Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ейч Еф Екс /img/frontend/nomap.png"

Ейч Еф Екс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
5
Работна среда
1

Тази фирма претендира да е Форекс брокер, но като цяло е  Еврейска фирма, която използва  моментната ситуацията на криза в България и наличието на много свободни, квалифицирани хора и си върши дейността.
Става въпрос за компания, която няма регулация за  Форекс търговия, няма точни адреси и телефони на сайта си и кара хората да лъжат клиентите, че  офисът се намира в Лондон.
Схемата е....подбират се хора, които са с опит в търговията. Говорят им се велики неща...прави се обучение, на което  отпадат около 50%, защото на фирмата и е нужно хората много бързо да навлязат в материята и да започнат да продават, тъй като няма да се задържат повече от 6 месеца. Ако някой започне да задава въпроси му се казва, че не е прав и не е негова работа. Другата реплика е "Ако не ти харесва-знаеш, къде е вратата"
На служителите се гледа малко, като на машинки, които носят печалба и стремежът е да се изцедят максимално, докато сдадат багажа и бъдат сменени с нови. 
Ако нямате отчаяна нужда от работа и ако не ви се отдава далъжете-не препоръчвам тази компания, като работодател. Цената която ще платите  не си струва.
Заплатите стартово са 1200 брутно, а за всеки клиент, който е вкарал пари се получава бонус. Всеки месец се уволняват по 2-3 човека от екип, а натискът е, като овчар към стадо :)-ако това е идеалът ви за работа-отивайте  и дерзайте.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?