каноникс еоод /img/frontend/nomap.png"

каноникс еоод

С ПОДРЪЧНИ МАТЕРИАЛИ ИНТРИГА НЕ СЕ ПРАВИ КОЛЕЖКИ.

знаем за подлостта да създавате интриги с форуми и чатове, какви сте в действителност сте ни ясни.

на недодяланите си изкази в нета нямате друго място за изслушване, но опитайте в тоалетната може да чуете отзвук на радио сигнал.

СМЯХ В ЗАЛАТА

и минута мълчание за успелите.

Само новата булка си мисли че някой нещо е объркал. Но с времето новата булка ще разбере колко е била заблудена,като овца, но всичко с времето си. Даниелка добре върти мъжа й зад гърба и,а и мижавата фирмичка краде.И милата овчица само тя нищо не подозира,а всички останали знаят,но любовта е сляпа .Защо мислите,че я върнаха след като беше освободена, и отгоре на всичко я повишиха. Явно добре се е представила в преговорите, въпреки че професионално е куха до безобразие. А адвокатчето умира от страх да не го разкрият и се прави на бита лисица.Какво друго му остава освен да си мишкува че са тежки времена,а и дела няма, куките го търсят, салоните не вървят. ...оплел се е тотално.......ако иската да сте част от тази пародия,давайте,заповядайте на поредното интервю,проведено от кухата Даниела Нешкова или от баджаначката Вили.

Объркали сте нещо лицето с фирмата. Не е много смешно, но тук се пишат мнения за фирмите. Написаното е авторство на Христина и Мая, които се мислят за бивши служителки в господарките на ефирността и волните програми.

СМЕШНО СИ Е

ВНИМАНИЕ,въпросния представящ се като лице на фирмата Ивайло Ангелов е изключително некоректен работодател,срещу когото има множество жалби,глоби наложени от всевъзможни институции и какво ли още не

Няма да пиша подробности и злободневки,просто ще изразя абсолютно безпристрастно мнението си-РАЗОЧАРОВАНИЕ-нормално е да го има след като фирмата не работи професйонално,нито пък коректно,за съжаление отношението и към клиенти и към персонал е еднакво-ПОДМОЛНО.Както напоследък се случва така и тази фирма не прави изключение има по един комплексиран служител на по висок пост-определено не си заслужава да работиш без да ти плащат вредни в нейно присъствие.Въпросната госпожа няма да квалифицираме,нея я е квалифицирала природата и много от клиентите,които са имали честта да се сблъскат с нея.В условията на криза на пазара на труда вероятно много хора биха преглътнали подобен факт,стига да си струва да правите компромиси с себе си,да имате търпение да понасяте,разбира се воля да издържите...Дерзайте,всички останали,които са приключили отношенията си с въпросната фирма,казват,че са усетили НИРВАНА-прсветление или пробуждане,ВИСШЕ ЩАСТИЕ.

Еха, какви интересни неща пишело тук. Може да се забавляваш през работното си време дори. Да ви кажа какво си мисля, Росица може да е била по горяма нужда и затова да не се е явила по делото. Но е интересно как ще стане това извинение пред съда. Може да представи обяснителна бележка с свидетел някой приближен и скромен служител на съда. Тя не е ходила на работа и се е правила на бременна и болна и какви ли не неща измисля тука. То всеки с фантазиите си колеги и колежки. Да и простим за злорадото отношение и нападки предлагам аз.
Нека ни е ясно с какви сме работили и как се представят в заетото помещение в съда. Не я търсете следващия път а почукайте на помещението за неотложни нужди-там е тя и си представя парите на куп да вземе иска тя сигурно и неотложно.
Да излезем на площада срещу белия мораториум искам аз а не в нужници да демонстрираме себе си и да излагаме прителите си и познатите които достойно се явяват вместо нас в съда и града.

Супер сте, ама да кажа това на което се нагледах - Росето пък и другите амбициозни служители престанали да се явяват по делата. Много се надявах да споделим тук един полезен план за действие срещу Белия мораторинг. По мое скромно мнение и препоръка бих рекъл да излеем мъката си и на площада с едно общо хорце, а пък може и палатка пред финансовия минитавар да спретмен. Тука се явявам по едното дело и търся Росето - тук росенце, там росенце - егати предатеелството, Росето не се появи в съда. Росе що излагаш приятелката си. Седим и чакам, делата си вървят ли вървят пък нашето Росе го няма. По едно време си мислим докато седим, дали пък не е взела парите и "дим да я няма". Тука ми споделиха, че били с мярка вече да я доведат от Варна, та да е сигурна работата за делото. Що срам брах, но си тръгнах към нас с големи мисли и притеснения. Без росето ни няма да се случи революцията, която чакаме с нетърпения да ни отвори пътя към мечтите ни.
ЧАКАМЕ ТЕ РОСЕ да ни поведеш към верния път на сполуката, не ни забравяй в тези тежки дни на притеснение и несполуки.
От опечелените колежки-сегашни и минали, пък и от голегата Б.Б.б.б.

клиент

Здравейте, здравейте-да споделя какво се случи на делото срещу Белморал, тъй като росето е забравила. (може би без да иска).
Та значи росето пропуснала да се яви и били санкционирани с средно статистически глоби и трябва да се яви с някакви си свидетели следващио път, ама ако пак не се яви ще се прекрати ли това дело - росето да каже, че става интересно. Ще ражда ли, в болнични ли е че не е дошла, а мож,е и да е забравила от писания в нета да дойде. То нещата са ясни - дела може да води, ама не ги споделя оти, че стане явно, че и на работа не е одила сигурно повечето време.
Росе, разкажи какво се случва, че ни е интересно на нас. Имаш ли силен коз, кой е, защо го траеш и спотайваш.
И аз като счетоводил искам да ги съдим, та да ми пратят. Не са ми плащали от оня година може и да и от поотавна сигурно. кажи ми некакъв начин да ги оправим и азе па после че поделиче росе. Дай ми телефона на твоя сериозен човек сигурно с замах ги прави да ти платят ли. Росе че ти славим името навред ако ми помогнеш тия дето не ми плащат и на мене.
 Успеха да ти е от мене ама си готина и дано ги скахеш от плащания тия дето ни недават това дето сме си изработили.

Поне не се крия зад псевдоними, много здраве на всички:)

ДА, колежке то такива са ЛЪЖИ опашати, от лисици сътворени и издръстени тук. не им се засегай. То е ясно, каква е ситуацията дето те познаваме-успех с делото. Пожелавам ти го от сърце да ги изръсиш с кеф.
Дали пуснала тука как се води делото и резултата от него. Много сме зле в тази посока, пък и те са доста напреднали с обучението си по съда.
Много здраве ти желаем и да си харчиш парите смехотворно.