Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Шевана ООД /img/frontend/nomap.png"

Шевана ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-4
Работна среда
-4

Не ви препоръчвам да ставате част от екипа на Шевана. Бившата шефка Мадлен Арам беше наи-толерантния и вдъхновяващ човек, който познавам, но след като тя напусна атмосферата стана Ад. Не се подлъгвайте по великите обещание на настоящия мениджмънт за развитие и заплащане, всичко е само на думи, а фирмата просто няма културата и възможности да ви предложи каквото и да е за в бъдеще.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма какво да се лъжем, лошият мениджмънт е прогонил половината екип, а несериозното отношение на 100те СЕО-та ще изгони и останалите.Направете си услуга не се подлъгвайте по заплатата която ви предлагат. Може да е по - висока от стандартната за бранша и съответната позиция, но несериозното отношение и липсата на възможност за развитие в компанията не си заслужават.Въпрос на време е компанията да бъде закрита, за това по - добре си пазете работата която имате и търсете по - добро място за професионално развитие.Успех и бягайте от шевана във всяко отношение.


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
-3

Здравейте,
 
Пиша това мнение с желанието да е предпазите от това, което може да ви е случи някой ден, ако имате нещастието да бъдете наети на работа в Шевана ООД от Мадлен Арам Сандалжиян.
Екипът на фирмата е прекрасен, местоположението на офиса е централно и удобно, заплатите са много добри. Това, обаче се дължи на другия собственик, който не е българин.
Не се лъжете и по името на Мадлен, тя е българка във всяко едно отношение, особено по негативи изпълва списъка.
Ако сте достатъчно способни и талантливи, очаквайте шизофренично отношение от нейна страна като управител. От една страна ще ви ласкае, от друга страна ще си присвоява постиженията ви. В повечето случаи, когато не е в настроение, ще ви крещи, ще блъска врати, ще ви обижда и ще даде всичко от себе си, за да не си тръгвате от офиса преди 8 вечерта. В 17:45 ще започне да ви бомбардира в скайп и да ви дава нови задачи, така че 8-часовият ви работен ден ще стане 12-часов.
Когато подписвате договора си, никой няма да ви каже, че ще ви се наложи да работите и през уикендите без компенсация. Това ще го научите впоследствие.
Преглътнете достойнството си и приемете, че ще бъдете подложени на професионална демонстрация на комплекси - тя ще се постарае да се почувствате унизени и смазани, типични нищожества.
На финала просто ще стоите с останалите колеги (които са наистина страхотни хора) и ще се чудите с какво сте заслужили подобно отношение.
Уви, колкото и позитиви да има в тази фирма, с какъвто и потенциал да разполага, рибата се вмирисва от главата. А Управителката се е вмирисала доста.
Търсете други опции и не се оставяйте да бъдете жертви на "човек", който е толкова лабилен и невменяем, че не би трябвало да бъде работодател. Никога и никъде. Освен в каторгата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?