Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЛУМИНАТИ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ЛУМИНАТИ ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-22 от общо 22


кандидат за работа

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
0

Поредната обява за лична охрана от тази сериозна фирма. Този път се търси практикуващ ММА !?. Моат опит като такъв в българската действителност сочи два варианта на работа, даго кажем просто така: 1. Да пазиш субекта от хората и 2. Да пазиш хората от субекта - за жалост случвало ми се е. Та питам се, след като толкова често си сменят гардовете, какво се случва? Бият си камшика хората или често ги бият до спукване заради сигурността на охраняваните? И според ръководството на фирмата ММА ли е критерий за ефективен бодигард? Не видях в сайта коментар от някой шеф на Луминати при наличието на толкова "хвалби" за компанията. То е ясно че в БГ нещата са особени и ще се радвам да прочета коментар от колега вече работил за Луминати като лична охрана. Все пак всеки гард е добре да знае за кого си рискува з.......ка и до каква степен. Ще се радвам да разбера аджеба, каква е степента на заплаха към тази фирма /или пак говорим за имиджови гардове/, ако ще падат обяви през месец


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тази фирма е на същите собственици, като на хотел Фламонт. Можете да проверите. Обявите им се търкалят от една година в jobs.bg. Съветвам ви да проверите собствениците наистина кои са, защото те я създадоха тази фирма, понеже излезе много чернилка на другата им фирма и хората не кандидатстват там. За да не се заблудите и да попаднете в техния капан хубаво проучете кои са собствениците, прочетете коментарите за другите им фирми и се замислете струва ли си? Да не плачете след това?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?