Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Спа Дизайн ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Бургас, бул. Сан Стефано, 8, ет. 2, офис 3&markers=Бургас, бул. Сан Стефано, 8, ет. 2, офис 3

Спа Дизайн ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Искам да ви разкажа за странното си преживяване на интервю за работа в тъй наречената фирма "Сфера дизайн". Интервюто беше проведено от две лица - дами, които се държаха твърде фамиларно, присмехулно и обидно. Не повярвах на ушите си какви въпроси задаваха от рода... "бих ли умряла за дизайна" "дали бих станала сервитьорка...?" След това обсъждахме проектите ми като саркастично се подиграваха, правеха доста неприятни коментари даваха оценки.
Е предполагаше се, че са  видяли проектите предварително и ако са били толкова зле не би трябвало изобщо да съм удобрена за даденото интервю.
Не мисля, че като представители на тази фирма трябва накой да се опитва да унижи човека на среща, особено пък ако претендира за едно добро възпитание и се има за добър лидер и маркетолог.
Но от това ми стана ясно, че като бъдещи работодатели подобно УНИЖАВАЩО личността поведение от тяхна страна ще е ежедневие.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?