Подробна оценка от a.petrova
то е ясно че има нещо което не е наред с тази фирма,иначе коя фирма с добро отношение към персонала и добро заплащане и ще пуска постоянно обяви за работа редовно имат обяви за всички позиции -елементарно е-- или не плащат или лошо отношение и т.нн
Подробна оценка от Милена Миланова
Няма нищо поръчано от шефа. В тази компания работим около 400 човека и решихме най-после и ние да напишем какво мислим за фирмата. Да, доволни сме. Да, харесва ни. Да, работим тук отдавна. Или ни мислите за мазохисти?
Престанете със злобните си коментарчета. Престанете да плюете. Съсредоточете се в уменията си ( ако имате такива ). Опитайте се да правите нещо пълноценно. Стига с тази злоба, стига с тези ругатни. Прави са хората, че българите са такива- само знаят да мрънкат и да се оплакват. То, затова цялата ни държава е на това дередже.
Защо никой от вас не написа какви са личните му пропуски, какви са професионалните му пропуски, защо не е одобрен за работа или защо е освободен от работа? Защото е по-лесно да напишете, че проблемът е във фирмата, нали ? Да, но не е така.
Престанете вече, стига с този негативизъм. Има толкова положителни и хубави неща, на които можете да обърнете внимание, това ли е основното Ви занимание- да четете и да плюете. Тъжно е !!! Инвестирайте по-добре времето си в лично самоусъвършенстване.
Който има желание да работи, да се развива, да се учи, нека пробва. А относно заплащането....пълни глупости. Малко по-интелигентните от вас, би трябвало да знаят, че законът е такъв, че защитава НАПЪЛНО служителите. Няма как да не Ви се плати, няма как да не си получите парите. Ние сме, може би, от малкото работодатели, които държат всичките им служители да имат трудов договор. А имайки такъв, законът Ви пази.
Да, за фирма Стоянчо Траянчев ( например ) няма да намерите нищо в интернет, защото там работят той, жена му, леля му и вуйчо му. Ние сме 400 човека и 399 от нас са доволни, че работят тук.
Кой друг работодател дава безплатно да се ползват услугите на компанията от служителите и техните роднини, кой друг работодател има специално обедно меню, приготвено за служителите, кой друг работодател отделя от бюджета си хиляди левове месечно за обучение на персонала, за служебни командировки в страната и чужбина. Да, нас ни пращат в чужбина- Гърция, Турция, Румъния, Италия, Франция и Испания, преди няколко дни 7 колеги се върнаха от Дубай. Когато го пишем обаче тук, Вие веднага ни обвинявате, че е нагласено и измислено. Да де, но не е. Престанете да споменавате имена на хора, които дори не познавате. Колко от Вас познават лично, Дойчев, Атанасов и другите, които цитирате? Колко от тях са отишли при тях лично, за да се оплачат или да споделят проблем? Нула, нали ? Собствениците са напълно достъпни и готови да разговарят с всеки, а не като онези шефове „мутри“, които се крият и които имат по 5 секретарки, които „ще предадат“, че някой ги е търсил.
Всеки човек има своите лични черти на характера, всеки от нас е различен от другите, всеки има своите специфики. Затова сме и толкова различни. Не винете хората, че не са като Вас. Приемете всеки със своите особености и се опитайте да намерите допирна точка. Не е нужно да ги съдите за това, че са те. Както никой не съди Вас. Всеки има право на мнение, живеем в свободна страна. Но не сте прави.
И тъй като тук фигурират предимно коментари за лошо отношение, неизплатени заплати, получени глоби, затова решихме да разкажем малко и ние, служителите в компанията. Нас НЕ ни бият, НЕ ни псуват, НЕ ни уволяват, НЕ ни малтретират и стресират. Ние също имаме сметки за плащане и работим за заплата. И сме тук, вече толкова години, защото се чувстваме добре и сме ценени добре. Ние сме научили много за тези години. А Вие....Вие ще си останете на това ниво и след 5 години, ще продължавате да пишете по форумите и да излизавете нагативизма си върху някоя друга компания.
В България безработица няма!!! Има хиляди хора, на които просто не им се работи. Холяди такива като Вас, които предпочитат да седят пред компютъра и да обиждат, вместо да работят и да се борят за своето професионално развитие.
На новите кандидати за работа мога да кажа само едно- елате и вижте как работим, поговорете с няколко човека от екипа и ще се уверите в думите ми. Не ряврайте на хора, голяма част от които дори са нереални, а са коментари, добавени от наши конкуренти. Всеки има своя гледна точка и Вие имате право да добиете своя такава. А това ще стане единствено на място.
Подробна оценка от Милена
Подробна оценка от С.Райков
Здравейте на всички, във фирмата работя от 2 години.Собственикът на фирмата и Управителя на фирмата са млади и успешни бизнесмени, с успещно реализирани бизнес пректи.Фирмата се развива постоянно с нови бизнес проекти. Работата е динамична и колектива е млад и амбициозен. Всеки получава заплащане , изчислено на показани качества и умения във фирмата. Всеки които желае при проявен интерес, го съветвам да кандидатсва за харесаната от него обява.
Подробна оценка от СКЕПТИК
КАК ТАКА ПЪК ЕДНОВРЕМЕННО РЕШИХТЕ ДА ЗАЩИТИТЕ ФИРМАТА? ПОСЛЕДНИТЕ МНЕНИЯ МИ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ПОРЪЧЕНИЯ ОТ ШЕФА.
Подробна оценка от MARINA MARKETING
Реших да се включа и аз с малко мнение независимо, че съм тук от 2 месеца. Преди да дойда на интервю и аз попаднах на негативни мнения и си казах, къде ли отивам? Да, но всеки е различен и на мен лично не могат да ми повлияят никакви коментари за каквото и да било в интернет. Всичко си е до човека !!! В крайна сметка на всички им е най-лесно да изкажат негативно мнение, винаги лошата информация е налична преди добрата. Знаете ли обаче, че има една малка разлика в мисленето на хората? Тези, които са негативни по природа виждат само и единствено винаги лошата страна на нещата и все са недоволни. Тези неща ги казвам, с оглед всички коментари които изчетох преди да реша да попиша и аз. Към момента не съм имала абсолютно никакви проблеми нито с ръководството, нито със заплата, нито с глоби и за това ми е малко странно четейки тези неща.
Подробна оценка от Александър
Ми аз работя вече 3 години и повече и не мисля, че е лошо да се работи интензивно. С положително мнение съм и ме очудва защо пишат хора, които са били кандидати.Моля Ви пренесете безумния "хейт" на друго място или бъдете полезни.
Благодаря
Подробна оценка от С.Райков
Настоящ служител съм, и могам да информирам и препоръчам на всички заинтересувани да кандидатстват за работа във фирмата и да не се колебаят.Ръководителите във фирмата са млади и успели хора с работещ бизнес и дългосрочни бизнес проекти.Работния колектив е от млади и образовани хора с желание да се развиват кариерно и да трупат опит. Всеки може да се развива кариерно и получава равностойно заплащане на положения труд.
Подробна оценка от Петя Пенчева
Аз съм служител във фирмата повече от една година и противно на "хейтърите" в този сайт, за времето през което работя за тези хора мога да изкажа само позитивно мнение.
Служителите на "Луминати" се ползват с много привилегии, които са немислими при повечето работодатели в българия (специално за българските фирми). Заплащането е адекватно и повече от добро спрямо българските стандарти и естествено зависи от длъжността и дейностите, които изпълняваш. Дават възможност за развитие и се научаваш да работиш с хъс, и да докарваш започнатото до край. Тук е момента да подкрепя мнението на колегата Шопов и това, че хората, на които им се работи биват високо ценени и уважавани - съгласете се с мен, че в България това се среща все по-рядко. Пълно е със съграждани с големи претенции, основани само на самочувствие без никакво покритие и образование, което в повечето случаи е само един документ.
Ние сме здраво стъпили на земята и се стремим да вървим напред, и явно успяваме! Швфовете са млади и пълни с нови идеии, така че текучеството едва ли ще намалее, защото тепърва фирмата ще се разраства, а това че рядко се намира качествен персонал няма как да се избегне.
През тази една година заплатата ми е забавена точно два пъти и винаги съм си я взимала до стотинка, получавала съм глоби, както и много мои колеги, но винаги са били с основание, като това всеки път ме е карало да ставам все по-добра в работата си. За сметка на това получавам ежемесечни бонуси под формата на служебни почивки в хотелите, нов служебен телефон, безплатна храна и парични допълнения към заплатата - ТОВА...за една година...СИ Е ДОСТА ДОБРЕ!
Аз ще продължавам да се стремя работата да върви гладко, а Вие с негативните коментари - явно имате доста свободно време, което да отделите за писане на пълни глупости - хора, които дори не са работили за Паскал Дойчев!
Подробна оценка от Александър Шопов
Изчетох много негативни мнения не само за фирмата,но и за собственика и управляващия екип.Аз работя от две години и до сега разбрах,че времената на скатаване,крадене и какви ли не други непрофесионални навици и "дейности" нямат място тук.Ако на някой му се работи и го прави съвестно,сякаш е негово,всичко си е наред.От изписаното от "служители" мога да кажа,че явно са свикнали да имитират работа и за това са останали негативно настроени и изливат какво ли не във виртуалното пространство.Когато човек си бръкне в джоба и плати за грешките си не е правилно да се обвинява някой от управляващите,а да се постави на мястото на човека,който е инвестирал достатъчно много,както в обекти,така и в обучение на служители,работни облекла,служебни телефони и какво ли не още.Ако всички вие вадите тези средства от собствения джоб,едва ли щяхте да хулите и обвинявате по този начин.Може понякога да се забавят заплатите,но са се изплащали до стотинка.Нека не си затваряме очите и да признаем,че има много фирми,които дължат заплати не за един,а няколко месеца и едва ли няколкодневно забавяне е било фатално.За да се изкарат тези стотици хиляди за заплати трябва да се спечелят и без добросъвестни и можещи служители това ще е трудна задача за всеки работодател.Ако някой от вас си беше направил труда да се замисли как трябва да осигури всички тези условия за работа и заплати,едва ли щеше да почуква по клавиатурата на компютъра с негативни редове.Както са казали старите хора : Каквото повикало-такова се обадило.Ако работиш в пълния смисъл на тази дума и го вършиш максимално добре,всичко се забелязва,колкото и да не ви се вярва,но също така и се вижда,когато се скатаваш или шикалкавиш.За финал искам само да добавя,че ако цените труда на другите и вашият ще се оцени,но за да се случи,трябва да се раздавате в работата си,сякаш е ваше и вие плащате за всичко.Не си мислете,че да сте работодател на толкова голяма фирма е като каране на колело - яхваш седалката,завърташ педалите и вече се носиш по пътя.Отърсете се от тази стара народопсихология,че пари се взимат,като може и да не се ги заслужил.Тук това няма как да се случи.Със сигурност след тези мои редове ще изпишете още негативизъм и това си е ваше право,но за миг се опитайте да застанете извън себе си и погледнете всичко от другата страна.Ако след това ви се пишат глупости,то просто го направете.Всеки има право да изказва позицията си,независимо дали е вярна или е само емоционална.