Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ГЛОБЪЛ СЪРВИСИС ООД /img/frontend/nomap.png"

ГЛОБЪЛ СЪРВИСИС ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако искате да си загубите времето, нервите, достойнството и самоуважението постъпете на работа в Глобъл Сървисиз .Ще използват всичките ви ресурси и способности максимално.
Какво е нивото на заплащане във фирма Глобъл Сървисиз ? –Отговор: Няма заплащане, там очакват Вие да печелите за тях.А ако сте назначени на трудов договор е на минимална РЗ.
Какво е отношението на ръководството на Глобъл Сървисиз към служителите? - Отговор: Безцеремонно.
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Глобъл Сървисиз? – Отговор: НИКАКВИ, освен, че служителите придобиват влошаване на психичното, емоционално и физическо си състояние от обстоятелството, че всеки ден са в непрекъснато напрежение и несигурност.Всяка нова работна седмица започва със специална „организационна” среща, на която ви „мотивират” като правят разбор - колко големи очаквания за постигане на резултати ви възлагат , а как вие не се справяте, и всеки момент ще „изхвърчате” от работа.
Каква е атмосферата на работа в Глобъл Сървисиз и има ли възможност за професионално развитие? –Отговор: Задушаваща, депресираща, безпереспективна, безнадеждна.Средната възраст на „екипа” 52 г. Дори да вложиш всичките си усилия и способности– веднага ги омаловажават и обезценяват.
Защо някой, би искал да започне работа в Глобъл Сървисиз? –Отговор: Защото не знае къде започва работа.Някои се ориентират веднага още след интервюто за постъпване и повече не се завръщат, въпреки че са „одобрени”.Други постъпват, ориентират се още в първата седмица, че не биха останали, но продължават с надежда и въпреки лоялността си към работодателя, биват уволнениИ в двата случая – без значение дали сам си решил да напуснеш, или те настояват да те освободят по „взаимно съгласие”...срока е максимум 3 месеца работа.За справка - вижте им обявите в Jobs.bg.
Така че отговора е точно този – някой би искал, защото не знае къде постъпва.Иначе не би прочел дори обявата им за работа.
 
 


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако искате да си загубите времето, нервите, достойнството и самоуважението си, постъпете на работа в Глобъл Сървисиз.Ще използват всичките ви ресурси и способности максимално.Всеки ден от работната седмица ще ви повтарят колко много очакват от вас, а как вие не се справяте, и че всеки момент "изхвърчате" от работа.Какво е нивото на заплащане във фирма Глобъл Сървисиз ? –Отговор: Няма заплащане, там очакват Вие да печелите за тях.Има една длъжност, която изисква назначение на трудов договор и е на минимална работна заплата.Какво е отношението на ръководството на Глобъл Сървисиз към служителите? - Отговор: Безцеремонно. Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Глобъл Сървисиз? – Отговор: НИКАКВИ, освен, че служителите придобиват влошаване на психичното, емоционално и физическо си състояние от обстоятелството, че всеки ден са в непрекъснато напрежение и несигурност. Каква е атмосферата на работа в Глобъл Сървисиз и има ли възможност за професионално развитие? –Отговор: Задушаваща, депресираща, безпереспективна, безнадеждна.Средната  възраст на екипа е 52 г. Дори да вложиш всичките си усилия и способности– веднага ги омаловажават и обезценяват. Защо някой, би искал да започне работа в Глобъл Сървисиз? –Отговор: Защото не знае къде започва работа.Някои се ориентират веднага още след интервюто за постъпване и повече не се завръщат, въпреки че са „одобрени”.Други постъпват, ориентират се още в първата седмица, че не биха останали, но продължават да работят с надежда...Издържат максимум 3 месеца.За справка - вижте им обявите в Jobs.bg.Така че отговора е точно този – някой би искал, защото не знае къде постъпва.Иначе не би прочел дори обявата им.
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля, ако някой има информация относно агенция ГЛОБЪЛ СЪРВИСИС ООД, И КОНКРЕТНО ОФИСА Й ВЪВ ВАРНА ДА МИ ПИШЕ НА МЕЙЛ - [email protected]
Според договор между мен и посочената агенция ,подписан на 26 януари 2006 г. ,те трябваше да ми предложат работа в Англия по специалността ми. За целта заплатих 150 лева. Имам документ за заплащането и касова бележка на името на "Инфомаркет" ЕООД Варна. Малко по -късно агенцията изчезна.
Благодаря ви предварително!
Весели празници!
Яна Донева


-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-2

намериха работа за мъжа ми но за цената на билета който е 147 евро те ни взеха 300.парите ги звеха предварително документ не издават а на техния докум пишеше 4е доброволно ги внасяме на банковаша сметка на някакво моми4е сега мъжът ми има провлеми с работодателя си а аз не мога да ги открия да ги 4уя какво 6те направят по въпроса.тел ли са си сменили не зная


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

"НАМИРАТ"РАБОТА В ЧУЖБИНА.ПО 150 ЛЕВА ВЗЕХА ОТ МЕН И ЖЕНА МИ ЗА ДА НИ ОСИГУРЯТ РАБОТА В ИРЛАНДИЯ-И НИ ЗАБРАВИХА.ЗАКРИХА ВРАЧАНСКИЯ СИ ОФИС!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?