Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дуло 72 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Дуло 72 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Дълго се колебаех,преди да се реша да драсна няколко реда тук,предвид горенаписаните волеизлияния.
Ще бъда кратък,относно субективните усещания на въпросната „бивша“,няма да взимам отношение,така или иначе всеки има право на мнение,което да го изразява.Ще се спра на заплащането,твърдението което оспорвам,така щото 80% от възнаграждението се получава ВСЕКИ ДЕН,а останалото(премиите за постигнати резултати) се изчислява на края на месеца.Предполагам за премиалните става въпрос в горенаписания коментар,разбира се наистина е имало случаи на забава със седмица-две,но това е по-скоро инцидентно.
Това исках да посоча и пожелавам успех на „една бивша“,в по-нататъшната служебна и житейска реализация!


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-3

Топей и Дуло са една и съща фирма (прочетете и за Топей - мненията са верни). Не се лъжете да работите там. На интервюто обещават едно, а се оказва съвсем друго. Нито заплатата е редовна (да не споменавам случаите да се бави с месеци и да им се молиш едва ли не да ти дадат част от нея), нито работното време (уж 8 часа, а накрая са поне 10 дневно), нито отношението (постоянно мрънкане колко е зле оборота и как точно ти си виновен за това)... Всичко в тази фирма е пародия, като се започне от Шефа, който държи да си фамилиарничи с всички и се лигави като 4 годишен, та се стигне до Шефката, която само седи и мърмори колко са зле нещата, а колко било различно едно време...
Никой не иска да работи за тях, както и с тях, защото всички вече знаят що за стока са. Живеят си в техния свят,вярват си, че са велики, напредничави и най-добрите като цяло, но истината е, че тази фирма няма пари да покрие огромните си задължения към няколко кредитора и е непрекъснато пред фалит. 
Ако искате да се развивате и сте уверени, че заслужавате уважение... Ако НЕ сте възпитани с идеята, че сте малоумени и че заслужавате да ви мачкат...и то за без пари... То бягайте далече! 
Иначе колегите са много готини. Всички си страдате заедно и се молите дружно да си вземете парите :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?