Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Глобал Маркетинг ООД /img/frontend/nomap.png"

Глобал Маркетинг ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата не е от лошите на пазара - работи се с немалко клиенти, но са структурирани и работата не е прекалено натоварена (то много зависи и как сам ще си го направиш). Като отношение и коректно заплащане ги има нещата, а понякога в програмата се пускат вътрешни обяви - към някоя от фирмите клиенти или за по-висока позиция в структурата, та за по-амбициозните има поле на развитие - също така има месечни награди за топ мърчандайзери на месеца, което също е мотивиращо.

Много зависи да започнете с добри отношения с персонала в обектите, които работите, тъй като във Фантастиката особено разчитате на тях за помощ и съдействие - в повечето не можете да влизате сам в складовете им и винаги трябва да сте с придружител. В немалко Фантастика пък веднъж като свикнат с теб и вече не е проблем да ги влизаш и сам, но за това трябва време :) пък и е хубаво да започнете с добри взаимоотношения, защото доста често се виждате с тях :)

Това е май най-общо, работата не е ядрена физика, лесно се работи с програмата в която се пишат отчетите...само отнема малко време да научите всички артикули, но в началото никой не очаква чудеса от вас и супервайзърите (аз работих с Даниела и Рени) са разбиращи и дават картбланш :)


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте! Работя във фирмата от 5 години и смятам, че периода ми на работа говори сам по себе си дали съм доволна или не. Мога да кажа, че "Глобал Маркетинг" предлага коректност, сигурност, комфорт на работа и възможност за развитие. През последните години клиентите се увеличиха съществено, което е оценка на качеството на работа на всички мърчандайзери, супервайзери и хората, които организират процесите в целия екип. Заплащането е конкурентно и се индексира през определен период от време, според натовареността и обема на работа, което лично за мен е доста стимулиращо. :)))


настоящ служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
-5

По-добре не се захващайте. Компанията прави мърчандайзинг на много фирми, като ще получавате минимално заплащане дори и фирмите да се увеличават. Работата не е малко, освен това изпращате всеки ден отчет на дейността, който включва цени и снимки. Трябва да работите целогодишно, ако не сте на работа, е необходимо да имате заместник. Отпускът си е 20 работни дни, но не можете да вземете повече от 5 дни наведнъж, макар че не е законно. Пиша това мнение, защото никъде не срещнах такова, а е хубаво човек да има представа, дори и минимална.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?