Ритейл Дайнамикс 1 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ритейл Дайнамикс 1 ЕООД

1 точка от 4 мнения

Хората който работят в тази фирма работят за да подържат стандарта на държавата ни(Лошият стандарт). Не плащат заплатите на служителите,по някога дават аванси за цял месец в размери от 100-150 лв максимум. Плодовете са гнили а ябълките от миналата година замразени. Всичко в тази фирма е зето и трява да буде върнато вклучително и БМВ-то на иначе интелигентния Христо Попов. 100%Think Fresh беше прекръствана няколко пъти Ритейл Даинамикс 1, Болкан Мениджмънт и какво ли още не. Вълкът кожата си мени но нрава не. Опитват се да продават фирмата на коя ли не компания чуждестранна или българска но кандидатите си тръгват бързо.  А пък както напуснеш и шчетаводителката почва да се отнася с теб от миличко към се едно си крадец и не си дошал за пари а да откраднеш от чекмедженцето това което си вече изработил.

BMW-то на "шефа" (той какъв шеф е не казвай на никой) , е последния проблем , то и без това е на лизинг както и всички в тази фирма , и един ден някой ще почука на вратата и ще си прибере вересиите , и машините , и BMW-то , и всичко , и ако не го бият пак ще е добре...
Жалко само за хората които си вършат безропотно и съвестно работата , и въпреки , че дните им минават в надежда и мисъл как да изкарат дните безпарични , този смешко си прави пачанга.

Така е,но трябва да има кинти за BMW-то на шефа!!!

Изключително некоректна и неприятна за работа фирма , която е непрекъснато във финансови проблеми , бавят заплатите , плащат ги на 2-3 пъти , не можеш да разчиташ за нищо на тях!
Работно време няма , когато си искат те карат да седиш , не плащат извънреден труд , молиш се за отпуска !
Сега за да си прикрият измамите се прекръсиха на Болкан Мениджмънт , но си останаха същите , само името не променя нещата!!!
Фрешовете се правят от гнили плодове (специално ябълките и портокалите и грейпфрутите) , хигиена в тъй наречената фабрика почти нулева за изискванията за ХВП.