Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Езикова школа Престиж /img/frontend/nomap.png"

Езикова школа Престиж

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-11 от общо 11


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-2

Това е фирмата, която има обява за офис-мениджър или за преподавател веднъж на 2-3 месеца, поради проста причина, че текучеството е наистина огромно. Собствениците са възприели политиката просто да наемат хора кампанийно. Наемат студетнки, които прилъгват с предложение за гъвкаво работно време от 20-30 часа, а в същото време се стига до 50-60 часа.
Стресът в работата е наистина много голям, поради непрекъсната работа с хора и вечната липса на пари за елементарни битови консумативи. Добавено административният директор създава безпричинен стрес и паника, просто за да демонстрира пред собствениците, че върши нещо.
Най-неприятното обаче е, че никога не знаеш какви точно пари ще получиш. Заплата се изчислява по някакви никому неизвестни ставки на час, които уж са различни за всеки или за различните офиси. Но точната им цифра е абсолютна тайна и подозирам се променя всеки месец. На мен накрая, дори не ми платих изработените 10 дни от месеца, в който напуснах.
Колективът не е особено сплотен, поради голямото текучество има твърда група от 3-4 девойки, които много се разбират и някак си не им се занимава с новопостъпилите. Държат се сякаш имат специални права, напускат и се връщат на работа след извество време отново и то безпроблемно от страна на ръководството. Но няма клюки и интриги, което не може да се отрече като плюс.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?