Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Аванкуест /img/frontend/nomap.png"

Аванкуест

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
2

Фирмата е английска, която работи основно с един клиент АВАНКУЕСТ (Avanquest). Обслужва клиентите на фирмата Аванкуест по телефон и Емейл. Отделите всъщност са от 5-10 човека разделени на Английски, Испански и Немски тийм, всички събрани в едно помещение. Като цяло обстановката е като в типичен кол-център, само дето липсват преградите по бюрата. Работното място на всеки служител е оборудвано с персонален компютър и телефон със слушалки. Локацията е сравнително удобна-офис сграда Мандарин в Експо център 2000 до б-ца Токуда. Няма читави заведения за хранене и изборът е бензиностанция Петрол или К-сервиз в самата сграда Мандарин, където яденето е ...приключение за чревната флора.
 
Естеството на работата е да се обслужват клиенти от всички прослойки на обществото. Като цяло технически неграмотни клиенти, които закупуват продуктите на фирмата Аванкуест. Продуктите се предлагат на самия сайт на фирмата Аванкуест или по големите вериги магазини в съответната страна. Самите продукти са възможно най-скапаните, които някой би могъл да инсталира на компютрите си, дефакто самото обслужване се състои в това да се оправят проблемите заради несъвместимостта с операционните системи, изтекли серийни номера, недоставени продукти, незнание как да се инсталира програма от страна на клиента и др. . Стреса е непоносим поради това, че клентите са крайно изнервени, недоволни. Текучеството е голямо, има интриги като на всяко работно място. Служителя има стартова работна заплата 1200 лева , никакви бонуси, никакви социални продобивки (ако не се смята карта за фитнес, от която се ползват само трима човека дневно). Идеално е за млади и неопитни хора без алтернатива.
 
Натовареността е според зависимост от езиковата група клиенти, средно по 80-100 емейла и около 30 обаждания в началото на седмицата, като в края бройката е между 30-ина емейла и 15 обаждания с тенденция да се увеличава.
 
Възможността за израстване е .... ами няма такава.
 
Работното време от 10:00 до 19:00 с един час обедна почивка между 13:00 и 14:00 и две малки почивки по 10-15 мин сутрин и следобед.
 
Уважение - никакво, нямате право да ползвате дори собствените си имена. Клиента винаги е прав, заради което от време на време се случва някой да изпращи , да се виждат разревани служителки или разни изпаднали в истеричен смях. Ако поради някаква причина си потърсите правата, изразите  недоволство или несъгласие, изборът е да ви посочат вратата.
 
Като цяло ако имате избор не бих Ви го препоръчал за повече от временна работа. За последния месец напуснаха 10 човека вкупом. Обявите им са постоянно в джобс.бг като набират за най-проблемните групи с Френски и Немски език.
 
Бъдеще - най-вероятно при минимално подобрение на обстановката в страната (ако се наложи да вдигнат заплатите или да плащат по-високи данъци) ще се изнесат от страната.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?