Подробна оценка от Възмутена
Собственичката Лилия в продължение на 3 седмици ни разиграваше.Така и не ни завери договорите, нито плащаше за извършена работа,нито зареждаше с необходимите продукти, консумативи и дезинфектанти.Недопустимо е в един салон, който предлага козметични услуги да няма стерилизатор.Тя самата няма никакъв подход към клиентите и персонала си, в същото време си въобразява, че е голяма тарикатка и мисли хората за наивници.Скандално е един "фризьор" да се прави на козметик, маникюрист, педикюрист и коафьор едновременно и да се бърка некомпетентно в работата на своите служители-специалисти. Отвратена съм. Такива като нея не са малко в бранша и го компрометират.
Подробна оценка от Ралица
Работих в този салон и се учудих на наглоста на собственичката Лили не плащаше процента който си изработил под претекст,че от сайтовете за колективно пазаруване не и били превели парите.Вземаше ти парите за усигоровки и вобще не ги плащаше .Матерялите с който работих бяха с изтекъл срок на годност нямаше ниакви средства за дезинфекция .Да не говорим че вобще нямаше необходимите разрешителни за тази дейност за който разбрах по късно .