Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Вип тайм / Vip watches /img/frontend/nomap.png"

Вип тайм / Vip watches

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа в съответната фирма и за интервю ми се обади г-н Илия Присадов. Приятен човек, както той така и колегата му Пламен Присадов :) Позицията за която кандидатствах беше  администратор продукти онлайн магазин. В обявата не беше обявена нито заплата, нито работно време, но си казах, че  след като има толкова много онлайн магазини, заплащането трябва да е малко по - високо, защото има много конкуренция. И си казвам, че и работното време би трябвало да е подобаващо за офис служител. НИЩО ПОДОБНО !!! Ето накратко условията: малко офисче находящо се на бул. Шипченски проход 63 (Завод Електроника), малка стаичка с 2 компютъра. Заплащане - 550 лв. БРУТО ( считайте около 450 нето), работно време - понеделник - петък 9 -19 ч. и в събота от 10 - 17 ч. Никъв социален пакет, дори транспортни разходи не покриват. Абсолютна подигравка с хората. Дейностите, които извършва администратора са елементарни. Изискват се някакви минимални "способности". Аз лично мисля, че за 10 часов работен ден, че и в събота 7 часа, са прекалено много часове, за тази заплата. Някои хора получават такава за 4 часов работен ден, на 5 дневна работна седмица. Работодателите са откачили. Смятат, че 500 лева са мотивиращо заплащане и, че да си 10 часа затворен в малка стаичка, оцъклен на компютъра е приятна работна атмосфера. 
Специално бих препоръчала на такива работодатели като Вип тайм, да се опитат те да живеят с 450 лева, заплата. Като повече от 1/2 от нея им отива за транспорни разходи. А оставащата част за топлофикация и енергото. А после нека живеят нормално. 
Само човек, който не цени нито себе си, нито знанията и уменията си, би се сългасил на такава работа. Или някое студентче, което е бая закъсало, живее точно до офиса на фирмата и не му пука дали ще има ток, парно и вода. И най - вече, дали ще има какво да яде. Важното е да има компютър, интернет и фейсбук. 
Това е от мен. 
Всеки сам да си направи изводите дали си струва тази работа. И се надявам ако господата Присадови прочетат мнението ми тук, да се позамислят аджеба дали ще си намерят балък за тази работна позиция. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?