Реклама и Дизайн Студио - "РДС" ООД /img/frontend/nomap.png"

Реклама и Дизайн Студио - "РДС" ООД

3 точки от 1 мнение

Искам да изкажа мнението си за въпросната фирма като бивш служител.
Първо: закъснение на парите - всеки ден след датата, на която трябва да ги получите се казва "ще ги дадем днес или утре" и така от 3 до 10 дни закъснения.
Второ: в последния момент ти казват, че отиваш на нощен монтаж.
Трето: знае се че се работи от понеделник до петък, но в петък към 18.00 ти казват , че трябва да отидеш задължително на работа и събота и неделя. Ако можеш да работиш без почивка най-добре. Даже и да работиш цяла нощ на следващия ден трябва да си там, ако закъснееш с 15 мин следват порицания и т.н.
 Четвърто: нямаш право да се храниш в рамките на фирмата (сандвиш и т.н.) трябва да се храниш навън на снега.
Пето: ако се счупи амортизирана част на служебните коли си я плащаш от джоба.
 Шесто: извънредния труд се заплаща по 4 лв. на час, независимо дали е нощен, дневен, събота и неделя или празници.. цената е тази.
Седмо: не осигуряват работно облекло, а на интервюто ти казват "почваш работа утре носи си работно облеко"
Осмо: напъват те да работиш извънредно за да има коледни бонуси или почивни дни по праниците, но такова нещо въпреки усилията на всики екипи не се случи. Накараха ни да работим по празниците и бонуси не видяхме.
Девето: няма абсолютно никаква организация, всичко се случва в последния момент. Толкова им куца организацията, че всичко трябва да стане в рамките на деня. И шива с 18 ръце трудно би се справила.
Десето: Казват, че няма заплати защото едикойси (от техните клиенти) не е превел пари в банката. Като че ли работниците им са виновни.
Фирмата се казва РДС - работа до смърт
Иначе момчетата-работници са готин екип и ги съжалявам, че трябва да изтърпяват такива неща.