Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Грийн Дистрибюшън България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Младост, Квартал Младост 3, бл. 304, ет. 4, ап. 13&markers=София,Район р-н Младост, Квартал Младост 3, бл. 304, ет. 4, ап. 13

Грийн Дистрибюшън България ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,  
искам да споделя на кратко за фирмата.За съжаление имам само 6000 символа и няма да ми стигнат да опиша с думи , що за хора са , но накратко да обясна.Работих в продължение на 5 месеца  , през които постоянно ми обещаваха увеличение на заплатата ,още от втория месец на там , но това нестана ! Седмичното заплащане беше по 20лв. на мен и моите колеги  в ПОСЛЕДНИТЕ 2 МЕСЕЦА ОТ ТЕЗИ 5 ! знам , че не е за вярване но е така ! Нашият работодател ни заяви , че неможел да дава заплати, понеже той нямал да имал пари !!!! Аз и мойте колеги напуснахме групово и решихме да предопредим хора, които се всблъскат с тази фирма да имат в напредвид  да внимаваят с фирма   "ГРИЙН ДИСТРИБЮШЪН БЪЛГАРИЯ " ЕООД (Доставка на плодове и зеленчуци )

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?