Процесфлоус https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Никола Вапцаров 53 Б&markers=София,бул. Никола Вапцаров 53 Б

Процесфлоус

Определено не съм съгласен с предишните 2 мнения и подкрепям третото. Лично съм бил свидетел на това как мениджмънта търси друг проект за съкратен колега, като при масови съкращения това не е възможно за всички. Заплащането зависи от проекта, като за data entry проекти като Billagscan, Evrojobs и други то е по-ниско от средното за сектора. При ИТ съпорта нещата са ОК.
Локацията е много неудобна. Зона без възможност за паркиране, като се изключи паркинга на Токуда като временно решение. Трафика е натоварен.
Фирмата има потенциал да се развие до голям CALL center.
Тенденцията е за в бъдеще да се наемат повече хора.
Фирмената среда е интригантска, като разбира се има и много свестни колеги.
Не препоръчвам фирмата на хора с възможности за развитие. За студенти и временна заетост средата е добра.

Долното мнение, че фирмата е чудесна е нямало по-добро място, нито в България, нито в чужбина е пресилено или подлъгващо.
Реално има фирмата си има положителни и отрицателни страни.

Положителни:
Усеща се някакво старание от страна на мениджмънта да се подържа приятна, спокойна работна атмосфера. Натоварването зависи според проекта но като цяло не гледат да изтискват хората и натоварването е средно.

Отрицателни:
Лоша локация. Най-близката метро станция е на 10 мин пеш. Паркирането е много зле, наоколо има скъпи паркинги и е зелена зона - в Лозенец или около Токуда. Има само 2 кратки отсечки където няма зелена зона, където по принцип пак е забрано паркирането но не е ставало проблем, но в пред вид болницата и много офис сгради почти винаги са заети и рядко може да се уредиш.

Фирмата не си държи на персонала! а още по-зле в тази насока стана след като ги купиха Коника Минолта. Случва се като работиш по аутсорсинг проекти по някое време да прекратят проекта, но станах свидетел, че фирмата полага мимимални усилия да намират работа на служителите си по други подобни проекти, просто закриват позицията и ти посочват пътя. А в същото време има голямо текучество и често се наемат нови хора по най-различни проекти.

Като настоящ служител повече от 5 години смятам, че фирмата е чудесна! Аз лично не съм работил на по добро място, нито в България, нито в чужбина. Отношението на работодателя е повече от уважително. Заплащането е над средното за IT сектора. Офис пространството е чисто, поддържано и приветливо. Колектива е млад и приятелски настроен. Тъжното е, че хората които са си доволни от работата и си я гледат, не ровчат и не пишат по сайтове като този и съответно преобладават негативните коментари! Доволните хора си стоят на бюрата и вършат това, за което им се плаща. Винаги хейта е бил много по-мощна движеща сила... :(
Възможности и перспективи за развитие има много, но все пак ако си извадил късата клечка и си кандидатствал в проект, за който не се изискват почти никакви умения, вината не е на фирмата или колегите! Ако си кандидатствал за барман каква е вероятността да получиш позиция като космонафт?!

Въобще не си губете времето. Фирмата е абсолютно безперспективна и взаимоотношенията, както по-долу се споменава, нямат нищо общо с корпоративната среда. Т. нар "мениджмънт" ,най-вече в лицето на Станислава Ковачева (Съни) са отговорни за липсата на такава среда и създаването на тази интригантска атмосфера. Усърдието и компетенциите не само, че не се уважават, но и могат да бъдат противопоказни. Ставал съм свидетел на това как компетентни и ангажирани хора биват дискредитирани и отстранявани. Заплащането не е добро. Не познавам някой в същия бранш на друго място да работи за по-ниска заплата от тази тук. Долу се споменава, че екипът е от млади хора. Според мен точно там е проблемът-гласувано е голямо доверие на прекалено млади хора и те си правят каквото си поискат с неузрелия си опит.

Фирмата предлага добро заплащане, има 3 вида кафе в офиса и като цяло екипа е от млади хора, атмосферата е готина. Направих грешката, че започнах работа с продукт който никак не ме интригуваше, съответно бях освободен, без предизвестие. Въпреки че нещата не се получиха за мен, аз смятам, че фирмата е готина. Да спомена, че паркирането в района е малко неудобно, ама поне няма зона. Ако си предвидил 10 мин преди работа да направиш кръгче из квартала, места се намират.

Във фирмата имаше приятна работа атмосфера докато бяха чуждестранните ментори и супервайзори там. След като си тръгнаха и на по-високи позиции сложиха едни момиченца, тогава фирмата се превърна в една змийска бърлога с инфантилен характер. Интригантщина, злоба, подлост, лъжи от най-ниското до най-високото ниво на организационната йерархията. Подигравателно и обидно отношение също. Аз съм работил в чужбина и в България. И не съм виждал, нито преди нито след Просесфлоус, такива отвратителни работни взаимоотношения.
Ако случайно стана свидетел на по-гнусна работна атмосфера, обещавам, че ще пиша пак.
Работното натоварване не е от най-големите, които съм виждал-средно положение. Работата е ,като цяло, съпорт по телефон и е-майл. Не ми се влиза в детайли, зависи от проекта.
Заплащането беше малко над 1000 лв зависи от проекта. Няма социални придобивки. Има бонуси за резултати.
Възможностите за развитие във фирмата са почти никакви, тъй като фирмата е малка и има малко на брой различни позиции от тази на service desk agent.
Местоположението е до болница Токуда.

От добрите фирми, в които можеш да работиш!

Като бивш служител мога да кажа само добро. Други мнения тука не важат. Може да има лични отношения и пр., но като цяло фирмата е екстра.

шубе го/я е и не казва!

Do:риминалноПроявенТравеститНегърДиректорНаВодопад Това да се чувстваш добре на гърба на останалите се нарича егоизъм, а не добра работна среда.Да предаваш тези, които наричаш близки и да компенсираш липсата на умения с подлост и клеветене не означава че се доказваш с работа. Средата е отровна.

Жалък лъскач! Имало било място за развитие.
Всеки може да получи одобрение, обаче и всеки може да бъде изритан без причина. Колко човека изритахте през тази година?