ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Илиянци 119А&markers=София,бул. Илиянци 119А

ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ

Уникална дупка е този завод.По-зле е от концлагер.Заплатите са мизерни за днешния стандарт на живот. Заради липсата на кадри един работник работи като за трима, а накрая печелят началниците, които са повече на брой от самите работници. Големите мениджъри са византийци и който е работил с тази нация, знае за какво става дума. Има един гръцки нагаждач Герасимос Караянис, който е добре познат и на работилите в Джъмбо. Този човек, ако мога да го нарека такъв, е жесток манипулатор, който прибира месечна заплата, която надхвърля годишната такава на обикновен работник. Много поздрави на скъпите началници Светломир Божков и Венцислав Ненчев- съжалявам, че не ви осъдих, когато напуснах, но и за вас ще дойде Видовден.

Здравейте,

Аз съм бивш служител на ЕТЕМ Гестамп Алуминиум Екстружънс .
Съветвам Ви НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ТАМ РАБОТА,заплатите са ниски, няма условия за работа, все едно си в затвор не можеш да излезнеш от фирмата преди 17:00 часа, защото торникетите са заключени,фирмата е обградена с висока ограда с бодлива тел - буквално си в затвор или концлагер(както искате го приемайте).Не можеш да се издигнеш във фирмата,всички високи постове се пазят само за гърците, ние българите им вършим работата после те казват,че те са я свършили. При мен имаше проблем със заплатата беше по-ниска спрямо офертата,която получих.Мениджъра ми се държеше с мен подигравателно,казвано ми е,че фирмата губи пари заради мен,че съм там на работа.
За мен това е най-лошият избор който съм правил за работно място. Много съжалявам,че бях в тази среда - чуствах се все едно съм под робство на гърци и каквото и да правя на работа колкото и да имах желание да се докажа и да покажа какви са ми способностите те не бяха видяни и оценени адекватно- дори с отношение.
Нядявам се този опит които споделям тук да редуцира хората които ще се сблъскат с ЕТЕМ. Колкото и да Ви трябва тази работа,ако можете изчакайте за друга връзможност, защото още в първите 2 дни ще разберете в какво сте се забъркали и ще си търсите нова работа.

Успех !

а бре що ревете се ви е малко това онова...
просто си кажете че не можете да работите.

аз съм от три години в етем и мога да кажа че работата не е малко но нали затова сме дали молби за назначаване-в която пише моля да ме назначите!!!!

за три години се нагледах на мързеливи хора които само си чатят по телефона и реват като скопени

фирмата е стабилна парите се превеждат на датата,превоз, ваучери всичко е точно-----имам забележки малко за заплатата, има още какво да се желае но и това ще стане
и на последно място няма да крия името си като другите аз се казвам-Евлоги Игнатов

Здравейте,

Какво ви е мнението за административните позиции в локацията в гр. Пловдив (силно казано в града).Можете ли да дадете някаква информация относно customer service позициите ?
Благодаря ви предварително !

Фирмата е стриктна по отношение на спазване на закони, наредби и тн. Има много добро отношение от ръководството към хората. Дори помагат финансово на изпаднали в нужда по здравословни причини, което им прави чест. Спазват уговорките за заплати и бонуси, винаги навреме се плаща и с пълни осигуровки. Хората с кредити са напълно спокойни. Случва се да има неразбирателство между директорите което се отразява на работата, но после се изчистват нещата. Като цяло много свестно място за работа.

От 3г. съм в компанията и не мога да кажа абсолютно нищо лошо за нея! Колектива е супер добронамерен и отзовчив. Личи си, че се работи с професионалисти и са готови да съдействат при всякакви ситуации. Заплащането и сигурността са на много добро ниво, както и възможностите за развитие. Локацията е малко неудобна, но пък осигуряват транспорт, което е разбираемо за производствена компания в София. Работниците в производството са недоволни, просто защото работят в аутсорс компаниите, а не конкретно назначени в ЕТЕМ. Бих го препоръчал на всеки като избор на работодател!

Работя в Администрацията на компанията над 9 години и мога да кажа, че ЕТЕМ е една от най-сигурните и коректни фирми в България.
Пълни осигуровки, прилични заплати, никога не се бавят с плащания, добри колеги.

Повече негативни коментари тук идват от работниците в завода, които най-вероятно са и служители на аутсорсинг компаниите,с които ЕТЕМ работи.

Здравейте ! Много пъти и аз като Вас съм се сблъсквал с некоректни фирми за
това мога да ви дам съвет, как да си докарате някой друг лев от интернет чрез тези 5 сайта:
Това са сайтове за крипто валути. Идеята е следната просто през определен период от време натискаш един бутон а те ти плащат.
Хубавото е че не е нужно да го натискаш постоянно тъй като парите ти се събират.
В началото бях скептичен и наистина не може да се изкара много.
Но ако успееш да си развиеш Бонус системата, може да си изкарате значителни доходи. аз си докарвам до 1BTC всеки 6 месеца(в зависимост от цената)
Системата работи безупречно и са единствените сайтове които със сигурност плащат.
Регистрацията става много лесно просто въвеждаш e-mail адрес след което трябва да си направиш още една регистрация в
CoinPot | Cryptocurrency microwallet - сиреч портфейла където ще ти превеждат парите.
Дано да съм ви бил полезен Успех.

Уникална дупка. Едвам изкарах 3 месеца там преди да си подам молбата. Колкото и да имате нужда от пари не си причинявате унижението да работите там. ПР-ът е унжасен.... :)

slu6aite dobre priqteli 0t 3g sam v izi konsult vsi4ko tam e laja 4upat te ot rabota uj si na nqkakav obsht tonoj no tova sa pani izmislici izkarvash na celiq zavod parite i za teb ostavat troxite ne se lajte da zapo4vate tam rabota i ot na4alnici i ot vsi4ki nqma smisal izpilzvat i manipolirat qko zaebi s 2 dumi ujas ne zapo4vaite rabota tam