Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

салон за красота beauty woman /img/frontend/nomap.png"

салон за красота beauty woman

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
4
Работна среда
-5

Собственичката Лилия в продължение на 3 седмици ни разиграваше.Така и не ни завери договорите, нито плащаше за извършена работа,нито зареждаше с необходимите продукти, консумативи и дезинфектанти.Недопустимо е в един салон, който предлага козметични услуги да няма стерилизатор.Тя самата няма никакъв подход към клиентите и персонала си, в същото време си въобразява, че е голяма тарикатка и мисли хората за наивници.Скандално е един "фризьор" да се прави на козметик, маникюрист, педикюрист и коафьор едновременно и да се бърка некомпетентно в работата на своите служители-специалисти. Отвратена съм. Такива като нея не са малко в бранша и го компрометират.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих в този салон и се учудих на наглоста на собственичката Лили не плащаше процента който си  изработил под претекст,че от сайтовете за колективно пазаруване не и били превели парите.Вземаше ти парите за усигоровки и вобще не ги плащаше .Матерялите с който работих бяха с изтекъл срок на годност нямаше ниакви средства за дезинфекция .Да не говорим че вобще нямаше необходимите разрешителни за тази дейност за който разбрах по късно .
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?