Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Биттел ЕООД / Bittel LTD /img/frontend/nomap.png"

Биттел ЕООД / Bittel LTD

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 16 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 16


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Във всяка една фирма най-важното за всеки служител са условията. Да, човек винаги започва от стартовото възнаграждение, няма как, ново място, нови хора, които не познаваш - трябва да те устройва основата, върху която ще стъпиш. Но след нея идва работната обстановка и условията - дори и при добра заплата ако те са лоши, няма как да продължиш. Като вече дългогодишен служител със сигурност мога да твърдя, че условията и работната среда са на отлично ниво и предразполагат служителите към това да дават най-доброто от себе си и да се развиват. Шефовете се стремят непрекъснато да разширяват компанията с отварянето на нови офиси, с по-големи складови площи, по-големи изложбени зали. Работи се наистина усърдно както върху просперитета на фирмата (все пак всяка фирма се създава с тази идея), така и върху условията, които тя предлага на служителите, за да могат те да се чувстват максимално комфортно по време на работния ден. За разлика от много други фирми в България БИТТЕЛ предлага реално заплащане и реални бонуси като и двете се получават винаги навреме , което в нашата мила родина си е нещо, което не е толкова често срещано. Мисли се за служителите, за техните идеи , за техните проблеми. В интерес на истината се мисли дори повече отколкото се предполага, че една фирма би следвало да мисли. Не за друго, а защото все пак служителят е нает да работи и да помага фирмата да прогресира. И все пак - тук наистина отделният човек има значение, което е още една голяма червена точка за тази конкретна фирма. Празници и почивни дни, които на много места се пренебрегват, тук се спазват стриктно - нещо, което също по нашите ширини е рядкост. Фирмени събирания/тиймбилдинг се организират ежегодно и допринасят за добрата нагласа и настроение. И всичко се поема от фирмата - казвам го, защото съм чувал за какви ли не странни случаи на "фирмени партита" , в които служителите си плащат всичко. Като цяло аз лично препоръчвам БИТТЕЛ , защото без значение от каква позиция започнеш, можеш да се развиваш и в крайна сметка да се чувстваш удовлетворен от това, което правиш.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Биттел е изцяло българска фирма,която съчетава в себе си доста типове работа и задължения на служителите. От една страна търговия на едро и дребно, от друга - работа в склад и логистика от национално и международно ниво. Четох много внимателно предни коментари, някои приемам с усмивка и без коментар, с други се съгласявам. Като начало има доста служители с дългогодишен стаж, които са били свидетели на добри и лоши моменти. Това според мен винаги говори само за състоянието на една организация. Работа има и за новатори, и за такива, които обичат да работят с ясни правила. Ръководството не отказва диалог по казуси, било то ежедневни или по-дългосрочни с нито един човек, независимо на каква позиция работи - дали е служител в склад, охрана или офис. Даже прекалено се обсъжда с различни хора,за да се зачете всяко мнение, което е леко прекалено, но от друга страна максимално справедливо, за да няма ама аз защо не казах . Друг въпрос е дали хората търсят такъв диалог или просто чакат нещата им да се оправят от самосебе си, без да се напрягат. Широко разпространено мнение е, че служителите работят толкова, колкото им се плаща. Тук заплащането е над средното ниво, ако докажеш, че можеш да вършиш работата си кадърно и грамотно и се спогаждаш с останалите в колектива, това не остана незабелязано. Ако обаче търсите компания, в която да останете на заден план и никой да не ви занимава с нищо, това просто тук няма как да се случи. За град Пловдив фирмата предлага възможности, които не се предлагат на всяко друго място. Има бонусна система към заплатата, честност и най-вече желание за развитие от собственика, който не оставя нерешен важен проблем. Това е повече начин на работа на чуждестранни фирми, отколкотон на типично български такива. Работната среда е комфортна, осигурени са модерни условия, защото на първо място е удобството на служителите. Който твърди, че е обратното, просто не е честен спрямо това, което се предлага от сходни фирми. Когато някой служител има предложение за нещо, никога не се отказва изслушване. Като навсякъде, има различни типове колеги - инициативни, изпълнители или мрънкачи, които никога не са доволни от нищо. Като обобщение мога да кажа, че ако искате да се научите да работите кадърно в сферата на търговията, доставки и работа с клиенти, може да добиете доста разнообразен опит. Освен това размерът на компанията не е толкова огромен, та да се загуби нишката между персонал - мениждър и проблемите, които бихте имали от контакта с толкова разнообразни хора, да останат неразрешени. Като за финал - ако ви се работи, пробвайте и опитайте да научите опит от колегите.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Смятах да кандидатствам за работа при тях,но човек само като гледа как е структурирана обявата и му става ясно , че нещата куцат и то много. Обявена позиция Шофьор - снабдител. Изисквания : Подреждане на стоката в склада и свидетелство за управление на мотокар.

Явно е че ще си шофьор - склададжия 2в1 , ама не и шофьор снабдител.

Чета коментарите надолу и се надявам бъдещите кандидати да имат повече мозък и да четат между редовете. Аз тази фирма ще я пропусна... Обикновено от 2в1 ставаш 3в1 , а понякога и повече.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове от 3 години не работя никъде тъй като си докарвам по 1BTC на всеки шест месеца от този сайт https://freebitco.in/?r=15568018


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-1
Работна среда
-4

Както и колегата преди мен е казал - добре изглежда отвън, отвътре е дърво. Достатъчно време работих там. Малцина са свестните вътре. Хора, които не са много наясно с това, което работят, са съответно на най-ръководните позиции. Бонусът, който обещават към заплатата го взимаш след като направиш 1 година, защото ги дават с 6 месеца назад - нещо, което спестяват по интервютата. Да не говорим, че при неизпълнение на плана с X процента, без да бъде нагледно показано дали е така, бонус директно не получаваш, а не да ти го дадат с Х процента по-малко. Така или иначе, ти си го изработил този бонус. Отношението е следното: не искаме да ни занимаваш, няма да ти сподпомагаме с нищо, но очакваме големи продажби. Пък и който продава газ, мас и пирони, в крайна сметка никъде няма да си като хората. При възможност - избягвайте.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази фирма изгуби качествените си служители! Останаха т.н.р Мениджъри с постоянно сменящи се нови хора, които напускат след като видят що за пародия е.Обявите им си висят перманентно в джобса,а подлите номера нямат край.Напуснах отдавна и след мен няколко колеги разбрах, че са си заминали.Фирмата изглежда блестяща отвън, но отвътре е червива.


бивш служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
1
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-4
Потенциал
4
Местоположение
-2
Колеги
4
Работна среда
5

Възможност за развитие:
Във фирмата стартирах като разтоварвах камиони, иначе казано хамалин. По-късно бях нает като складов работник. След това бях временно мърчандайзер (представител на фирмата) в голяма верига, а след това ми бе даден шанс и като продавач-консултант. По-късно вече бях офис служител, а накрая ръководех/бях отговорен за малък екип от доста кадърни хора. С тази кратка история всъщност ясно искам да отговоря дали и доколко фирмата е благоприятна среда с потенциал за развитие и израстване.

Заплащане:
От нормално до добро, но основното предимство тук са допълнителните бонуси. За разлика от повечето фирми, в които бонуси само се обещават или се поставят невъзможно високи цели, за да се изплатят, то тук бонусите са РЕАЛНИ и ясно дефинирани. Съответно колкото по-добри резултати постигате, толкова и заплащането ви ще е по-високо. Бонуси се изплащат не само при продажбите, а е помислено за всички други позиции.

Работна среда:
Още при интервютата ще забележите едни от най-добрите условия за работа. Изключително просторни, свежи офиси, модерно оборудване. Навсякъде се поддържа изключителна чистота, включително и в огромните складове. До такава степен се мисли за служителите, че наскоро, с нарастване на колектива, беше изграден и асфалтиран отделен служебен паркинг. Непрекъснато се мисли в детайл какво да се подобри и автоматизира. В това отношение едва ли някой може да има забележки.

Колеги, екип, тиймбилдинги ;)
Във фирмата изградих близки приятелства, които поддържам и след напускането ми. Както споменах там работят изключително кадърни хора, някои от които се учех доста години. Тиймбилдингите са доста разнообразни - екскурзии в чужбина, екстремни преживявания, пиратски корабчета в морето.. Коледните партита са запомнящи се с много, много настроение, богата програма с популярни гости. Тиймбилдингите и Коледните партита със сигурност много ми липсват :))

Работа:
Във фирмата се работи! Точка. Работата не е "айляк" и ако сте с идеята по цял ден да си следите фейсбук и подобни, по-добре не си губете времето. Но ако мислите, че имате какво да дадете на фирмата, то ще намерите подкрепа във всяко отношение.

За запознатите са наясно, че само около 1-2% от всеки бизнес оцелява след 10-тата си година А фирмата е стартирала преди точно 20 години. Стартирали са в малка стаичка/гаражче, за да се стигне до цялата тази база в Пловдив и още по-голямата, на която предстои откриване в София. Минали са през кризи и какво ли не. Шефът е натрупал огромен опит през годините, но въпреки това, изключително адмирира всяка идея, която имате. Нещо повече - веднага ще изслуша аргументите ви, ще я коментирате заедно и след това ще я приеме или отхвърли, но винаги ще оцени това, че мислите как да подобрите и оптимизирате работата като цяло. Та моя съвет към новите е - не се колебайте да споделяте идеите си.

Написаното по-горе са впечатления от работата ми във фирмата за около 10-11 години. Фирмата се разраства в компания и определено бих я препоръчал на амбициозните и търсещи развитие.


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа  преди около 3 месеца.От тогава не са спрели да пускат фалшиви обяви (броя седма подред) ,явно е,че не си търсят хора,само изкуствено се опитват да си вдигнат рейтинга в Google(който е наясно,ще се сети като види теkста и ключовите думи на самите обяви,които пускат в jobs.bg).Много грозно и долно от тяхна страна,така да подлъгват хората,при ширещата се безработица навсякъде...
Ако пък аз съм в грешка,ми е много чудно как от средно по 300-400 кандидата всеки път ,до сега не си намериха подходящия човек!Явно в Пловдив кадърни хора,според тях няма!


бивш служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

         Работих 6 години за същия работодател, в разклонение на фирмата. Мога да кажа, че по отношение на плащанията спрямо нас беше изключително, абсолютно стриктно коректен. Стреми се да вникне в същината на всички фирмени проблеми и живее, работейки. Не винаги му се удава, но желанието да разбере ситуацията, е рядко срещано всред работодателите. Старае се да създаде екипност, организира мероприятия. 
Като лоша черта мога да изтъкна само, че веднъж създал си мнение, не съумява да възприеме реалностите. 
През годините, в които работих за него, Биттел само се разрастваше. Текучество почти нямаше. Хората, които работеха за него, когато се запознахме, продължиха да работят и след тия 6 години. Странно ми се вижда, че нито един от тях не е написал мнение тук.От мен - поздрави!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата определено запада в днешните условия на икономическа криза, по простата причина, че няма достатъчно квалифициран мениджърски екип, който да се справи с конкуренцията и новите пазарни реалности! Шефа е готин, но се предоверява на лица със съмнителни мениджърски и организационни качества, само защото били от началото с него. Бедата е, че след толкова години те тъпчат на едно място, не могат да предложат нищо ново за развитието на фирмата, но умело убиват всички прогресивни идеи от новите служители, за да не бъдат заплашени жалките им службички.Тоест превърнали са фирмата в семейна, в която са настанили на "топло" всякакви си роднини.Шефа им се предоверява и това рано или късно ще му изяде главата.Забравете за професионално израстване тук, даже да имате диплома от Харвард и нюх на Доналд Тръмп ще бъдете безмилостно избутани и идейте ви потъпкани от шепата узурпатори и лични клакьори на шефа. Обобщавам, ако не държите на професионално израстване и предпочитате сигурността(?!) то тук сте на правилното място. Разбира се ще трябва да правите мили очички на "доверениците" на шефа...но като е казал поета-... "какво тук значи някаква си личност..."Според мен липсата на конкурентност вътре във фирмата, както и некъдърното й управление неминуемо ще я доведе до печален край....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?