Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Езиков център Беста /img/frontend/nomap.png"

Езиков център Беста

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми господин анонимен кандидат,
Току що се запознах с неволите Ви при кандидастване за работа и точно щях да затворя страницата, когато прочетох последното Ви изречение и веднага го приех като лична обида. Аз съм преподавател в Езиков Център Беста, завършила съм английска филология в СУ "Св. Климент Охридски" и имам "наглостта да възпитавам деца" вече 18 години. А също така се осмелявам да ги обучавам, подготвям за изпити, съветвам, съчувствам и забавлявам. От 4 до всякаквогодишни. Считам, че за разлика от някому известните школи (обучение на конвейер с постоянно текучество на учители-защо ли?), отношението на мен и моите колеги към децата се описва така: загриженост, професионализъм  и съобразяване с индивидуалността и личните нужди на децата. В този ред на мисли, учтиво ще Ви помоля да не коментирате неща, на които по никакъв начин не сте бил свидетел. Съжалявам, че контактът Ви с нашата школа не е оставил приятни впечатления у Вас, но да си позволявате да коментирате начина на работа, без да сте запознат с него не Ви прави чест. Останете със задраве!


-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Кандидатствах за работа в тази фирма (преподавател по английски език) по обява, публикувана в интернет. След като ми се обадиха, отидох в единствения им офис на бул. Тотлебен в София, в близост до Пирогов. На въпросното място в някакво мазе ВЕЛИКАТА ШЕФКА ми проведе подобие на интервю с елементи на английски език. Уведоми ме, че след това трябвало да държа изпит, след това едноседмично обучение и ако евентуално ме харесали, щели да ме назначат. Обещаха да се свържат с мен след 2 дни, но, както може би се досещате, не си спазиха обещанието. След около 2-3 седмици реших да се обадя да попитам все пак какъв е разултатът ми от изпита, а секретарката ми каза, че ще ми се обади по-късно да ми каже, тъй като трябвало да направи справка. Не се обади! Правете си сметка какви са тези хора, които на всичкото отгоре имат наглостта и да възпитават деца в никому известната си школа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?