Подробна оценка от Vanessa
Ниско заплащане и постоянно и циркулярно текучество на персонал. Базата е добра и ти предлагат удобно гъвкаво работно време, но всичко останало е под всякаква критика. Няма екипност при работа, няма и добра управленческа политика. Там работих за кратко и слава богу!
Подробна оценка от кико
Вече трета година двете ми деца се обучават в школата и до сега нямах забележки и претенции към управителите на фирмата. Сега обаче възникна казус, по който явно е трудно един да се ангажира и започнаха да ме баламосват. Става дума за големия син, който тази година ще е в седми клас и поради това предварително обявих при предплащането за следващото му ниво, че желая да е в група през седмицата, поради факта, че съботите ще е ангажиран с курсове по български език и математика. Към края на юни ме уведомиха, че за нивото \"Гоуинг фор голд\" няма да има седмичен курс и с готовност ми върнаха парите, но няколко часа след това, същия ден по телефона ме увериха, че въпроса е уревен и трябва пак да дам парите. Всичко до тук добре, но днес 03.09.2009г. след разговор по тел. 0898616513 със служителка на фирмата, отново ми се заяви, че въпросното ниво е само събота или неделя. Поради този факт считам, че във фирмата явно има проблем с комуникирането. В никакъв случай не искам да засегна някого, но в случая аз се оказвам излъган, тъй като от близо три месеца съм предплатил за предстоящото обучение, а сега се оказва, че не е сигурно дали детето ще бъде записано според моите желания.
Подробна оценка от анонимен
Аз съм била преподавател в тази школа 5 години, не мога да се оплача от лошо отношение от страна на ръководството, от отношението на някои от служителките в офиса не съм доволна. Като цяло работната атмосфера е добра, заплащането също, техническата база е на ниво, както и езиковото обучение. Едно от предимствата е, че можеш да избираш работното си време според своите предпочитания. Заплатите на преподавателите се изплащат винаги редовно на точно определената дата. Е, възможности за израстване няма кой знае какви, но като цяло школата е много добра. Да, момичетата в офиса са подложени на по-голям стрес, и доколкото съм чувала от тях, не са доволни от работата и заплащането. Но това в никакъв случай не означава, че школата е лоша.
Подробна оценка от Aliana
Този дето се хвалил колко е добре в престиж може да е само Г.В. - административния директор, който единствен получава що годе прилични пари и просто има интерес да има текучество в школата, за да изглежда идеален и незаменим в очите на собствениците...
Колкото до другото вече е написано, наемат се студентки за по 1,20 най-много 2 лв. на час, трудови договори няма, но викане и разправии, колкото искаш.
Това е един период от живота ми, който не искам да си спомням!
Подробна оценка от tarbg
В Езикова школа Престиж работя цели осем години. От моя гледна точка съм мега доволен да работя за толкова стабилна и коректна фирма. Доволен съм с ясната мисъл, че идеални неща няма, но като работна обстановка и коректност, което ти дава фирмата има на малко работни места в България. Работната среда е повече от добра, професионализъм във всички сфери. Перспективите са отлични, школата притежава перфектна база и техника, предлага много възможности на персонала да развива своите езикови и компютърни умения! Фирмата е сериозна и ако ти се работи, можеш да си докараш сериозни доходи. Аз лично се чувствам добре - като работа, заплата, и като отношение от компанията, за мен е чест и привилегия да работя там.
Подробна оценка от
Мога да кажа следното: отлични условия за работа, технически и всякакви, много луксозни зали и офиси, гъвкаво работно време, уважително отношение към работещите.
Подробна оценка от Вали
Не си заслужава и да я коментирам тази фирма.
Да това е едно от най-добрите места в София за изучаване на чужди езици, но и едно от най-лошите за работа. Собствениците просто се опитват да правят от нищо - нещо.
кандидатствах за работа там есента. Имах определен час за интервю след няколко разменени имейла с Георги Венков. Отидох там в уречения час, но него го нямаше, а девойката в офиса им нямаше и представа за какво съм дошла.пЧаках го около 1 час. Най-накрая попитах дали ще дойде скоро и същата девойка любезно ми отговори утвърдително. Чаках още 20 минути и си тръгнах.
Подробна оценка от Славейче
Боже тая фирма жива ли е още? Преди 2-3 години си изгубих едно лято при тях, работейки без трудов договор. Взеха ме за работа в офис, а през цялото време бях като барманка и нон-стоп правех чай и кафе.
Не си спомням и някой от другите работещи там да беше доволен от заплащането и условията. Поне за работата в офиса, преподавателите бяха доста по-добре.
Подробна оценка от ок
Работя в ПРЕСТИЖ вече повече от 6 години и мога да кажа, че това е една изключително стабилна и коректна фирма - всеки ангажимент, който са поели собствениците към нас, са го изпълнили. Всеки си върши своята работа и знам, че просто влизам и работя - никой не те товари с несвойнствени ангажименти, както знам, че е в другите школи. Няма ингриги и лошо отношение. Единствено на мен ми е малко неудобно местоположението, но това си касае само мене. Иначе е удобно, защото е в центъра. Всичко е ок и със заплащането. Мога да кажа, че щом 6 години съм тук, значи има сигурност и отлична работна среда.