Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Атлон Ди Пи Ес ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Красно село, ул.20 Април, 13&markers=София, Красно село, ул.20 Април, 13

Атлон Ди Пи Ес ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Лошите гледни точки, както винаги се разпространяват най-бързо.
За 10 години отлична репутация Атлон заслужи първото си анонимно мнение ;)

Събуди учудване разликата в гледните точки между мен и коментара по-горе и реших да споделя моята.

Служител съм на компанията от около 2 години и затова време не чух обръщението шеф нито веднъж, ако все пак изпитах нужда да се оплача на някой, че до нас се строй иновативен център, а не хранителен магазин има поне 5 човека, които с удоволствие биха ме изслушали, но явно колегата има лични симпатии към нашето CTO и е изпитвал неистова нужда да черпи вдъхновение именно от него.

Съжалявам и за това, че колегата е пропуснал всички коледни партита на Атлон. Партита, които се подготвяха с месеци, със специалното участие на DJ от цяла Европа и с повече от 300 човека около Коледа. Партита за които се говореше с месеци и разбиваха всички клишета за фирмено парти със шейна, гирлянди и бенгалски огън.

Не помня на някой да му е отказано нещо в офиса. Служителите поискаха джага, след това фитнес с уреди, кафе машина и какво ли още не за престоя ми от 2г. и всичко беше осъществено. Явно за да получиш, понякога трябва просто да поискаш…..като с конференциите.

Ако го караме на усещания, компанията не изглежда да иска да спестява от всичко. Днес официално се обяви откриване на още един офис в Торонто, а заплата никога не е забавяна дори с ден, напротив. Аванс, заем или друга финансова молба се приема с усмивка и се реагира на момента.

Настроенията се менят, мотивацията също, но желанията и представите за това, каква е нормата в една компания и гледната точка на даден анонимен служител, трябва да се взимат сериозно и отговорно.

Съжалявам за бившия ми колега и му пожелавам тонове безплатно кафе на следващото му работно място и малко повече самоуважение, когато се обръща към колегите си на шефе.


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
-1

Първоначално фирмата създава добро впечатление, офисът е просторен и приятен, в центъра на София. Уви до тук свършват плюсовете.
Само за информация - от около 35-6 човека фирма, от началото на 2018г. до началото на Май месец напуснаха 7-8 програмиста (единият бе 10г. в компанията)!

Заплащането е много под средното за индустрията. Заплатите са ниски, а ако имате късмет да имате увеличение, не очаквайте то да е повече от 100-200лв веднъж на 2г. Няма бонуси или ако сте приятел с шефа. Последните няколко месеца фирмата има финансови затруднения и едва успя да плати заплатите.

Самият шеф, който уж се води CTO, е без технически познания. Никога не е играл ролята на СТО. Оставил е фирмата на заден план и се занимава с другият си проект - Резонатор, за който никой от служителите не се интересува. Опитва се да спести пари от абсолютно всичко, не обича празниците. Около коледа няма абсолютно никаква украса в офиса...защото той не обича. Пред всеки служител говори различни неща спрямо това кой е служителят и с какво се занимава.

Социални придобивки няма, само допълнително здравно, и то на ниските нива. Има мултиспорт карта, но служителите я заплащат в пълният размер. До скоро нямаше дори безплатно кафе в офиса!

Няколко колеги ходиха на конференции, платени от фирмата... но трябва да си сред любимците на шефа. Няма рекламентирано кой кога и при какви условия може да отиде на конференция или някакво обучение.

Натоварване - някои колеги си клатят краката по цял ден и само се скатават. Всеки знае кои са, но никой не прави нищо. Шефа не иска да уволнява никой - от там и фирмената сигурност. Други пък са натоварени максимално и редовно им се налага да правят overtime.

Няма потенциал за развитие - във frontend и backend екипа ръководители са двама любимци. Тъй като фирмата е с плоска структура няма място за растеж и развитие.

Project Manager-ите са едно от най-слабите звена във фирмата. Всички, може би с изключение на един, нямат елементарни технически познания и играят ролята на телефонистки, прехвърляйки информацията между клиента и dev екипа. ОБещават на клиента неща, които са или технически невъзможни или отнемат доста повече време. Когато се правят естимейти постоянно успорват естимейта ти и искат да се намали.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?