Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ю Би Си Лайф /img/frontend/nomap.png"

Ю Би Си Лайф

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прави ми впечатление, че много компании използват липсата на обучение по защита на гражданските ни права в системата на образованието .
Значи работодателя има право да пуска една и съща обява по 10 пъти, докато някой балък се навие да му работи за без пари, но когато кажеш че искаш да си прочетеш договора предварително, да видиш какви са ти задълженията вътре, да си прочетеш длъжностната характеристика - тогава започва вой как не си коректен.
Докато няма санкции за работодатели, които викат хора на килограм, и пускат една и съща обява по няколко пъти, без да се знае дали е реална или не, своеволията ще продължавата. Държавата толерира това, и не прави нищо за да се прекрати тази практика.
Значи работодателя има право на една камара изисквания, но заплащането не е ясно и всичко е пазарлък.
Един човек може да го разбереш колко е сериозен по парите, които е готов да плати за една работа. Все едно да отидеш в магазина и там да няма обявени цени, ами всеки както се договори...


кандидат за работа

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
0

Потресен съм от арогантността на господата "мениджъри". Когато им казах, че държа на трудов договор и някаква твърда (ясна) заплата упомената в него, интервюиращите се ядосаха, звучало им несериозно да искам твърда заплата, а за трудовия договор ми казаха: " 'ма чакай,бе, кой ти говори за трудов договор, какъв трудов договор? Смятам, че това не е работна среда за хора, които уважават себе си и труда си, и подобна реакция не мога да я възприема като сериозна! Съжалявам за времето, което ми изгубиха. До кога ще има "работодатели", които им се струва странна думата "трудов договор" и "заплата"?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?