Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Атриди Груп ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Красно село, ж.к. БЪКСТОН ул. ЛЕРИНСКА ЧУКА 4&markers=София,Район р-н Красно село, ж.к. БЪКСТОН ул. ЛЕРИНСКА ЧУКА 4

Атриди Груп ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В тази фирма хората са нищо, те са роби и нямат права . Нямат право да изразят мнение . Дори и да им прилошее не могат да отидат на лекар. А хората от провинциалните клонове като напуснат биват очернени и гонени до последно. Има и такива който остават с години без работа. До тук ще спра мисля, че всеки ще разбере що за фирма е .


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Всички ,които искат да работят в тази фирма ,нека да си имат едно наум .Много дребнави хора са шефчетата,постоянно са недоволни и все някой друг им е виновен,а и те не знаят какво искат.Нямат нормалното отношение към хората,ако вече сте започнали работа при тях,сте разбрали ,какво е текучеството в тази фирма.Сами си преценете искате ли ,да си късате нервите ежедневно,аз лично се радвам,че не работя за такива неблагодарници и мрънкялници.Много важно ,че имат някой лев повече,не са нищо повече от всеки друг човек.


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Такааа...ако са ви се обадили за интервю в гореспомената фирма и искате да разберете ,за какво точно става на въпрос,мога да ви обясня с няколко думи.От няколко години вече пускат обяви за персонален шофьор,назначават някой и след 2-3месец го сменят,ако въобще издържите на чанча и униженията.Ако искате работното ви време ,да започва в 7.00 и да приключва след 18.30 ,а много често и след 23.ч.Ако искате да сте човек за всичко в тази фирма,да се държат с вас все едно сте човек втора категория-то това е вашата фирма..........Шефчетата мъж и жена са големи коплексари от провинцията,иначе имат голямо самочувствие ,че са от голямото добро утро-пълна смешка.Псевдо шефката я тресат яко нервите и много често изпада в психични състояния.Сами си преценете искате ли за 600-700лв.да ви късат нервите постоянно и да нямате и 5 минути свободно време.Аз не бих работил при тези  и за 1500лв. Обявите си ги пускат през месец-два ,през някакви HR агенции.Направили са малко повечко пари от някъде......... и се правят на големите аристократи,да де ама в БГ такива няма........Бързо забравиха от къде са дошли и къде са живяли......та така с тези измислени новобогаташчета.......

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?