Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БОЛКАН МЕНИДЖМЪНТ СЪРВИСИС ЕООД /img/frontend/nomap.png"

БОЛКАН МЕНИДЖМЪНТ СЪРВИСИС ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


шубе го/я е и не казва!

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Заплатя цяла никой не е виждал. Пари само за Крънчев да носи в банките да погасява за да не яде бой Смешника Христо и да държи неизразената си любов Кристина близо до себе си и далеч от жена си. Работех там до Януари месец и много бързо разбрах ситуацията тръгнах си с предизвестие и лоялност от мен,каквато те НЯМАТ. Заплата така и не взех и като си тръгнах се държаха с мен като най - долния човек. Званях по телефона но нокой не дигаше понеже не само аз ги търсех а и кой знае от колко агенций и работници. Но Няма оправия и няма институция която да им се противопостави и да работи. За това и такива фирми ще има. Когато идва проверка всичко се знае и се чисти 2 - 3 дни стоките развалени се изхвърлят. Портокалите развалени и другите плодове се държат в Склад далеч далеч от Искарско шосе. А пък продуктите им са ГМО. Никога не бях виждал Толкова голям морков, с размерите на ръката ми. Този морков го пожелавам на Христо Попов да седне на него. За да се почуства и той малко кофти. 


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-4

За съжаление Тома е съвсем прав. Фирмата е без пари, не се плащат заплати, на доставчици се плаща в последен възможен момент. За осигуровки да не говорим.  Напрежението  е много голямо, защото хората работят без пари. Който напусне си получава парите само чрез съдия изпълнител. Банковите сметки се запорират редовно. Зимата се работи без парно, защото няма пари за нафта. Тоалетна хартия и сапун - от вкъщи. Няма топла вода... 
Управител е Христо Попов, бивш собственик на фалиралите магазини Фамилия, Интер Снакс и вероятно други фалирали фирми. Много харизматичен човек, докато не започнеш работа. След това ти се внушава, че си некадърен и не си заслужаваш заплатата... 
 


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
4
Работна среда
1

Препоръчвам на всички които са се замислили дори , да започнат работа в тази фирма ДА НЕ ГО ПРАВЯТ ЗА НИЩО НА СВЕТА. Тази фирма е наследник на Ритейл Дайнамикс 1 ЕООД , които от скоро дори и сайта си затвориха и сега се прикриха зад тази фирма ! Отношението към хората е повече от неблагодарно и унизително , във фирмата работят цялата рода на "собственика" , който си е едно ЛЕКЕ в костюм , и дори и те не получават заплати! Парите са една от причините всички ние да работим , и когато си вършим работата , и се налага да се молим едва ли не да ни ги дадат , получаваме само обиди и отвратително "СЕЛСКО" поведение!
Аз лично още от края на март месец не работя там , за съжаление загубих 2 месеца докато разбера какви мърльовци са тези хора , и след като им го казах , се опитаха по всякакъв начин да ме прекарат.
Има една женица освен този смешник Христо (за по-кратко собственика) , Варвара , която се е накиснала в лайната на този смешко и се мисли и тя за велика , а дефакто половината фирма е на лизинг взети машини и оборудване , за които никой не си прави труда да плаща лизингите , и то не за друго , а защото няма пари.
Колкото и да сте закъсали , недейте да се донабутвате да започвате там , няма работно време , работи се докато не се свърши , няма кодекс на труда , няма охрана на труда , има само гонка , която да ви побърка!
Иначе персонала на фреша и на сандвичите не са лоши хора , има някои много печени , други не чак толкова , но бива!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?