Райхле И Де - Масари България Пръдакшън ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Резбарска 1Е&markers=София,ул. Резбарска 1Е

Райхле И Де - Масари България Пръдакшън ЕООД

Тази фирма тръгва все по на зле...даже и новите хора седят по два дни и бягат!Драги управници замислете за вашето отношение към работната ръка!Управляването на производството е ужасно...новият директор няма никакъв подход към хората,вместо да ги предразположи и изгради в тях уважение към себе си,той на няма и 6 м подходи със заплахи за разни напускания на кораби и т.н...арогантното му поведение е просто недопустимо за длъжността която заема!Нека се научи да слуша работниците,които всеки ден се трудят и успяват в хаоса който цари...и най-малкото е въпрос на елементарно възпитание да поздравява!Направихте така,че работата да е все по-голям кошмар с всички неуредици с така наречения нов проект за материалите...тормозейки хората от производството да се лутат в една страшна лудница стремейки да си изпълнят дневната норма...тормозейки и без това намаления състав на склада!Съвет:когато избирате хора на управляващи длъжности,сложете такива които имат поне малка представа от това което ще работят!Не може ""шеф''на склад да не знае центрове,материали и т.н...просто е недопустимо и вместо да вземе да ги научи да ходи и да се кара!Единственото хубаво нещо което мога да кажа е....АДМИРАЦИИ към г-н Радев за това,че винаги поздравява...вслушва се в работниците и се опитва да оправи нещата...нека новият производствен директор да вземе пример!За съжаление ще продължавате да губите ценна работна ръка!

Явих се на интервю всичко мина добре казаха ми, че ще ми се обадият. Обадиха се подготвих документи и отивам да кажа, че съм готов. На входа ме срещат момчета с работни дрехи и ми казват,че не си човек на накой шеф си вън. Не им повярвах но се оказяха прави не ме взеха, че не ми е добър английския. Пак поговорихме с момчето което ми каза, че нямам шанс. Той ми каза, че това е само претекст има хора заемат такава длъжност без език и образование но са човек на една от шефките. Ако нямаш нещо с някоя от всички жени шефки нямяш работа тук ми казаха.

Изчетох всички коментари и искам да съм полезна на хората,които са кандидатствали във фирмата за работа в производството.
В повечето коментари проблемите по-скоро са междуличностни,а не професионални.
Аз работя на втори етаж (не споменавам отдела за да нямам излишни главоболия).Това което виждам са хора,които работят усилено и хора ,които всеки път като минавам по пътеката си говорят по телефона или си чатят.А после се оплаквате че нямате бонуси за продуктивност и закъснявате с поръчките.
Та да се върна на това защо пиша коментара...

*заплата 630 лева
*60лв вауери
*карта за градски транспорт за цялата градска мрежа
*50% от стойността на Мултиспорт карта (в случай че тренирате)
*безплатно кафе
*след втора смяна се прибираш с такси
*смените са от 6ч до 14:30ч и от 14:30ч до 23ч (някои колежки а малки деца работят редовна смяна).
*работно облекло
*при изпълнени таргети от отдела има и бонуси,което не е маловажно.
Работата не е за всеки и то не защото е тежка ,а защото е специфична и се изисква поне в началото постоянност,търпение и спокойствие. Никой не те гони да правиш нормата още от началото защото това на практика е невъзможно и се изисква практика.
За мен работата е забавна, но пък и това зависи какво сте работили преди това.
Написах този коментар да помогна на колебаещите се да решат,защото според мен коментарите не са на 100% обективни.
Не знам как е в другите отдели и за това споделих впечатленията си само на етажа на който работя.

Искам да кажа на господата управници,че ако не вземат кардинални мерки относно ръководството на отдел платформи,ще продължават да губят кадърни хора!

Много работа,малко пари.Отнощение отвратително.Лицемерие огромно.Това е,заповядаите при нас и се убедете.

Здравейте!

Забелязах, че има доста негативни коментари относно компанията. Все пак бих искал да попитам как ви се струва фирмата за 6-месечен стаж и дали си струва с оглед на опита, който евентуално ще бъде придобит по време на стажа?

Благодаря предварително за вашите отговори.

Радвам се че имам съмишленици в това което съм написал и че вижданията ни за фирмата се припокриват защото това е реалната истина за Райхле Уважаеми колежки явно сте от малкото хора които са със широко отворени очи и че не се притеснявате от нищо да изкажете своята теза и преди всичко ви прави чест че сте обективни Не ви правя комплименти или четки просто съм радостен от факта че не съм сам в това което казвам и че са останали една шепа качествени хора които работят и са работили в Райхле ЕВАЛА на вас Убеден съм че мнозинството и единството са пътят за разрешаване на проблеми и може би всички ако бяха като вас Райхле нямаше толкова да затъне БЛАГОДАРЯ за подкрепата ви Сега искам да просветля тези които не знаят как една фирма гради име Престижът и репутацията на дадена компания се гради на база Доволни и коректни служители и доволни клиенти като второто е пряко свързано с първото а първото е свързано с ръководните органи на фирмата хорато които дърпат конците За съжаление настоящето ръководството в Райхле е под всякаква критика и от там се тръгва по веригата и имено от там се уронва имиджа и престижа на фирмата Много е жалко че тази компания се управлява от некомпетентни невежи личности с някакво си висше образование но уважаемо ръководство висшето образование не е критерий че ставате да изпълнявате функциите и отговорностите на постът на който сте поставени Намирам за крайно не допустимо индивидите с които спите и с които си пиете питието извън работно време да ги поставяте на ръководни постове и те да се облагодетелстват от този факт и да си правят каквото искат с служителите ви които освен че изкарват и вашите заплати допринасят за развитието на фирмата Все пак на работното си място трябва да бъдем професионалисти но вие не знаете явно значението и смисълът на тази дума Осъзнайте се защото рано или късно търпението на служителите ви ще се изчерпа и това няма да е от ваша полза Сега искам да силно да подчертая че въпреки тягостната обстановка във фирмата има хора които си вършат много старателно коректно и съвестно работата но техният труд и качества биват омаловажавани от вас и от пробутаните от вас тим-лидери Вие ги смачквате емоционално и от там идва и нежеланието на служителите ви да дадат максимално продуктивност Направо е смешно на годишната атестация да увеличите нечия заплата с 20лв а вашите с колко ги увеличихте и оправдани ли са спрямо това което вършите ЗАМИСМЕТЕ СЕ Има над какво малко да Явно някой има интерес в Райхлето да е хаос и безпорядък Искам най искрено и чистосърдечно да благодаря на хората които останаха човечни и истински към мене на тези които не ме плюеха и не хулеха зад гърбът ми хората които ме разбираха и бяха и са с мен радвам се че в такава среда успяхте да съхраните човешкото и доброто в себе си Няма да цитирам имено от съображение за сигурност да не пропусна някой на тези които ми казваха истината в очите независимо дали ми изнася или не от такива хора аз мога само да се уча и да уважавам И заобиколени от некачествен човешки материал вие изпъквате най вече блестите С Уважение Иван

Жалко в какво се е превърнала тази фирма. Г-н Петров беше човек, който ценеше хората си (или поне така изглеждаше), защото те бяха хората, които "правеха" фирмата. Дали времето променя хората или с времето те показват истинското си лице незная. Но ако нещо не върви добре то идва от ръководството и лошата или липсата на организация, което означава неясни, вечно променящи се правила, с различни приоритети, според неясни и субективни критерии.
Разбира се, причините могат да бъдат вътрешни или външни или и двете. Но когато са преобладаващо вътрешни, упадъка е ясно предвидим, дезорганизацията, демотивацията и вътрешните интриги са обективни фактори, неможещи да се справят с външните предизвикателства.
Късмет на всички все пак.

Иване, не уронваш престижа на фирмата и съм съгласна с мнението,което изказваш, защото е вярно. Вярна е и информацията, за отношението на хората, които цитираш. Напълно съм съгласна с всичко, което си написал и смея да твърдя, че няма никакво преувеличение. Относно хората, които уронват престижа на фирмата те не са от напусналите, а всички, които минават между капките злорадствайки за другите.
И изведнъж изникна въпроса: Щом толкова много работите колеги, кога успявате да забележите, какво правят другите?

Уважаема колежке в никакъв случай не се стремя да уроня авторитета нито на фирмата нито на имената които съм цитирал Исках само да разкажа реалната ситуация и отношения към обикновеният служител в тази фирма Да фирмата може да е много сериозна и коректна в дадени аспекти но в Българската и версия нещата не са такива каквито трябва да бъдат Обзалагам се че господин ДЕ-МЕСАРИ не е наясно какво се случва в България и каква работа в действителност вършат Радко и Тишо Моята цел беше да подготвя или в най-добрият случай да разубедя хората които ще работят там за в бъдеще пак казвам хора без връзки и кандидатстващи за работа по нормалният начин но явно истината не изнася на някой хора Вярвам че това е мястото за изказване на мнение било то позитивно или негативно за да се избегне нечия неволна грешка и да се съсипе самочувствието на някой човек който нищо не знае за фирмата но иска да разбере максимум инфо преди да си подаде документите За мен приоритетите на Райхле не са квалифицирани и мотивирани служители просто такива лица биват унижавани и омаскарявани от ръководството затова има толкова напуснали и такова текучество на персонал Главните приоритети съм ги споменал Човек преди всичко трябва да има достойнство и чест а не нечия марионетка Уважавам мнението на абсолютно всички независимо дали са съгласни или несъгласни с мене просто са много малко хората които са прями и обективни това е моята гледна точка и смятам че е правилна По повод мнението на колежката или колегата който ме нарича неграмотен искам да кажа обзалагам се че моето IQ е по високо от твоето може и да не съм написал някоя дума неправилно или да съм направил правописна грешка човешко е ти безгрешен-а ли се не ти прави чест че обиждаш и ме плюеш а си криеш името нарочно не слагам препинателни знаци точки и запетайки защото заемат символи и не мога да напиша целият си коментар който е както виждаш обстоен и подробен ,но хора всякакви , малко са човеците. БГ РАБОТОДАТЕЛ,ДОБРЕ Е , ЧЕ ВИ ИМА