Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Райхле И Де - Масари България Пръдакшън ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Резбарска 1Е&markers=София,ул. Резбарска 1Е

Райхле И Де - Масари България Пръдакшън ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 82 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 82


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди време, мнението на работещите в тази фирма беше много хубаво.Сега, като чета коментарите се отказвам да кандидатствам за работа в тази фирма.
Хора, какво става?Няма ли една фирма в която да има умно, интилигентно и възпитано управление? Управляващите в една фирма трябва да са лидери, пример за работниците, да имат уважението на подчинените си с държание, с разбиране с човешко отношение и с грижа към работниците. Толкова е просто и лесно изпълнимо!На работното място, няма нужда от злоба, завист, лицемерие и лъжи.Там сме за да работим за определена сума с/у която сме сложили подписа си и съгласието. Какво делите, какви са тези дразги и обиди. Научете се да казвате истината в лицето без страх!Стига толелиране и подмазване на паразитите по ръководните постове! След като виждате неправда-кажета я, особено ако пречи на работата ви! Една хубава и /преди/ просперираща фирма ще се превърна във фалирала. И то от нас самите. Не мълчете и не се надявайте, че собствениците на фирмата ще влязът в тук за да прочетат мненията ви!Говорете, мислете, искайте, отстоявайте чрез доказателства!Никакви лъжи, клюки и лицемерие.Бъдете честни! Едно лице имате, не позволявайте да бъде заплюто!Аз продължавам търсенето на истинска фирма с истински, честни, добри и възпитани хора! Все още вярвам че ги има!


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-3

Всичко, което е написал Иван от 24.02.2017г.е точно така. Това,което ми казаха и тези, които напускат и тези, които работят там е точно такова, каквото го видях и аз.Трябва да си разкарат женичките от селски тип в производството на 2 етаж, които неизвестно как са се окопали и на отговорни позиции и всичко ще бъде наред. В кабели Ивета Ив.,Анджи, Бистра,Радка с печата, Силвия с печата, Валя от Адаптери. Непоносими са. Всички чужди фирми в Бг са побългарени от някакви мениджъри с изкривени представи и липса на усет към хората и към работата. Не се толерират хора интелигентни с широк поглед,по-умни, със модерни идеи,а дори се и страхуват от тях да не би някой да е по-по и да ги измести, а само тъпи послушковци.Но оправяйте се сами, без безплатни съвети.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-4

Бях се зарекъл повече да не коментирам тази фирма ,но не мога да остана безразличен към това което се случва. Уважаеми колеги и колежки ,не искам да ви критикувам ,но за отвратителното отношение на ръководство и управляващи ,и вие имате вина. Правят си каквото искат и се правят на голямата работа ,защото вие сте им позволили да се гаврят с вас. Разберете че ключът с който да се оправят нещата е в самите вас. Аз мисля че всички трябва да се надигнете на бунт, и да се обедините ,и да им кажете, че без вас са нищо .Основният фактор тука е страхът във вас ,и те много добре го знаят, и го използват срещу вас да ви уязвят ,не случайно и в природата едно животно, усети ли в някое същество ,че го е страх и нападат. Разберете ,че вие сте основният двигател да ги накарате тях да ги е страх ,а вие да нападате. Всички се оплакват и терзаят, но никой работещ в тази фирма не е предприел нещо по въпроса. Не вярвам ,че е толкова сложно всички който не са доволни от управлението и администрацията, да убедините сили, и да им кажете ,че няма да сте им роби и, че не търпите гавра с вас ,защото сте хора с достойнство. Излезте и им кажете че няма да им слугувате и работите докато исканията ви не бъдат удоволетворени. Или може би ви е по добре всеки ден да ви боли главата, и да си съсипвате нервната система, и като се приберете в къщи да сте в депресия и да мислите какво се е случило в работата, не мисля. Вашият страх е тяхното оръжие което да използват срещу вас. Да знам ,че някой от вас имат кредити, семейства, живеят под наем ,и и е трудно да предприемат тази стъпка, но това е начина. Това не е единственото работно място за вас, все пак някой хора от колективът са млади, можещи, креативни, и с висше образование мисля, че можете да намерите реализация на друго убеден съм и по добро място за вас. Вие сте хора с достойнство и принципи и трябва да им го покажете ,а не да мълчите и да се измъчвате всеки път в ситуация. Какво, да не би 200 човека като излязат и кажат, че няма да работят докато не се предприемат кардинални промени ще ви уволнят всичките, едва ли ,кой ще работи да изкарва бюджета. Отдавна в Райхле е по престижно да си обикновен служител, отколкото да си на ръководен пост. Такъв заемат лица от който нищо не става. Докато продължавате да мълчите, ще ви унижават и гаврят с вас ,и нещата ще стават все по зле, и няма да стане магия и да се оправи цялата ситуация. Трябва някой да работи по въпроса .ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ МАЛКООСТАНАЛИ ЧИТАВИ И ИСТИНСКИ ХОРА.


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-5

След доста размисли реших да напиша и своето мнение!Работих в тази фирма точно няма и месец и една сутрин реших да напусна,точно след едно събрание на новият ръководител на фирмата( не,че познавам стария) в което разбрах,че уважението и фирмената сигурност към работника са нулеви!Запознах се с хора на по 4г във фирмата без да са се развили грам и без увеличения на раб.заплата...моите уважения към тях,защото въпреки всичко работят адски много и то качествено!Екипа ми хареса страшно много,но другото не...призовавам да не си губите времето...!!!!


настоящ служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-4

Тази фирма тръгва все по на зле...даже и новите хора седят по два дни и бягат!Драги управници замислете за вашето отношение към работната ръка!Управляването на производството е ужасно...новият директор няма никакъв подход към хората,вместо да ги предразположи и изгради в тях уважение към себе си,той на няма и 6 м подходи със заплахи за разни напускания на кораби и т.н...арогантното му поведение е просто недопустимо за длъжността която заема!Нека се научи да слуша работниците,които всеки ден се трудят и успяват в хаоса който цари...и най-малкото е въпрос на елементарно възпитание да поздравява!Направихте така,че работата да е все по-голям кошмар с всички неуредици с така наречения нов проект за материалите...тормозейки хората от производството да се лутат в една страшна лудница стремейки да си изпълнят дневната норма...тормозейки и без това намаления състав на склада!Съвет:когато избирате хора на управляващи длъжности,сложете такива които имат поне малка представа от това което ще работят!Не може ""шеф''на склад да не знае центрове,материали и т.н...просто е недопустимо и вместо да вземе да ги научи да ходи и да се кара!Единственото хубаво нещо което мога да кажа е....АДМИРАЦИИ към г-н Радев за това,че винаги поздравява...вслушва се в работниците и се опитва да оправи нещата...нека новият производствен директор да вземе пример!За съжаление ще продължавате да губите ценна работна ръка!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Явих се на интервю всичко мина добре казаха ми, че ще ми се обадият. Обадиха се подготвих документи и отивам да кажа, че съм готов. На входа ме срещат момчета с работни дрехи и ми казват,че не си човек на накой шеф си вън. Не им повярвах но се оказяха прави не ме взеха, че не ми е добър английския. Пак поговорихме с момчето което ми каза, че нямам шанс. Той ми каза, че това е само претекст има хора заемат такава длъжност без език и образование но са човек на една от шефките. Ако нямаш нещо с някоя от всички жени шефки нямяш работа тук ми казаха.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изчетох всички коментари и искам да съм полезна на хората,които са кандидатствали във фирмата за работа в производството.
В повечето коментари проблемите по-скоро са междуличностни,а не професионални.
Аз работя на втори етаж (не споменавам отдела за да нямам излишни главоболия).Това което виждам са хора,които работят усилено и хора ,които всеки път като минавам по пътеката си говорят по телефона или си чатят.А после се оплаквате че нямате бонуси за продуктивност и закъснявате с поръчките.
Та да се върна на това защо пиша коментара...

*заплата 630 лева
*60лв вауери
*карта за градски транспорт за цялата градска мрежа
*50% от стойността на Мултиспорт карта (в случай че тренирате)
*безплатно кафе
*след втора смяна се прибираш с такси
*смените са от 6ч до 14:30ч и от 14:30ч до 23ч (някои колежки а малки деца работят редовна смяна).
*работно облекло
*при изпълнени таргети от отдела има и бонуси,което не е маловажно.
Работата не е за всеки и то не защото е тежка ,а защото е специфична и се изисква поне в началото постоянност,търпение и спокойствие. Никой не те гони да правиш нормата още от началото защото това на практика е невъзможно и се изисква практика.
За мен работата е забавна, но пък и това зависи какво сте работили преди това.
Написах този коментар да помогна на колебаещите се да решат,защото според мен коментарите не са на 100% обективни.
Не знам как е в другите отдели и за това споделих впечатленията си само на етажа на който работя.


настоящ служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Искам да кажа на господата управници,че ако не вземат кардинални мерки относно ръководството на отдел платформи,ще продължават да губят кадърни хора!


настоящ служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Много работа,малко пари.Отнощение отвратително.Лицемерие огромно.Това е,заповядаите при нас и се убедете.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!

Забелязах, че има доста негативни коментари относно компанията. Все пак бих искал да попитам как ви се струва фирмата за 6-месечен стаж и дали си струва с оглед на опита, който евентуално ще бъде придобит по време на стажа?

Благодаря предварително за вашите отговори.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?