Сарантис България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Подуяне, бул. Ботевградско шосе, 247&markers=София,Район р-н Подуяне, бул. Ботевградско шосе, 247

Сарантис България ЕООД

Споделям опит от преди няколко години. Може и да има промяна, но ме съмнява. Бяха на интервю за консултант козметика. Интервюиращите бяха жена и мъж (търговски директор или някакъв мениджър)- не се представиха. Разпитваха ме какво знам за фирмата. Задаваха ми абсолютно неприемливи и непрофесионални въпроси от типа " Колежките ми са все млади, как ще се разбера с тях като съм на тази възраст" (33 г.). За такива въпроси в нормалните страни се подават оплаквания в комисии и т.н. След интервюто тържествено ми обещаха да се обадят- е, познайте дали се обадиха. Ни вест, ни кост след интервюто. Не препоръчвам такава непрофесионална среда.

Работа има, заплати пак няма. Гръцка работа.

Здравейте,искам и аз да добавя своето мнение относно Сарантис като работодател.Само , че за другата фирма на Грегори Сарантис - Есте Лаудер България.Аз съм бивш служител,който работи за фирмата  7години и бях освободена без предизвестие и никакво обяснение.Адвокатът на Есте Лаудер България-Румен Котов, те освобождава без да имаш право на мнение и те лъже в очите ,че ще ти бъдат изплатени 5 заплати обезщетение,което на практика не се случва.И тук като всяка гръцка фирма са на лице пълна експлоатация,унижение на служителите и безцеремонно лъгане.

Послушайте съвета ми,никога не си губете времето във фирма сарантис. Работих там като мърчандайзер,накратко това е работа хамалин. Бавят авансите,заплатите са безумно ниски,налагат глоби,без обяснения. Не говорят с работниците си за проблемите,а подмолно ги глобяват. И на всичкото отгоре,като решиш да напускаш,ти дават само основната заплата 400лв,без никакви обяснения. Смешна фирма,смешни постъпки. Пълно разочарование!!!