Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хабитат Сошъл Бизнес Солюшънс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Лозенец, ул.Любен Каравелов, 55, ап. 1&markers=София, Лозенец, ул.Любен Каравелов, 55, ап. 1

Хабитат Сошъл Бизнес Солюшънс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

Здравейте,аз също съм бивш служител на фирмата и искам да споделя своето мнение,за да направя услуга на следващите кандидати да си спестят изгубено време и много похабени нерви . Собственичката създава измислени ситуации,за които да ви държи отговорни,не ви учи на нищо,кара ви се.
С други думи,ако беше нормален човек,за малкото работа,която има всичко можеше да върви нормално,но тя прави всичко възможно да ви обиди,напрегне и изтормози.Ако все пак решите да опитате ,сами ще се убедите много скоро,че сте сбъркали,защото предизвестието не е стандартното от 1 месец,а ще трябва да си тровите нервите цели 3 месеца.Заплатата е под минимума,болнични не се изплащат,нямате никакви привилегии.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?