Здравейте!
В отговор на двата коментара които са публикувани, като настоящ служител на тази фирма искам да споделя нещо с всички, които евентуално ще прочетат измислиците на двете дами.
1. Биянка Димитрова найденова (която твърди че е работила тук само месец) е била назначена на 08.04.09 г. с Трудов договор N44. Работила е във фирмата до 30.07.12 г. Това е май доста повечко от месец? Ако са толкова "зли" колкото ги описва, дали щеше да работи в продължение на години тук? Ако нещата които е написала са истина, дали щеше да продължи да работи тул за такъв период? Оставям на хората, които ще прочетат това да преценят до колко е достоверно написаното от дамата.
2. Коментара на втората дама отново е абсолютна измислица. След като работи за фирмата в продължение на няколко години, напусна доброволно. След напускането и бяха установени липси и загуби в размери на големи суми. Оказа се че с години е крала от нас и за капак, след като напусна започна сходен на нашия бизнес, който е напълно незаконен и оперира само в сивата икономика. Срещу нея и още две служителки се води досъдебно производство, за източване на корпоративна информациа. Има още куш неща които мога да сподела относно "корекността" на тези бивши за щастие служители. Ако някой прочете тези коментари, се надявам да разбере кой е правия и кой не.
Подробна оценка от Биянка
Аз работих в тази фирма за около месец. Не съм доволен от условията там. Работи се много часове, които не се плащат след това. Не те питат можеш ли да работиш преди и след работа, а направо те изпращат след, което не получаваш никакви пари за това нещо. Ползват те за шофъор, хамал, чистач, продавач...
Заплата 400 лева. Работиш и събота, а понякога и в неделя. Не се лъжете! За млад мъж със шофъорска книжка правя доставки за по-малко работни часове за 750 лева. Не си губете времето при тези хора. Те се подиграват със служителите си!
Подробна оценка от бивш служител
Здравейте! Не се подвеждайте да работите при тези работодатели! Заплащането е ниско за изработеното време като часове. Работата не е лесна и толкова забавна, колкото изглежда. Трябва да сте готови да работите в извънработно време, за което не се заплаща въпреки обещанията. Нямате шанс да се развиете при тези хора. Няма шанс да получита заплата повече от 500.00 лв, а само едно лошо и небрежно отношение от собствениците на фирмата - Радка и Петър Петров. Работи се на 6 дневна работна седмица + извънработни часове, които не се знае в колко часа ще са и дори дали ще са в рамките на гр. София! "Шефката" в магазина, в гр. София е некомпетентна, невъзпитана и без никакви умения. Трябва да сте готови да вършите не само собствената си работа, но и задълженията и на останалия персонал, който е като собствениците на фирмата. Ако имате събрани извънработни часове ги взимате когато е възможно, а не когато на Вас Ви трябват! Положението е критично! Осигуровките са за позиция продавач-консултант! НЕ РАБОТЕТЕ В ТАЗИ ФИРМА!!! НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ОТ ОБЕЩАНИЯ, НИЩО ОТ ТЯХ НЯМА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!!! МАЛКА ЗАПЛАТА ЗА МНОГО ТРУД И УСИЛИЯ!!! Хубав ден и успех ако все пак се излъжете!