Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Брентаг България ООД /img/frontend/nomap.png"

Брентаг България ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


представител на управлението

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Фирмата е много добър работодател за тези на които им се работи и искат да се развиват в много интензивна интернационална среда.Потенциала за развитие е много голям, стига човек да иска да се развива.Свободата на действие на служителите и идеите коите те искат да направят реалност е изключително голяма.Само един много мотивиран и амбициозен човек може да оцени какво означава това.В момента фирмата е в реконструкция и увеличава качеството за сметка на количеството.Пример за това са новите ни служители от бранша с много сериозен опит, като и тези от преди няколко години които сега имат много добро развитие в различните браншове.


-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Брентаг е световен дистрибутор на химични суровини и със сигурност много добър работодател в световен мащаб, но българският му вариант е едно от най-неприятните места за работа.Основния персонал е съставен от група селяни,без всякаква квалификация, който са организирали вид група, която ревностно пази интересите си.Образованите,млади и квалифицирани специалисти, случайно попаднали там, не се задържат за дълго.Просто нормален човек не би работил в Брентаг България ООД.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?