоятелството, че всеки ден са в непрекъснато напрежение и несигурност.Всяка нова работна седмица започва със специална „организационна” среща, на която ви „мотивират” като правят разбор - колко големи очаквания за постигане на резултати ви възлагат , а как вие не се справяте, и всеки момент ще „изхвърчате” от работа.
Каква е атмосферата на работа в Глобъл Сървисиз и има ли възможност за професионално развитие? –Отговор: Задушаваща, депресираща, безпереспективна, безнадеждна.Средната възраст на „екипа” 52 г. Дори да вложиш всичките си усилия и способности– веднага ги омаловажават и обезценяват.
Защо някой, би искал да започне работа в Глобъл Сървисиз? –Отговор: Защото не знае къде започва работа.Някои се ориентират веднага още след интервюто за постъпване и повече не се завръщат, въпреки че са „одобрени”.Други постъпват, ориентират се още в първата седмица, че не биха останали, но продължават с надежда и въпреки лоялността си към работодателя, биват уволнениИ в двата случая – без значение дали сам си решил да напуснеш, или те настояват да те освободят по „взаимно съгласие”...срока е максимум 3 месеца работа.За справка - вижте им обявите в Jobs.bg.
Така че отговора е точно този – някой би искал, защото не знае къде постъпва.Иначе не би прочел дори обявата им за работа.
Подробна оценка от Бивш служител
Ако искате да си загубите времето, нервите, достойнството и самоуважението си, постъпете на работа в Глобъл Сървисиз.Ще използват всичките ви ресурси и способности максимално.Всеки ден от работната седмица ще ви повтарят колко много очакват от вас, а как вие не се справяте, и че всеки момент "изхвърчате" от работа.Какво е нивото на заплащане във фирма Глобъл Сървисиз ? –Отговор: Няма заплащане, там очакват Вие да печелите за тях.Има една длъжност, която изисква назначение на трудов договор и е на минимална работна заплата.Какво е отношението на ръководството на Глобъл Сървисиз към служителите? - Отговор: Безцеремонно. Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Глобъл Сървисиз? – Отговор: НИКАКВИ, освен, че служителите придобиват влошаване на психичното, емоционално и физическо си състояние от обстоятелството, че всеки ден са в непрекъснато напрежение и несигурност. Каква е атмосферата на работа в Глобъл Сървисиз и има ли възможност за професионално развитие? –Отговор: Задушаваща, депресираща, безпереспективна, безнадеждна.Средната възраст на екипа е 52 г. Дори да вложиш всичките си усилия и способности– веднага ги омаловажават и обезценяват. Защо някой, би искал да започне работа в Глобъл Сървисиз? –Отговор: Защото не знае къде започва работа.Някои се ориентират веднага още след интервюто за постъпване и повече не се завръщат, въпреки че са „одобрени”.Други постъпват, ориентират се още в първата седмица, че не биха останали, но продължават да работят с надежда...Издържат максимум 3 месеца.За справка - вижте им обявите в Jobs.bg.Така че отговора е точно този – някой би искал, защото не знае къде постъпва.Иначе не би прочел дори обявата им.
Подробна оценка от Яна Донева
Моля, ако някой има информация относно агенция ГЛОБЪЛ СЪРВИСИС ООД, И КОНКРЕТНО ОФИСА Й ВЪВ ВАРНА ДА МИ ПИШЕ НА МЕЙЛ - [email protected]
Според договор между мен и посочената агенция ,подписан на 26 януари 2006 г. ,те трябваше да ми предложат работа в Англия по специалността ми. За целта заплатих 150 лева. Имам документ за заплащането и касова бележка на името на "Инфомаркет" ЕООД Варна. Малко по -късно агенцията изчезна.
Благодаря ви предварително!
Весели празници!
Яна Донева
Подробна оценка от дидито
намериха работа за мъжа ми но за цената на билета който е 147 евро те ни взеха 300.парите ги звеха предварително документ не издават а на техния докум пишеше 4е доброволно ги внасяме на банковаша сметка на някакво моми4е сега мъжът ми има провлеми с работодателя си а аз не мога да ги открия да ги 4уя какво 6те направят по въпроса.тел ли са си сменили не зная
Подробна оценка от teshkar
"НАМИРАТ"РАБОТА В ЧУЖБИНА.ПО 150 ЛЕВА ВЗЕХА ОТ МЕН И ЖЕНА МИ ЗА ДА НИ ОСИГУРЯТ РАБОТА В ИРЛАНДИЯ-И НИ ЗАБРАВИХА.ЗАКРИХА ВРАЧАНСКИЯ СИ ОФИС!