Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мебел Стил-М ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Търговище, ПРОМИШЛЕНА ЗОНА&markers=Търговище, ПРОМИШЛЕНА ЗОНА

Мебел Стил-М ЕООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-3

Много работа за малко пари и никакво уважение! Не си засложава да си губите времето. Нямат никакви привилегии,сигурности и потенциал за развитие по специалността на работното място. Пълна излагация. Много говорят и много надежди ти дават но докато започнеш на работа всичко се променя. Всеки уважаващ себе си не би работил повече от един ден в тази фирма!


настоящ служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Срамувам се че съм започнал в тази фирма да работя. Изкючително не коректни от към заплати и отношение, никакво уважение на труда които даваш - работиш като луд, със съботи и празници които се плащтат под 1лв. на час !!! и на края вземаш едни смешни пари. Пример за декември месец почти всички работници на мебел стил взеха заплати около 300 до максимум 550 лв без никакви бонуси за нова година или коледа! Аз лично взех 350 лв + със съботите дни. Били сме на работа от 6.30 до 17.00 - дори сме оставали и след работа да работим но като дойде време за заплата ти дават някакъв фиш където никаде не пише нито мебел стил нито печат на фирмата или подпис че е от тази фирма издадена и почваш да разгадаваш фиша си! Много хора започват и си отиват още следваштия ден или приди да се завърши ли 3 месеца. Нямаш фирмена сигурност тъй като могат да те изкарат от работа без предупреждение и без причина още същия ден . В фирмата работят повечето познати, приятели, роднини и затова много трудно един не познат като започне на работа да се реализира . Натуварват само новите работници тъй като имаш само обяд 1 час за почивка от което 10-20 минути отиват за сабиране и никакви други почивки но старите работници си излизат когато си изкат на почивки сутрин, след обяд както е в повечето фирми но в мебел стил това важи само за старите работници. И така, незнам кой би искал да работи в такава фирма...


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-4

Изключително не коректна фирма-работодател изразена във формата на несправедливо заплащане, нелоялно отношение към съвестните работници-служители. Фирма, в която на почит са хора и лица, които са способни само и единствено да облизват задните части на началството защото по друг начин не могат да заработят месечното си възнаграждение, а за хората които не си мълчат и си търсят правата - мястото им е извън огражденията на предприятието. И не на последно място, прехваленото им възнаграждение се равнява на това, че се работи масово съботните дни, без заповеди за което, а работниците получават извънреден труд във формата на около 0,80лв/ч - 0,90лв/ч.
Или по друг начин казано, всеки който иска да се чувства безнадежден случай или по-нисък от тревата нека кандидаства - такива хора няма да бъдат върнати!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?